ВТОРИ клас - 1 тема

• 45 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Гледам весело сте си изкарали тези дни.
И понеже съм първа днес.

Честит празник!

На нас в петък следобед неочаквано ни се обадиха, че колата ни е готова.
И цяла вечер сме звъняли, като луди да си намерим местенце за почивните дни.
И къде, къде, та в Сандански. Определено доста народ се беше изсипал.
Това не попречи да си изкараме добре, а и в задръстването висяхме "само" час.
Време достатъчно да научи таблицата за умножение. Laughing

Домашните за почивните дни не са никак малко и сега седи и пише.
Напоследък пак се старае да е красиво.

# 151
  • ГОре на черешата...
Ние преди малко се прибрахме от Търново - както всяка година на този ден. Разгледахме и Андриан изпробва почти всички аткракции на новооткрития парк Света гора Crazy, а след снощното 3Д-шоу и зарята тази вечер ни впечатли Peace.

# 152
  • Sofia
Аз пък днес козунак правих (имах повод), та подсладете се и вие (едва успях да снимам ей това парче). Simple Smile

клик

# 153
  • София
Здравейте,
ще пропусна споровете за концертите, за среща съм съгласна  за почивните дни, подкрепям предложението за парк - този на Заимов ми се види подходящ, относително в центъра и с място за паркиране- в неделя е без зелена зона Hug

# 154
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Laughing 4 дена почивка на "село" и днес наваксвам  Hug

за среща съм винаги Simple Smile заимовата ми харесва повече от мол, но ще се съглася навсякъде Simple Smile и с деца кандисвам.

новото от нас:

Цитат
- "М..., харесва ли ти в новото училище?
 - не! много хубаво си играем с децата, но има часове, писане и четене...   

Crazy как не ги е срам се чудя  Crazy да прекъсват междучасията с някакви часове  Laughing

# 155
  • Перник
Здравейте, пак сте изписали много докато аз чистя  Crazy
Не успях да ви прочета, но ще наваксам.

Успешна учебна година на всички!

# 156
  • В светлината на слънцето
Добри, сладур. Heart Eyes Ами право си е детето - някакви си там часове ще им прекъсват междучасията, ама ха... hahaha
"Заимов" е наистина много добър като локация, понеже е в средата на града почти, има удобен градски транспорт и места за паркиране за придвижващите се с кола. Остава само времето да бъде с нас. Peace Аз и с деца/дете съм навита, ако има и други.  Peace Така че както кажете. В неделя ми е ок. Peace
Забравих да похваля лего изложбата. Наистина е впечатляваща. Моите най-сериозно се застояха обаче не пред фигурите от Star Wars, а пред макетите на градове - на самия вход и на приземното ниво, точно пред Хиполенд. Харесаха и главите. Peace

# 157
Добри, и аз се смях с глас!
Морена, козунакът изглежда супер, честит повод на патерица, че сме пропуснали.
Иначе за Заимов съм ок, там има и доста кафенца, само че този уикенд времето го дават доста дъждовно, ако искате към петък да видим пак прогноза и да решим.
Ние така и не стигнахме до Лего изложбата, някой знае ли докога е?

# 158
  • В светлината на слънцето
Морена, честит повод и от мен на патерица. Hug Козунакът е чуден. Peace Аз нали у дома чета и пиша все от телефон (не успявам да се доредя до друго устройство от дребната напаст) и невинаги виждам снимките, та със закъснение понякога реагирам. Embarassed
Мире, лего изложбата е до 30 септември, така че още има време. Единственото неудобство е, че фигурите са пръснати по всички етажи, включително и подземния. Пада голямо обикаляне, но си заслужават. На последния етаж пък са направими кът с много лего, където децата могат да редят фигурки свободно. Едва ги откъснахме, все едно у дома си нямат лего. ooooh!
За този уикенд наистина дават лошо време, но пък има време, може и времето да размисли. Grinning

# 159
За малко да ви изгубя

# 160
Здравейте,
Започна учебната година и още не можем да влезем в учебен режим. Нико е само втора смяна целия първи срок. Учи си сам домашните и за сега се справя добре. Децата са се затъжили едно за друго и в училище кипи чудесна атмосфера. Останаха ми няколко неща за купуване и да запитам отново за препоръки за сборници, че миналата година препоръчахте чудесни.

# 161
Здравейте!
Моето момче още в Петък като се прибра си написа домашното, после нагласихме багажа и в Събота замина на почивка с баба си и дядо си. Прибраха се вчера в късния след обяд с много емоции и впечатления. Посетили са Клисура, Панагюрище, Копривщица, Карлово, Калофер, Сопот, Габрово, Етъра, Шипка - май друго нямаше  newsm78 (татко каза около 1000 км са навъртяли  Rolling Eyes ).
Днес беше на плуване и докато се оправи след това и да нагласи чантата и стана време за училище, та като се прибере ми е обещал да разгледаме снимките и да ми обясни всичко. Simple Smile
Ние си имаме всичко - помагалата класната ги беше поръчала предварително и ги раздаде заедно с учебниците на 15-ти. Плащането го е уговорила за края на месеца, за да събере паричките.  Peace

# 162
  • София
Здравейте,
ще пропусна споровете за концертите, за среща съм съгласна  за почивните дни, подкрепям предложението за парк - този на Заимов ми се види подходящ, относително в центъра и с място за паркиране- в неделя е без зелена зона Hug

И има много яки площадки за катерене и игра.

Аз пък се хлъзнах по едни стълби преди няколко часа - уж даже не паднах, само се пързулих, на крака, ама сега палецът и възглавничката под него са ми яко отекли...  Sad А твърдо съм решила да ходя пеш да вземам чудото от занималня - щото иначе съвсем изобщо не се движа... та се чудя как ли да докуцукам.

# 163
Тази вечер съвсем, ама съвсем случайно узнах, че някой е забравил да си напише домашното по английски, зададено в петък преди 4-те почивни дена.  ooooh! Добре че тяхната група имат час утре и беше написано в последния момент.

Морена, много апетитна почерпка Hug

# 164
Лина, пак се сетило детето. Моето пък написало ДР 3/4 и почна едно чудене, ами не помни какво било. Добре, че е за утре, та питах днес класната.
Кати, дано не е сериозно наранен крака, може би трябва да те види лекар.
Скрит текст:
Между другото аз ли бъркам или твоето момче е в 134-то, а живеехте в Младост, то хич не си е за пеша това разстояние.
Да питам, ако има мами от Младост, че там ми е абсолютно непознат като квартал, а имаме ходене, знаете ли къде е Спортен център Дема, води се на бул. Ал. Малинов, гледам го на картата, ама далечко ми се види от метрото, дали някоя може да ми каже на коя метростанция е удобно да се слезе и какво да взема за до там /автобус, тролей/.

Общи условия

Активация на акаунт