Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 319

• 51 398
  • 725
  •   1
Отговори
# 75

newsm51
Друго си е "Каква е вината на Фатмагюл". Още ни държи влага...Две години без проект, но темата на Енгин вреше и кипеше...После дойде Тек и отново ни поднесе храна за размисъл...И още си говорим за "Облака",  за "Малък септемврийски проблем"......
Всъщност, Маричке, като каза "чай", та ме подсети. Влизам и очаквам темата да е пълна с красиви снимки, колажи, размисли, клипове…Но…явно хората са открили Енгин в КРА и…дотам. Кой заради целувките, кой заради чая, кой заради юмручния бой…явно освен това в КРА не е имало нищо друго…

newsm51
Прекрасен е Енгин, когато получава награди...Хайде, малко остава да вземе и следващата...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 17:03 от loveofmine

# 76
 newsm78 Хм... вече казвах... не знам колко хора изобщо догледаха КРА... и от тези, които го догледаха, никой няма желание да го обсъжда... по простата причина, че няма какво да се обсъжда в него. Нелепица до нелепица ни бяха сервирани на екрана под формата на претенции за авангардност.  Rolling Eyes По кой конфликт да се размисли, че да се изкаже човек в КПА? За майките, както беше в КВФ? Или за бездушието на богатите? Или за добрата полицейска работа? Толкова разнопосочно, объркано и несмислено ни беше поднесено всичко, че откъдето и да дръпнеш нишка за обсъждане, се къса... КВФ и АБО вече ги разнищихме. Simple Smile Не, че не би могло още да се говори върху тях... Но сега е "актуален" КРА... а то няма какво да си каже човек за него...

# 77

newsm51
Друго си е "Каква е вината на Фатмагюл". Още ни държи влага...Две години без проект, но темата на Енгин вреше и кипеше...После дойде Тек и отново ни поднесе храна за размисъл...
Всъщност, Маричке, като каза "чай", та ме подсети. Влизам и очаквам темата да е пълна с красиви снимки, колажи, размисли…Но…явно хората са открили Енгин в КРА и…дотам. Кой заради целувките, кой заради чая, кой заради юмручния бой…явно освен това в КРА не е имало нищо друго…

Лав Hugвидя ли Енгин пердето ми пада hahahaСамо за него имам очи JoyДругото са подробности , пълнеж,фон ,които изобщо не ме интересува и вълнува newsm44

# 78

newsm51
Друго си е "Каква е вината на Фатмагюл". Още ни държи влага...Две години без проект, но темата на Енгин вреше и кипеше...После дойде Тек и отново ни поднесе храна за размисъл...
Всъщност, Маричке, като каза "чай", та ме подсети. Влизам и очаквам темата да е пълна с красиви снимки, колажи, размисли…Но…явно хората са открили Енгин в КРА и…дотам. Кой заради целувките, кой заради чая, кой заради юмручния бой…явно освен това в КРА не е имало нищо друго…

Лав Hugвидя ли Енгин пердето ми пада hahahaСамо за него имам очи JoyДругото са подробности , пълнеж,фон ,които изобщо не ме интересува и вълнува newsm44
newsm51 newsm10
Ха така! Да си дойдем на думата, Дочи...И аз съм същата...
Никога не съм следяла нещо, просто за да убия/загубя времето. Няма такова нещо и няма и да има. Не гледам сериали само за идеята, гледам само неща, които ми доставят удоволствие и които си заслужава да им отделиш внимание: в това число и Енгин Акюрек

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 17:44 от loveofmine

# 79

Само да не ни е обърнал гръб на нас ooooh!/ да снима по-скоро имам предвид/.

# 80
  • Пловдив

Ех, добре че има селфита!
Скрит текст:

# 81

Привет отново в ден сряда !
Ще си помня срядата като деня на "КРА" - по това време вече се събирахме за онлайн гледането... Очакването на самата серия, снимките от сета, разказите на тези отишли специално да поздравят и да поднесат подаръци на актьорите...
Дано  скоро Енгин  да започне нещо ново, защото емоциите бяха прекрасни...

# 82

Поздравяват ни, героите на ЕА. Heart Eyes
Нов герой, нови емоции...

# 83
  • Пловдив

Кога и коя ще е следващата партньорка? Спомени за зрителите...
Скрит текст:
Скрит текст:

# 84

Хармония  Two Hearts хубаво е, че имаме историите разказани ни от Енгин... винаги можем да си "отворим"
вратата и да си пътешестваме... Я с Керим, я с Тек...  Сега ми е интересна историята на Йомер и с удоволствие съм се "потопила" в неговата и на Елиф история...

Мариянка  Two Hearts коя ще е следващата партньорка на Енгин... Феновете са го "спретнали" с доста от известните имена, ама още не мога да си пожелая нито една...

Нали искаше усмивки...

# 85

Безсмислен откровен разговор....от страна на Йомер..
Сами не беше откровен нито с Йомер, нито с Елиф.

Елиф под въздействието на заплахата, избра семейството..

А Йомер си получи това, което му беше замислено, но и той си каза това, което беше решил.
Спомням си, че ми "горчеше" Wink като свърши серията..

# 86

Елиф беше разконспирирана много бързо... Grinning

# 87
  • Пловдив

Новината за наградата на Енгин, отразена и в италианската преса:
Най-добрият актьор за драма, от "Мръсни пари" в Сеул
Енгин Акюрек, спечели наградата "Най-добър актьор" на Международния Фестивал за Драма в Сеул, за изпълнението си в "Мръсни пари и любов", с дистрибутор ITV Injer Media. Енгин Акюрек бе избран измежду многото международни сериали по време на фестивала, който  се състоя в Сеул, Южна Корея.
Наред с  Ейдриан Броуди и Терънс Хауърд, получи голямо признание от публиката по време на церемонията.
В Корея, турският актьор спечели за ролята на комисар Йомер в "Мръсни пари и любов" - КРА, продукция на Ай Япъм, и има много добри резултати във всички страни в които е продаден. Към момента сериалът е продаден в 45 страни и заема среден дял на аудиторията от 69 %.
ITV Injer Media очаква да достигне продажба в 60 страни на следващия панаир/MIPCOM.

Отразен и в Бразилия.

# 88
 Joy Ей, ама как предвидих иронията на съдбата още преди година. Simple Smile))

# 89

Новината за наградата на Енгин, отразена и в италианската преса:
Най-добрият актьор за драма, от "Мръсни пари" в Сеул
Енгин Акюрек, спечели наградата "Най-добър актьор" на Международния Фестивал за Драма в Сеул, за изпълнението си в "Мръсни пари и любов", с дистрибутор ITV Injer Media. Енгин Акюрек бе избран измежду многото международни сериали по време на фестивала, който  се състоя в Сеул, Южна Корея.
Наред с  Ейдриан Броуди и Терънс Хауърд, получи голямо признание от публиката по време на церемонията.
В Корея, турският актьор спечели за ролята на комисар Йомер в "Мръсни пари и любов" - КРА, продукция на Ай Япъм, и има много добри резултати във всички страни в които е продаден. Към момента сериалът е продаден в 45 страни и заема среден дял на аудиторията от 69 %.
ITV Injer Media очаква да достигне продажба в 60 страни на следващия панаир/MIPCOM.

Отразен и в Бразилия.
smile3525
Радвам се за ЕА и на написаното също. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт