ВТОРИ клас - 1 тема

• 45 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Първата седмица приключи. Вики се похвали, че имала първа шестица в бележника по български. Другата седмица ще имат входящ тест по български. Домашни имат за почивните дни.

# 106
Здравейте, едва ви изчетох. Имам много работа и ви хвърлям едно око по диагонала.
Учебниците ни са в задоволително състояние. Имаме два часа развитие на речта, колко са по БЕ и колко по литература не знам, бях на работа и не ходих на родителската среща.Математиката е 3+1.По математика директно минаваме на тетрадки с широки редове.
Нещо още не може да влезе в ритъм, вее го вятъра на бял кон  Rolling Eyes
Върна се с чужда работна тетрадка по математика - няма ни етикет ни написано някъде по корицата име. Казах му да я даде на госпожата за да се открие собственика, познайте дали я е дал - още е в раницата ни. Twisted Evil
На 3-ия етаж им е новата класна стая.Хубава е, светла и просторна в много добро състояние.И нас вече не ни пускат да ходим до класната стая,освен ако не е крайно наложително.
Иска да се прибира сам, попълних декларация за госпожата от занималнята, извадих му ключове. В началото брат му ще го посреща по път, после вече изцяло сам.

# 107
Аз не надписах тетрадките, защото не знаех какви предмети ще учат. Пратих й десетина, за да има за седмицата. Тя взела по английски с тесни и широки редове, а още миналата година минаха на широки. По БЕЛ взела с широки, а там са на тесни още. По МАТ с малки квадратчета,  а са на големи. Изобщо пълен хаос.
Записала се на хор Mr. Green Никак я няма в пеенето, но й доставя удоволствие.

Морена, оправи ли се щерка ти?

# 108
Здравейте, момичета! Не съм писала цяло лято. Почна се пак училището, влизаме в ритъм. Моят се е записал в училище на забавна математика и шах, а сигурно ще го вземат и в хора.

# 109
  • Sofia
Привет, Жас!
Дъждец, благодаря за вниманието! Еднократна беше тая Т (в четвъртък сутринта), да ѝ се чудиш. Нищо ѝ няма сега.

# 110
  • В светлината на слънцето
На това хубаво време, ние ще си откараме в София. Но нещо нямам нерви за пътуване в цялата лудница. Tired
Мире, много сладко това с гърмяния заек.  Heart Eyes Да ти кажа, за многолюдието на 15 септември, да видиш какво беше в училището на каката.  Crazy Към 2000 ученика, 200 първокласници.  Crazy Плюс прилежащите родители и няколко телевизии. Crazy В двора беше гмеж.

# 111
Да ти кажа, за многолюдието на 15 септември, да видиш какво беше в училището на каката.  Crazy Към 2000 ученика, 200 първокласници.  Crazy Плюс прилежащите родители и няколко телевизии. Crazy В двора беше гмеж.
Точно това имам предвид, и в нашето училище е така - по 6 и дори по 7 класа от набор.
Жас / Луси/, добре завърнали се, липсваше тук.

# 112
Мерси много! Ние доста време изкарахме на морето, а там хич не и беше до четене и писане през телефона, прекалено трудоемко. Даже нарочно не нося лаптоп, за да не се изкушавам.
Сега малко тегаво с ранното ставане, започваме и извънкласните занимания - плуване, хор, пиано; записах малкия и на уроци по немски, да видим как ще съчетаем с огромните количества материал по английски в уилище и дали няма да му стане пълна каша в главата.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 22:09 от Анонимен

# 113
  • Sofia
И ние сме в София и даже е ремонтно у нас.  ooooh!   Заради мазилката на тавана на стаята на Гушкан. Свалиха я днес и беше невъобразим прахоляк... стели се из цялата къща...  Whistling
Утре продължавам с чистенето.

# 114
  • В светлината на слънцето
Морена, добре, че не сте тръгнали към Сандански. Една колежка тази сутрин е пътувала над 8 часа до там. ooooh! Било е ад от коли. Аз очаквах и в нашата посока нещо такова и затова реших да се откажа от пътуване. Утре ще ги водим на концерта на Coca Cola, наказах мъжа ми да слуша Криско и други подобни - утре ще ми извие врата. Mr. Green

# 115
  • sf
Лу, къде и от колко е концерта на кока -кола?
Моята щерка искала да ходи, ама не знае ни къде е, ни от колко, ни с кой ще иде, та освен да се пременя като тийн и да ида с нея  Mr. Green

# 116
  • София
Хахаха, че к'во пък ти пречи  Laughing

# 117
И моята щерка ще ходи, но със съученици. Ще ме убие, ако им се цопна за придружител.  Laughing

Иначе, концертът ще е от 19 ч.

# 118
  • София
И ние имаме домашни - писане, учене наизуст на стихотворение, задачи...
По математика ще пишат на редове, не в квадратчета, което ме удиви Rolling Eyes
И ние опаковахме всичко - отне ми около 2 часа  Rolling Eyes опаковам обикновено с един фолиа от Джъмбо, коите се залепват върху учебника - сигурно пет поколения ще го ползват после без да го преопаковат Simple Smile
Ние пътуваме утре до Правец- сис сигурност народа ще се е поизтеглил, но да видим как се ще върнем Simple Smile Simple Smile
Лулумба- къде е каката? Не бих разрешила аз да слушат Криско, нещо по-зле - ако съм СЕМ бих го забранила #Cussing out
Донсита - браво ако можеш да минеш за тийн , аз минах 40тте и малко трудно ще ми се получи Simple Smile
Луси , много хубаво, че сте били без електронни изкушения , струва с ичовек да се връща във времето, което бяхме независими от тия джаджи...

# 119
  • sf
 Joy И аз съм се запътила към 40те, та трудно да ме объркат с тийн, но тя няма нищо против да ходя някъде с нея и приятелките й, което за мен е комплимент  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт