Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 381
  • 503
  •   1
Отговори
# 270
Ихааа, седмицата започва добре Peace Пъпешче, честито и лека и безпроблемна  bouquet
Сега остава да повлечеш крак и още много двучертичкови тестове Hug
Хуквам по задачки и по-късно ще ви нагледам отново Sunglasses
Приятна и усмихната седмица ви желая Hug

# 271
Пъпешче - Честито - лека и безпроблемна Б ти пожелавам. newsm51 newsm51 newsm51 Най - накрая някой с хубави новини.  Joy Joy Joy 
Skeeter - на теб леко, бързо и безпроблемно раждане и да гушкаш ( и кърмиш) здраво , пухкаво човече .  smile3541

# 272
Скитър, да е бърза и безболезнена срещата с принцесата!    bouquet
Пъпешче, честито! Леки и спокойни 9 месеца  baby_neutral

# 273
  • София
Благодаря ви момичета Simple Smile ако не възразявате да поседя в тази тема поне докато не чуя сърчице.
Скрит текст:
преди малко говорих с Аг и ми спира инофолика и неоформина, забранява обичането и ме иска на преглед другата седмица

# 274
Пъпешче адски много ти се радвам. Пожелавам ти лека бременност.

# 275
Честито пъпешче Simple SmileSimple Smile Много се радвам за теб , но защо ти спира фолиевата ????
На мен ми е 1-ви ден от закъснението и много се надявам след някой друг ден и аз да се похваля Simple Smile)

# 276
  • София
Инофолика само, продължавам само фолиева киселина и нищо друго. Стискам палци да повлека крак

# 277
Еееее, Пъпешче, най-накрая! Беше ми омръзнало да те пиша всеки месец в списъка с нови дати  Mr. Green! Ама наистина си мислех, че ще развееш положителен тест! Честито честито честито!!! Леки 9 месеца ти пожелавам и пухкаво здраво бебе на финала!  Heart Eyes  newsm19

Хайде, следващите по списъка да не се ослушват, ами да вадят положителните тестове!

И благодаря за пожеланията на Пчеличка, lady fortune, paulieM, ferriy, Мацето, Магнетична и coconuD  Hug

# 278
Скитърче леко раждане и чакаме новини!  Hug

Пъпешче честито!   bouquet
Поръсвам с розов, почти в седми месец прашец  babydust7 babydust7 babydust7 Хубава седмица на всички  Wink

# 279
  • София
Пъпешче, честито!  newsm44 newsm44 newsm44

Пънче, мерси за отговора! Доколкото знам Стаменов не работи вече с пациенти...или може да се бъркам... имам час при Персенска, предполагам, че всички лекари там са добре подготвени по въпросите на ендометриозата и действат адекватно Simple Smile

# 280
NikoStorm смуквамм си голяма доза бременен прашец :*. Първи ден от закъснението дано  помогне Simple Smile

# 281
Пъпешче много честито  Hug  bouquet Пожелавам ти лека бременност до финал  Hug
Скийтърче а на теб ти желая бързо и леко раждане, и да гушкаш пухкав бебок, и да ни пратиш снимки да го видим и ние малкото фъстъче  Heart Eyes Hug

# 282
  • Варна
Пъпешче, честито, лека и безпроблемна бременност!

Skeeter,  успех!

# 283
Skeeter леко раждане  Praynig да се радваш на здрав бебок !
Пъпешче ,честито и до пухкав финал  Heart Eyes!

# 284
  • Габрово
Ехаааа Пъпешче 🍈 кога успя  Crazy. БРАВО и честито   bouquetМного положителни емоции,безпроблемна бременност и бърз финал със здраво бебче около термин  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт