Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 362
  • 503
  •   1
Отговори
# 345
Аз от днес започнах тестовете за ову. Появи ми се много бледа втора черта. Знам че е отр.но до сега винаги са били напълно отр, тоест дори без черта по това време. Сигурно се е изместила ову. Дамо стане този месец и всичко да е наред

# 346
Аз от днес започнах тестовете за ову. Появи ми се много бледа втора черта. Знам че е отр.но до сега винаги са били напълно отр, тоест дори без черта по това време. Сигурно се е изместила ову. Дамо стане този месец и всичко да е наред
Не е гаранция, че се е изместила О., продължавай да се тестваш, то ще си проличи!
Йоана, честит син щъркел! stork-boy
Кокос, успех следващия месец и на теб!
Излязаоха резултатите на ММ от хормоните, долу горе бива, очаквах да е по-зле. Надявам се, че като нормализира ТСХ, ще има подобрение!
Скийтър, май днес не се е разписвала? Rolling Eyes

# 347
  • В сърцето на любимия човек
Бубалече - ти не си ли няколко дни след биохимична бременност?
Тестовете за ЛХ реагират и на ЧХГ

# 348
Бубалече - ти не си ли няколко дни след биохимична бременност?
Тестовете за ЛХ реагират и на ЧХГ
Aко засичат ЧХГ не трябва ли да са  напълно положителни?

# 349
  • В сърцето на любимия човек
Зависи от концентрацията на ЧХГ.
В момента ЧХГ при нея пада, готова съм да се обзаложа, че утре теста и ще е по-блед.

# 350
Момичета, ММ ми взе до края на седмицата лаптопа, че неговият се развали, затова не мога да пусна списъчето обновено, чета и пиша от телефона. Утре вечер го пускам, съжалявам за закъснението!
Други новини още няма Simple Smile

# 351
Благодаря ви за пожеланията за успех  Hug
Скиити  Hug
Аз такъв цикъл карам, не е за вярване  ooooh! Няма болки, ама такъв теч не съм имала от години  Crazy Аз вчера хубаво ви казах да си пращате лелките при мен, а дано  Mr. Green

# 352
Моята лелка е в мойте гащи  Laughing   Не е при теб Кокоске  Hug  Аз съм и с теч, и с болки  ooooh!  ама то всеки цикъл е така при мене  Tired

# 353
И аз от днес започнах тестове за О ,първият с много бледа втора черта,ще видим утре как ще е.

# 354
Добро утро, момичета!    bouquet Влизам само да ви пожелая един прекрасен, петъчен ден и незабравим уикенд.  Hug
Да докладвам- тестове не смея вече да правя, 19-ти ден след инсето - нищо не предвещава идването на "злата вещица". На 8-ми съм на преглед, стискайте палци.
Веднага, след това ще се появя с новини, а дано да са добри и да повлеча крак  stork-girl stork-boy

# 355
Трети ден БТ 36.6, тестове за ову с втора много бледа черта. Но то е и рано два дена след цикъл съм.

# 356
Мони, силно ще стискам палци да донесеш добри новини!
А дано скоро и още някой да ни зарадва с две чертички!

# 357
  • От Луната
Бубалече, колко е средната дължина МЦ, та започваш с тестовете за О толкова рано?
Мони, стискам палци, но за мен си Б! Дано всичко е наред! Аз лично не бих могла да чакам и до сега да съм направила и двата кръвни, за да ми е мирна главата. Ако има нещо притеснително в чхг, медикаментите само могат да направят някоя поразия, затова аз не бих чакала! Все пак стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш! Praynig
Скитър, чакаме ...  Heart Eyes

# 358
  • София
Здравейте момичета,
наминавам да видя за новини от Скитър, но виждам че още няма Simple Smile
Хубав петък на всички

# 359
Здравейте момичета,
наминавам да видя за новини от Скитър, но виждам че още няма Simple Smile
Хубав петък на всички
R_N, благодаря!  Praynig
y♥♥li  #Crazy , нямам никакво, никакво свободно време. Току-що се обади, 5-та колежка в болничен и съм в натоварен график. До 8-ми дано не ми повлияе зле Утрогестан-а, слагам само него + фолиевата киселина.  Пък и да не подмина факта, че моя доки приема само в сряда и четвъртък.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт