COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 225
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз продължавам да отчитам дейност по отмятане на филмите в списъка- гледах и "В Брюж", прехвърлям си мнението от препоръките. Тук ще допълня за Колин- хубава роля направи, много премерена, но повече ми допаднаха и Брендън Глийсън, и Файнс (той се появи накрая, но открадна шоуто и от двамата ирландци Heart Eyes).
Няма да си коригирам вота в анкетата след този филм, определено, но ми хрумна да ви питам нещо друго. До момента за мен тази тема е най-плодовита откъм негледани и прекрасни заглавия- може би единственият гледан дотук филм, който не ме впечатли особено, е "Питай прахта". На вас кой досега ви поднесе най-приятна изненада с филмографията си? От филми, които ви бяха непознати до момента на темата?

# 136
На вас кой досега ви поднесе най-приятна изненада с филмографията си? От филми, които ви бяха непознати до момента на темата?

Колин - въпреки че съм му гледала повечето знакови заглавия, откривам още и още и все хубави.
Също Макавой и Килиън, с уговорката че имам да наваксвам с него още.
И Гослинг.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 17:51 от Криста

# 137
Снимка от пражката епопея Laughing

# 138
мммммм мммммм
Тоя мъж ме развали
Твааа трябва го споделя с вас

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 20:38 от J"D

# 139
Сигурна ли си, че това е истинска снимка? Shocked Shocked Shocked Никога досега не си е пускал толкова гъста брада.

# 140
  • в морето до колене
То си личи от километри, че е фотошоп... толкова е накриво.
Вероятно са му "подарили" тази талибанска брада заради участието му в официалния британски клип за бежанците.  Peace

# 141
Бе и аз не знам  Laughing  търсех друго , а то това ми излезе

# 142
Вероятно са му "подарили" тази талибанска брада заради участието му в официалния британски клип за бежанците.  Peace
Да му е честита тогава, заслужил си я е!
Кажи сега на въпросчето ми Wink, ще ви натискам всички да си признаете и ще ви събера в общ пост Mr. Green

# 143
# 144
  • в морето до колене
Кажи сега на въпросчето ми Wink, ще ви натискам всички да си признаете и ще ви събера в общ пост Mr. Green
Хм, мен май никой не ме е изненадал особено до момента... Към момента, когато е започвала нова тема за всеки титуляр съм имала някаква идея, която в общи линии не съм била принуждавана да преразгледам/преосмисля впоследствие. Поради това и не съм се чувствала "изненадана".
Очаквам Колин евентуално да го направи. Щото негови неща малко съм гледала... Ама надали даже той...  Thinking

Ако смяташ да ме биеш  newsm43, за да си "призная"... може и да се напъна да си превъртя още веднъж лентите за всички. Но на прима виста нищо не се сещам.
А, сетих се - на времето бях приятно изненадана от "Меджик Майк".  Wink Ама това беше преди Чайника да стане титуляр, та вероятно не се брои...

# 145
Аз ли ще съм първата Crazy, дообре тогава Laughing
ЦЪК, пълният трейлър на The Revenant пресен-пресен от заглавната на имъдъбъ-то.

Мяч, Криста май ме разбра по-добре. Не става въпрос за предварителните очаквания, а за сума сумарно от гледането на филмите по списък- от коя тема сме останали най-удовлетворени като нови и негледани до момента заглавия Simple Smile. Това например изключва тези от титулярите, чиито теми сме готвили сами, защото там сме гледали филмите предварително, или като моя случай с Харди- като му дойде темата, аз вече бях гледала всичко по анкетата.

# 146

ЦЪК, пълният трейлър на The Revenant пресен-пресен от заглавната на имъдъбъ-то.

настръхнах !

# 147
  • в морето до колене
Мяч, Криста май ме разбра по-добре...
Ама чакай сега - "приятно изненадан" и "сумарно удовлетворен"  Mr. Green са две големи разлики за мен.
ОК, при така поставен въпрос... ще помисля, че сега вече ми се спи.

# 148
Мислех, че ясно се разбира в контекста каква изненада- в смисъл на нови негледани филми. Останалото вече сме го дъвкали за всеки поотделно Simple Smile.

След Колин най-хубави моменти май ми достави филмогледането по темата на Къмбърбач, особено малките му задушевни филми от преди да стане толкова популярен. Онзи с пътуването на групата приятели към плажа беше просто разкош!!!
Като цялостна филмография любими са ми Харди, Джейк, Килиън и пак Колин- последните двама заради ирландските си заглавия най-вече (много ми е на сърце този тип кино и това е Heart Eyes)

# 149
уууу душица , единия ми мъж , говори за другия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт