Еркан Петеккая-филми ,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета "~Тема 105

• 67 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ето ви фрагман  Hug

# 316
Уаааааууууу, фрагментът е страхотен.... Джансу как ли ще постъпи?  Thinking

Дано намеря време да прочета преводите на рускините, че тази вечер нищо не вдянах.....

# 317
Другата серия ще е суперрррррррррррррр... Shocked Shocked Shocked

...едва ли ще е за Джихан супер ,май губи ,а баба-та му пак се забърка в нещо ,проигра ли имущество ,що ли ....

Арфи ,благодаря за поздрава и пожеланията ! В чест на празника се отдадох на хигиена в къщи и не ми остана време да изляза навън , а и времето беше хубаво ,ноооооооо

# 318
Мисля ,че Джансу се върна при Гюл след изповедта на Гюл ,че всичко прави за тях с честен труд

Даааааааа...и аз мисля така Peace...ама дойде и дойде акъла Thinking...лапешка работа...иди си ,ела си...

# 319
Ох, мила Софи, аз хигиенизирам от месец време и не се вижда край ..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  ту в София, ту на вилата...

А на тази сцена си намалих телевизора, то бива дандания, ама това не се търпи, това е една от малкото ситуации, в която съчувствах на Дилара, а на горките момичета, които работят в къщата - постоянно.....

# 320
И...аз ...БЛАГОДАРЯ....Арфиччччч... newsm51

Детко Рахми май се навря в ръчичките на Харун Shocked...а Озан пак се сби #Crazy...да видим сега кой ще го освободи...
Крайно време беше да изхващат Хазал...

А...Ди и Джи...мамашите пишат ,че може и да няма развод...заради бизнеса...но малко ме съмнява... newsm78

# 321

Детко Рахми май се навря в ръчичките на Харун Shocked...а Озан пак се сби #Crazy...да видим сега кой ще го освободи...

А...Ди и Джи...мамашите пишат ,че може и да няма развод...заради бизнеса...но малко ме съмнява... newsm78

Видя ми се, че Харун се намесва за да спаси Озан, нищо чудно той да му е спретнал този номер....

Момичета, тази вече не продължи ли повече серията?.... newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 00:32 от arpha

# 322
Още не е качен трея... #Cussing out

И...на мен малко в повечко ми идват Керито и Йозкан... ooooh! Joy Joy Joy....аз не бих ги изтърпяла и минутааааа... Naughty Naughty Naughty

# 323

Видя ми се, че Харун се намесва за да спаси Озан, нищо чудно той да му е спретнал този номер....

Момичета, тази вече не продължи ли повече серията?.... newsm78 newsm78 newsm78

Май неееееее...беше до -20....като друг път но започна по рано...аз изпуснах сцената с пищоФа bowuu

# 324
Развода ще е лек повей ,според това което се случва с бизнеса им .....сега сите Гюлпънар да не отидат в "конака " на Кериман и Озкан.... Joy

Лека дружки ! Утре ще гледам с превода миналата серия , преди смрачаване догледах Съдбата ...тя си е досущ Парчетата ,само че с други актьори .... Joy Joy

# 325

newsm51

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 00:34 от Svet_sz

# 326
Развода ще е лек повей ,според това което се случва с бизнеса им .....сега сите Гюлпънар да не отидат в "конака " на Кериман и Озкан.... Joy

Лека дружки ! Утре ще гледам с превода миналата серия , преди смрачаване догледах Съдбата ...тя си е досущ Парчетата ,само че с други актьори .... Joy Joy

Лека Софииии... smile3524
Аз снощи започнах да гледам, но заспах и така и не я догледах... Naughty ooooh! Joy Joy Joy
Сега ще видя началото и аз ще полягвам... bowuu

# 327
Благодаря за фрагмента, мила Зари!   bouquet

Ейййй, пак намериха причина да няма развод, логично е..... Но пък и какво наблягат толкова, мисля, че Гюл отдавна е надживяла всякакви условности, какво ли не преодоля, та сега да ѝ пука дали Джихан е разведен или не..... Дори си мисля, че ще ми е лековато, ако започнат да ни убеждават, че Гюл и Джи трябва непременно да се оженят..... Дали ще си надскочат манталитета?  newsm78 newsm78 newsm78

Хайде и от мен лека и спокойна нощ!  Grinning Grinning Grinning

# 328
# 329
Лека ,Арфиииииии... newsm46

"Paramparca" will start in Romania tomorrow - Interview with Nurgul and Erkan

http://adevarul.ro/entertainment/tv/interviu-erkan-petekkaya-nur … 4ce44a/index.html

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 00:42 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт