ВТОРИ клас - 1 тема

• 45 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм за. Кажете само къде и кога.
Нашата кака се прибра без глас от концерта - пяла, крещяла, намокрила се от дъжда. Накарах я да си вземе горещ душ, пи чай и парацетамол и легна да спи. Явно са били големи емоции.

# 136
само да помоля срещата да е след 15,15ч.

Моя син/ баткото/ отказа да ходи. Каниха го приятели, съотборници също ходиха.

# 137
  • В светлината на слънцето
Героите са уморени, блажено спят. Grinning Мнооого са доволни и двамата. Е, Сашо чакаше и заря, ама то в този дъжд нямаше начин. Иначе ние останахме сухи, че бяхме във ВИП шатрата. Но голямо танцуване и подскачане му направиха децата. Не само нашите. Grinning Баща им се закани, че ще им го върне тъпкано и във вторник ще ги води да слушат Шостакович. Като нищо ще ги заведе. Mr. Green
Мире, тя и Михаела пя. Peace
За среща и аз съм ЗА. Ако е с деца, няма да си чуем приказката, щото Сашо веднага ще вземе думата, а спирането на говоренето е мнооого тежка задача, да не кажа невъзможна. Mr. Green

# 138
  • София
Ние още нямаме програма за цялата седмица - само от сряда до петък. Но пък математика ще има редовните часове +  СИП. Има и СИП Околен свят, а ЗИП-а е по Бълг.ез.

По англ.ез иска 2 тетрадки - за работа в кл. и дом. радота. А с  английския език ми се вижда голямо недоразумение. Учебника е на просвета, започва с диалози и учителката иск да четат уроцитепо 5 пъти! Как ще чете като те буквите не са взимали!! Naughty Иа аз му казвам на моя да ми прочете урока, а той ми отговаря, че вече го е чел в занималнята и ме пита "Искащ ли да ти го кажа на изуст?" Е, ако това е целта на английския...

Лонита, много са бързи с оценките при вас. Ние още бележниците не сме дали.

# 139
  • София
Героите са уморени, блажено спят. Grinning Мнооого са доволни и двамата. Е, Сашо чакаше и заря, ама то в този дъжд нямаше начин. Иначе ние останахме сухи, че бяхме във ВИП шатрата. Но голямо танцуване и подскачане му направиха децата. Не само нашите. Grinning Баща им се закани, че ще им го върне тъпкано и във вторник ще ги води да слушат Шостакович. Като нищо ще ги заведе. Mr. Green
Мире, тя и Михаела пя. Peace
За среща и аз съм ЗА. Ако е с деца, няма да си чуем приказката, щото Сашо веднага ще вземе думата, а спирането на говоренето е мнооого тежка задача, да не кажа невъзможна. Mr. Green

Хахаха, аз по-скоро бих го завела на Шостакович, отколкото на този концерт на открито... на общия принцип, че на такива места се ходи като можеш сам...

На въпоса за срещите (формален отговор), аз в центъра не ходя (освен по голяма нужда) и по молове не ходя, така че... едва ли.

# 140
КатиАВV, то не е задължително да е в Мол, ако времето е стабилно може и на кафе навън. Не си спомням ти къде си, но все си мисля, че ако сме от различни части по центъра ще е най-удобно, макар че действително повечето "софиянци" го използват именно по указания от теб начин за жалост.
И май сте прави, че без деца ще е по-готино. Предлагайте място и време тогава.

# 141
Кати, те ходят и на такива концерти, при това от бебета. Тренирани са и на съвременна симфонична музика - нещо, което дори музиканти слушат трудно. Та Шостакович хич няма да им се опре - става дума за едно доста рядко изпълнявано произведение - Екатерина Исмаилова, зала 1 на НДК. Утре е концерта.  Peace У нас музика се слуша на едно по-различно ниво, все пак е професия. Не ме притеснява, че масовият концерт ще им увреди слуха. И от молове не ме е страх. А от центъра съвсем - за беля там се израсли и аз, и мъжа ми... абе простаци, к'во да ни правиш. Wink

# 142
gerka, аз не съм планинец, но сме минавали покрай отбивката за с. Боснек като поемаме на юг. Май е на около 50 км от София. Ето това открих в нета: http://www.peika.bg/statia/Mestnost_Zhivata_voda_i_zmeyskata_che … _l.a_i.92837.html
Среща - за мен е възможно само в уикендно време...През седмицата с тези двамата е невъзможно, уви...

# 143
Харесвам ми идеята за среща. В мол е удобно заради паркирането. В центъра малко тегаво, но където и да решите съм за.
Минахме вчера през концерта за малко. Не можахме да хванем изпълнителите, които щерката искаше, но пак потанцува.
Герка, към Боснек се излиза по магистралата от Люлин. Около 40мин от София е. Най-добре на бгмапс виж. В селото ние питахме къде започва екопътеката. В началото има поляна с 1-2 пейки. Горе в края има малко заслонче и две чешми, а на пет минути от там малка пещера. За пишман планинари е супер, защото маршрутът не е труден. Ако често ходите по планини, може да ви се стори скучно. Има сянка и слънце по маршрута и в сравнение с Витоша имаше по-малко хора.

# 144
  • София
КатиАВV, то не е задължително да е в Мол, ако времето е стабилно може и на кафе навън. Не си спомням ти къде си, но все си мисля, че ако сме от различни части по центъра ще е най-удобно, макар че действително повечето "софиянци" го използват именно по указания от теб начин за жалост.
И май сте прави, че без деца ще е по-готино. Предлагайте място и време тогава.

Е, при нас наследствения апартамент в центъра си седи празен. Едните внуци са в Люлин, другите - в Младост, а баба и дядо вече ги няма... А в центъра скоростта на "придвижване" ми е 2 лв./ час. Ами... как да кажа. Да беше по-лято някъде към Симеоновските езера или Панчерево или нещо подобно за разходка с деца, или пикник на Бистрица... бива. Ама молове и синя зона - не са за мен. Аз и в моловете съм само по "голяма нужда"...  Mr. Green
Ама то к'во да правиш. Дъртост...  Mr. Green

Кати, те ходят и на такива концерти, при това от бебета. Тренирани са и на съвременна симфонична музика - нещо, което дори музиканти слушат трудно. Та Шостакович хич няма да им се опре - става дума за едно доста рядко изпълнявано произведение - Екатерина Исмаилова, зала 1 на НДК. Утре е концерта.  Peace У нас музика се слуша на едно по-различно ниво, все пак е професия. Не ме притеснява, че масовият концерт ще им увреди слуха. И от молове не ме е страх. А от центъра съвсем - за беля там се израсли и аз, и мъжа ми... абе простаци, к'во да ни правиш. Wink

Не ме разбра. Ставаше дума за това къде има шанс аз да бъда заведена. Т.е. на концерти навън - като порасне, сам, без мен. (аз освен класика съм и дете - рокерче, аи на такива концерти съм ходила... ама саге - не. Не издържам). А какво пеят тези, дето са били вчера, изобщо не знам. Знам само, че вее никой не може да ме накара да отида на концерт на открито.
И... ясно ми е, че човек не би споменал случайно Шостакович. Не е "щампа".

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 14:58 от katiABV

# 145
Аз да обобщя тогава - засега желаещи да се видим Donsita, Gerka, Lucy, Lulumba, Marini, Пролетен дъждец, Mira.
Изисквания: да е след 15,15ч. /Герка/, почивен ден /Марини/, да има къде да се паркира /Дъждеца и вероятно всички с коли/.
Предлагам другата събота, 16,00ч., ако искате в сладкарница "Неделя" до Мол-а на Стамболийски - може и в самия Мол, там вече не знам точно къде може да се резервира вие кажете, но ако времето позволява да е навън.

# 146
Аз не мога в събота, за съжаление; за неделя съм ОК, ако кажете.

# 147
Аз - когато и където кажете.  Peace Засега съм все още с плаващи ангажименти, та мога да си подредя нещата. Ако е хубаво времето, може и на открито, в някое паркче. Thinking Заимов, пред Народния театър, НДК, Борисовата... Thinking В мола на Стамболийски май няма много варианти за сядане. Там съм сядала само в 100 грама сладки, че за делови виждания е удобно, но за повече хора е тясно. Друго там не се сещам. newsm78

# 148
Момичета, ако ви е по-удобно през делничните дни, не се съобразявайте с мен. Но аз съм от 8.30ч. до 17.30ч. на работа, после - тичаме да взимаме малката от баба ѝ и се прибираме към 19ч....Дори и да пропусна последната част от купона, преди 18ч. не мога. За мястото - нямам претенции, защото така или иначе ще съм с такси по всяка вероятност.

# 149
Аз мога и неделя, но след 17-18, за мястото както ви е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт