Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 319

• 51 391
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,

Прекрасен. Heart Eyes
Чудесно е, че има много хора, които ценят в актьора ЕА това, което и аз. Hug

Лек и приятен ден.

# 556
  • Пловдив

http://www.vbox7.com/play:c1b7e5d919

Моят прочит за преговор на епизод 21 - 1 част. Приятно гледане. Следва продължение...

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/524292_mpl-pregovor21-1

# 557

Докато е все още сутрин... Закуска...
Комисарят и синьорината са оставили ранения Недим в болницата.

Пелин е събрала информация относно дъщеря му и идва да я съобщи лично на Йомер.
След нея плътно я следва Арда... Събират се четиримата и заедно със Сами се прави план за действие...

Една от успешните акции на девремите... защото Хюсейн Демир не знае нищо за нея...
Спасени са две деца... всъщност спасен е донора, защото дъщерята на Недим продължава да е в списъка за нуждаещи се от трансплантации...

Историята на детето е трогателна, но как за да спасиш него трябва да вземеш сърцето на друго здраво, но бедно момиченце продадено за пари от родителите си... Един баща трябва да направи избор...

Комисарят е притеснен и за живота и на  двете деца, затова иска съдействие и повече информация за да открие мястото където ще се извърши нелегалната трансплантация...

# 558
  • Пловдив

http://www.vbox7.com/play:a8d4f9989b

Моят прочит за преговор на епизод 21 - 2 част. Приятно гледане. Следва продължение...

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/524299_mpl-pregovor21-2

# 559

Йомер доста прозорливо разбира цялата схема.

"Само гледайте, ще се окаже, че и зад тази работа стои Таййар Дундар. Той има болници из цяла Турция. И то оборудвани за трансплантация на органи. Вземи едното, удари другото...И каква е тази случайност? Повечето млади хора, на които плаща образованието, учат в медицинския факултет. Учат, грижи се за тях и после ги превръща в роби. Как ти се струва номера? Десет по десетобалната и пет звезди!"

В ход е една от най-важните операции... Сами координира действията на няколко отдела...

Joy Joy Joy

Противниковият лагер също се координират... Смятат, че са се отървали от Йомер Демир...

# 560
  • Пловдив

http://www.vbox7.com/play:7b2dfa410d

Моят прочит за преговор на епизод 21 - 3 част. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/524302_mpl-pregovor21-3

# 561
"Защото отлично знаеше, че ще дойдеш тук с полиция."

Елиф започва да търси и го намира в една от чантите си...
Операцията в Рим е била обречена още преид за започне... Но най-лошото е, че човекът сложил го там е сестра и.

Разочарованието на Елиф е огромно, но Нилюфер каквато и да е - все пак е нейна сестра.

Дали истинско или престорено, но Нилюфер изпитва някакво разкаяние за стореното. Дала си е сметка, че наистина е навредила на сестра си. Но тя е направила своя избор и макар, че сега "предава" Метин - остава завинаги на негова страна, въпреки, че пък предава сестрите си и дори застрашава живота на Елиф по-нататък във времето. Заради Метин и детето което чака от него - Нилюфер остави съвсем съзнателно сестра си в затвора... въпреки,че сестра и загуби своето дете и почти живота си...
Най-страшното предателство идва не от лошите, защото те са си такива и са чужди, а от своите - брат, сестра...

Нилюфер си е един завършен егоист, неподлежащ на промяна... Винаги очаква само да получава... Беше готова да моли помощ от сестрите си, въпреки всичко което им причини... Дори и накрая отново със сълзи принуди и Арда да престъпи принципите си...

Сега обаче откъде събра смелост да си признае - просто е някакво просветление при нея...

Елиф: "Нилюфер, Метин е убиец! Престъпник, който си играе с живота на хората."

Нилюфер: "Наистина стига вече! Моля те, не искам да слушам! Аз се влюбих в него, не можех да го оставя и се омъжих! Толкова!"

Толкова е лесно... другите да са отговорни, другите да страдат, другите да ги боли...

# 562
  • Пловдив

От епизод 21.

# 563

Спасителната полицейска акция... е успешна...

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 564
  • Пловдив

21 eпизод.

# 565

Йомер науча всичко ново свързано с Метин...

Метин: "Здравей, партньоре! Обаждам се, за да се сбогуваме. Всъщност трябваше да те нарека бивш партньор. Отсега нататък сме само роднини. Кажи на Нилюфер, че и аз съм жертва. И аз нямах възможност да избирам, разбра ли?
Комисар Йомер ще разплете този случай,Елиф. Аз съм спокоен и ти бъди спокойна. Виж, в момента мисля само за едно нещо и то е Нилюфер.  Обидена ми е, но е права за това. Но аз наистина се влюбих в нея. Сега какво ще правим?  Мисля само за нея, не ме интересува нищо друго. Наистина съм влюбен в сестра ти."

# 566
  • Пловдив

21 епизод.

# 567

Хюсейн: "Случилото се няма общо с нашият отдел. „Отдел за организирана престъпност“ и „Отдел тежки престъпления“ са действали заедно. Ръководил ги е някакъв н-к Сами."

Али докладва всичко което му е известно. От Рим е доведен бащата на детето и явно чрез него е известно и местонахождението на склада-операционна. Арестуван е доктора и целия екип.

Таййар: "Ти продължавай да спиш, Хюсейн! Продължавай! Тоя трябва да изхвърчи от полицията! Това е единственият начин. В противен случай – край с мен. А с мене свърши ли се, означава, че и за вас е дошъл краят! "

# 568
  • Пловдив

Вериги - как се налага понякога...

# 569

Сами: " Това означава, че ще работим заедно. Йомер вече няма да работи по случаят с убийствата, а при мен. Отделите „Финансови измами“ и „Убийства“  работят заедно по случаят с прането на пари. А събитията от тази вечер ни свързва и с отдел „Организирана престъпност“.

"Опитваме се да разбием каналите им за трафик в чужбина и в страната. Също така знаем и за децата, които Йомер спаси във Ван, че са били подготвени за тази цел."

Хюсейн: "Жив и здрав да си! В крайна сметка си го направил, заради професията си. Не съм обиден, синко. Мъчно ми е, че не те подкрепих така, както го е направил Сами. Затова ти изглеждам такъв. Разбра ли? Аз съм този, който трябваше да те напътства! Аз съм този, който трябваше да те подкрепи! Както казах и преди, станалото е за добро. "

Лицемер е Хюсейн, лицемер... Слуга на дявола и предател

Али: "Хюсейн, трябва веднага да предприемем нещо.Йомер няма да ме остави на мира! Ще ми потърси сметка, заради отстраняването си! Лудият ти брат няма да остави нещата така."
Хюсейн: "По-рано трябваше да помислиш за за*ника си, г-н Али!"
Али: "Ти също, Хюсейн. Ти също. Сякаш ако хване мен, теб би те подминал? Така както ти го пожертва, така ще те пожертва и той!"

.................................................................

Скрит текст:

Д-р Гирай: "Аз работя за него. Бях последна година в училище. Бях приет в медицински колеж в Америка.  Да мога да замина, ме запознаха с един бизнесмен,
който спонсорира образованието ми. След завръщането ми, ме подлъга и се възползва от признателността ми. Има един екип от хора, които се занимават с намиране на нуждаещи се хора с възможности. В страната има много хора, които са в нужда. Хора, които са готови да платят луди пари за това. И в чужбина има такива. "
Йомер: "А какво става със спечелените пари? Друг ли се грижи за това?"
Д-р Гирай: "Има един човек на име Метин. Многократно съм слушал за него, но не съм го виждал."
................................................................

Скрит текст:

Резултатът е, че д-р Гирай е отровен. Сами казва на глас своето подозрение...

А Йомер се добира до много важна улика...

Общи условия

Активация на акаунт