Направо си е цял постер ...
Двамата са Великолепни във всяка една сцена!!!

Хиляди благодарности за великолепните колажи от този изключителен момент между Сурадж и Сандия в епизодите по Войо!!!
Тази сцена ми е супер любима - такива сладури са двамата - как само тя си го награби из отзад!
После и Сурадж си я гушна едно хубаво отзад ...
А предизвикателството й към него да я хвали и да почва с комплиментите ме разби ...
Щяла да го направи романтичен поет - ох сладури ...

като гледам сериала с превод на бг ми харесва още повече/ако има накъде/
Викрам*..ти полудя ли
можем да напишем* Полицейски инспектор Сандия Рати
харесва саритата на Рати център* и съм сигурна че магазина веднага ще се препълни с клиентки и моментално ще си продадем цялата стока..*
..

С превод сериала е 100 пъти по интересен ...
Друго си е да можем да разберем романтичните слова, забавните фрази и всичко друго, което си казват героите ...
И аз много се смях с Менакши днес - а Викрам винаги кърти с изказванията си!
Само като видя физиономиите на Гаутам/ Викрам и си падам да се хиля - особено като прави знаци на Мена да мълчи или й каже, че ще я пребие ...
Аз тях двамата си ги харесвам, защото са ми много забавни!
Разбира се не ми харесва Менакши, когато върти интриги или прави някакви гадости ...
Но в повечето случай се проваля и тогава става забавно ...
Харесва ми, когато пуска по някой забавен коментар - някоя фраза или когато се забърка в нещо и съвсем се оплете, та после я разкрият и почне да се моли ...
Поне покрай тях има по нещо смешно ...
Нали Менакши ще излапа всичко ...
А колко се хилих с тях на първия Холи, когато тя беше изяла онези сладки и гонеше свекървата, пък Викрам тръгна да се катери по колоната, че да я спре и накрая тя му даде сладки и той откачи - мислеше че кара колело и въртеше педалите във въздуха седнал на парапета ...
Скъсах се от смях и когато имаха годишнина и отидоха на почивка - за по евтино той без да знае се настанил в хотел дето хората си правят срещи и се държат развратно!
Менакши се напи - напи и него и като почнаха да танцуват, той такива танци прасна, че паднах ...
А накрая полицията арестува и тях по погрешка и прекараха нощта в ареста, та се наложи Сурадж да ги спасява ....
Ама първо като мислеха, че полицая ще им дава лимонов сок, а той ги поля с нещо и бързо истрезняха. Мена като хъркаше, Викрам и там щеше да я бие ...
Сетих се и когато Мена видя от Сандия каква романтична изненада беше направила на Сурадж със свещите и с розите по вентилатора и реши и тя да направи същото за Викрам!
Качи се да слага розите отгоре, но Викрам влезе и помисли, че Мена ще се беси ...

Хиляди благодарности за великолепните колажи от този изключителен момент между Сурадж и Сандия в епизодите по Войо!!!
Тази сцена ми е супер любима - такива сладури са двамата - как само тя си го награби из отзад!
После и Сурадж си я гушна едно хубаво отзад ...
А предизвикателството й към него да я хвали и да почва с комплиментите ме разби ...
Щяла да го направи романтичен поет - ох сладури ...

РОКСИ
+1

Сурадж каза на Сандия да измисли друг начин да спрат ядрената бомба. Тя му каза, че имат малко повече от 6 часа, за да я спрат ...
Сурадж и каза, че трябва да направят нещо.
Сандия реши да се свърже с Бхарат или по-скоро с хората му чрез компютъра в лабораторията.
Сандия се ядоса и удари по клавиатурата - тогава се включи запис как Шекар убива чужденеца ...
Във видеото Чарли пита Шекар защо ще го убива, а той му отговаря, че той е единственият, който може да спре ядрената бомба. Чарли му казва, че има и друг човек, чиято длан/ ръка също може ... Шекар го убива преди да каже името на Сандия!
Сурадж и Сандия започнаха да се чудят кой е този човек - те дори не предполагат, че Сандия има тази власт!
Двамата започнаха да се чудят как могат да спрат бомбата - тогава Сандия си спомни за дистанционното и разказа на Сурадж как го е откраднала от тук и как го е хвърлила в една количка за сладолед. Каза на му, че помни името написано на количката. Трябвало само да отидат до селото и да го намерят ...
Сурадж каза на Сандия, че е уморена - той щял да отиде - но Сандия му каза, че няма да го остави и ще дойде с него ...
Сурадж каза на Сандия, че много се гордее с нея - те трябва да вземат дистанционното преди онези да се върнат ...
Двамата така хубаво си говореха и така се гледаха - Великолепни са!!!

Изведнъж Шекар, командира на терористите и останалите гадняри се свестиха.
Те разбраха, че Сандия не е зад тухлената стена и се сетиха, че сладкаря явно и е помогнал - той е с нея ...
Изведнъж Сурадж за малко да стъпи върху една мина, но Сандия го спря навреме ...
Сандия се уплаши за Сурадж и изпадна в паника, че той рискува живота си ...
Тогава Сурадж й каза да не се притеснява - Diya и Baati/ Свещта и Светлината винаги ще бъдат заедно! После двамата се прегърнаха - невероятна сцена!!!

Бяха поне 30-40 души - натовариха един куп пушки и оръжия върху един джип, Шекар се качи да кара, останали седнаха отзад и потеглиха ...
Направо не ми се мисли - първо Химаншу, Манджари и хората им ще нападнат Сурадж и Сандия и тогава ще прострелят Сурадж!
А после като дойдат Шекар, командира и останалите пак ново 20!
Няма да им е никак лесно сами - дано Закир се появи от някъде, Бхарат също дано е оцелял някак. Моля се Сурадж и Сандия да се върнат у дома живи и здрави ...

Ядосваха се, че количката която търсят я няма - Сурадж удари по едната и тогава някакъв мъж се събуди. Попита ги какво правят тук - те му отговориха, че търсят Bhagwandad kulfiwala.
Човека им каза, че Bhagwandad е претърпял инцидент и е в болницата. Каза им също, че количката му се е счупила ...
Сандия го попита къде е количката - той им каза, че я е хвърлил на боклука. Може да я потърсят там - нямало охрана ...
Сандия и Сурадж му благодариха и тръгнаха ... 
Сандия описа на Сурадж как изглежда дистанционното ...
Двамата ровеха, но не намираха нищо ...
Сандия се ядосваше, че е прекалено тъмно и нищо не се вижда - как ще го намерят така ...
Сурадж видя, че в страни има една свещ, която е на път да изгасне - той изсуши восък, сложи конец и така направи нова свещ и седна до Сандия да й свети! Страхотен е ...
Изведнъж Сандия намери дистанционното - тя толкова се зарадва и каза на Сурадж, че сега имат властта да спрат ракетата, заедно са и Гарджана няма да успеят ...
Точно тогава обаче някакви мотористи - хората на Химаншу ги наобиколиха ...

Точно от този момент вчера ви пуснах клип зад кадър - ще падне голям екшън. После ще ги хванат и ще опитат да оженят Сандия на сила, но Сурадж ще ги спре и пак ще почнат битка ...
Тогава Химаншу ще опита да убие Сандия и Сурадж ще застане пред нея и ще простреля него. Даже дадоха част от сцената в промото за утре ...
Направо ужас ... 
РОБИН

Благодаря ти ...

Сандия плаче за него и го моли да стане и той се свести. Двамата пак ще се борят срещу Гарджана - май ще вземат джипа на Манджари ...
Това ще бъдат супер сцени ...
Другата страхотна новина е, че Анас и Дипика дават интервю заедно! Още няма цитати за него, но намеря ли веднага ще пусна ...
Двамата са уникални - смеят се заедно, Анас хвали Дипика - тя му благодари - после Дипика хвали Анас!!!
Двамата така се гледат - тя даже си го потупва по рамото и се хили! Уникални са - отдавна не бяхме гледали тяхно общо интервю, но сега ни зарадваха и с това!!!
Обожавам ги - личи си, че се разбират страхотно, а това супер много ме радва ...

Сандия плаче за него и го моли да стане и той се свести. Двамата пак ще се борят срещу Гарджана - май ще вземат джипа на Манджари ...
Другата страхотна новина е, че Анас и Дипика дават интервю заедно! Още няма цитати за него, но намеря ли веднага ще пусна ...
Двамата са уникални - смеят се заедно, Анас хвали Дипика - тя му благодари - после Дипика хвали Анас!!!
Двамата така се гледат - тя даже си го потупва по рамото и се хили! Уникални са - отдавна не бяхме гледали тяхно общо интервю, но сега ни зарадваха и с това!!!
Обожавам ги - личи си, че се разбират страхотно, а това супер много ме радва ...

Хиляди благодарности за прекрасната новина! Сурадж е добре, вече ще дишаме спокойно!
снимката е мнооого хубава
Привет и от мен
за друго нямам време, всички сте страхотни!!! Хубава вечер момичета

инфото е страхотно и очаквано

и най*съм впечатлена че и с вид на клошари
..за играта им нямам думи
за кой ли път ще повторя - уникални и неповторими
чакам с нетърпение да намериш и превода на интервюто[smilie=smile3501.gif]

Препоръчани теми