Пидисет думата с чушки ръгнах у бурканя, лютиницата в нюанс да стани! - 63

• 31 048
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Куциндрел
БуенУс диЯс мухеер Hug Hug Hug
Ке паса? Яз пасА трева за ваЗ ни нам Naughty

Тъка, да дупълня Цецуня дет целта у шоковИ ут нИвИруятния дуйет 'ЛуДжо" Mr. Green
Тя забрай спудели най-важнуту с нивируятната мисия..."Тъ буйдисъм да рисуаш" Grinning
Та, мнооу съ пипкаха пу тая мисия сички съкврътиранти, най-дубре съ представи Люси дет с ино търкаляне у канчиту с буята исахарчи целта ooooh! Рисуаха плътна с художествена стойнуст, ну най-дуброто плътно беш на Джоджо дет гу рисуа със задник.
Нъкрая Луна пуйска ут Брадъра и предъде туй чудо на художествената мисАл, дет кай Джоджо я бил фанал ф поза. Кай чи мнооу истинску плътно и ш' си гу бацнИ дома. Дажи излена с дуказателствУ кат напрай същата поза в гръб дет я фанъл бъдещия Салвадор Дали - Джоджо Naughty

Посли му убеща да праят дуйет...тя щала му пумогни на мумчету съ издигни.
Междувременну гу бацна пу вратлету и Джоджо вечИ у транс.

Толку за звездния дуйет...съ прехвърлим у спалнята дет Боги разприделя криватити и насочва ЧикагУтУ с кой да съ гушка. Joy
Обачи, ин дис мумент съ получи лек скендъл щот Чикагуту не иска съ гушка с Джоджо и праща Боги съ гушка с негУ.
Боги не мой убясни на тоя пустиняк, чИ нема къде другъде да легни предвид следнити убстуятелства дет са мега неизвестни на ЧикагУтУ, а именно...:
Има три свубодни мИста...пуфтарям три...иното на Луна, дру'уту на Джоджо и третуту не запомних Laughing
Убаче не мой съ гушка с Луна щот тя си нанка с извънземни и не мой съ събрат на креватя, не мой и с Джоджо щот Луна не даа никуй съ гуши с негУ и ся не знам де шъ спи Чикагуту и тва ми е гулем дерт ви казвам. Whistling
Посли Боги съ издърви на негу, ама съ пази да'н гу предизвика оня бастун и му налети набой, че ш' чупи кунката у ламаринения фейс на Чиакгуту, а той пък ут своя страна не му налитя, чи никой не му пудаде двете бутилки вуда му натроши лейката на Боги.
За ся толкуз, аку съ сещам ощи нещу виднага ш' раСкажа bowuu

Ух, ма Чумо. Joy Joy Joy Joy
на теб са пада чиста да си уфишали инфурматур на наЗи за ВипУ.

Цец и ти ся кво у вашия асансьор може да се возиш само ти така ли  Thinking

Ели сега разбирам защо ходиш редовно по събрания  smile3521

за туй усновну сама са возя. Joy Joy Joy Joy

Цец, евала как биССтрашну са Фърляш У дълбокуту

Напрау им събрах ругите. hahaha hahaha hahaha

# 106
  • загубено

Нерка, стига са трепа, сватята няа да идва неска

Ох добре че ми каза  ooooh!

Ни знам каква сбирка шъ си праите.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Марче,глей кви екземпляри има по почивките.

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 107
  • Куциндрел

Нерка, стига са трепа, сватята няа да идва неска

Ох добре че ми каза  ooooh!

Ам сваке имам извинение. У транс съм.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не излена ли ут транса ма Цец Joy Joy Joy
Ауууу, забрайх да споменем, чИ Кица и Люси мноооу ги мързи Naughty
Сал съ наплюскъа и кат съ тръшнаа на диванчетУ, сал обсъжда колку ги мързи.
Посли па тая Кица щела пукне, чИ стегала маса, пъ ЛуДжо кръшкали...пъ съ не пугледне как я мързешИ тая мърлячка Crossing Arms
Ко да стегат ЛУДжо некви маси за купон дет нема участват... Crazy

# 109
  • Куциндрел
Мързи я Кицата, щот е връзана за оня кит Люси. Как мислиш са мъкне 200 кила упашка? Па и Люси кат са тръшне на диваня ши тряя тир да гу пумръдне.

# 110
  • somewhere near the sea
Здрастииии, пух, неам времи да въ вида, че ми липсувати.

Знайти ли ко е туй?

Туй е резултат от необмислено приемане на разхлабващо, мдаа Naughty

Бене, ти хубу отиде на бач, ама помисли ли за байсикъла? Ей тъй са прай

Ни съ ядосвай чуме, ония садисти ни мислат за смотаняци, затуй праят стъклени врати.

Марки, по- полека, душко

Хъшу, ко га разстрои твоя, че му й мека земята?

Сес, обясни де детиту де й дупката, чи да не са утрепи приждивременно

Тука слид времи Джоджо чука на двореца на пувелителката на мухити

# 111
Мързи я Кицата, щот е връзана за оня кит Люси. Как мислиш са мъкне 200 кила упашка? Па и Люси кат са тръшне на диваня ши тряя тир да гу пумръдне.

Тъка е...мъ аку ни я мързеши, мойше да яхни кита и ай с пацалетката праснат идин тИгел...мъ не...и нея я мързеши, а не мой тъка...сал нас мой ни мързи бизплатну Naughty

# 112
  • Куциндрел

Тъка е...мъ аку ни я мързеши, мойше да яхни кита и ай с пацалетката праснат идин тИгел...мъ не...и нея я мързеши, а не мой тъка...сал нас мой ни мързи бизплатну Naughty
Мой, ни мой, туй пулуженииту. Тя нал оня ден сготви ли, ми ли, ни поВня.
Ма можеше верну да търкулни кита пуне, с идно търкаляне щеши да пупие сичку. newsm78

# 113
  • Оптимист по принуда
Марсееей, какъф е прублемЪт

# 114
  • Куциндрел
Ей я Марчиту, ни я мислети. Joy Joy Joy

Деми, ко стаа там? hahaha hahaha

https://www.facebook.com/imgur/videos/10152969751017471/

# 115
Уффф, гУема скука начи...рИве ми съ ут тъпня, ама мноооу мъ мързи да рИва. Crossing Arms
Вечи дреем кат фитка на вратник и неам гирданчи дет дъ си гу укича на нуса ooooh!
Никуй не му пука за мени дажи да мъ издразни съ събудя ут транса.

# 116
  • Куциндрел
Уффф, гУема скука начи...рИве ми съ ут тъпня, ама мноооу мъ мързи да рИва. Crossing Arms
Вечи дреем кат фитка на вратник и неам гирданчи дет дъ си гу укича на нуса ooooh!
Никуй не му пука за мени дажи да мъ издразни съ събудя у транса.

Чуме, ма. Ни та ли мързи да са тръшкаш? Мен ма мързи сичку, имам рабута, ма чакам на офисната кикимора. Се пак пУетък е. Naughty
Придлагам ти да излезиш да пафниш идн фас, си чучнеш ино кайве, ку искаш и ина Чери Кола.
Посли си пусни идин римикс на кукумицини от нета и гутоУ. bowuu

# 117
  • Оптимист по принуда
Пулучаами сигнали ут кораба-майка  Crazy

Ноу хубаф пударък сти напрайли на прекия, ши пристига пръф винаги

# 118
Никуй не му пука за мени дажи да мъ издразни съ събудя у транса.

Чуме, ма. Ни та ли мързи да са тръшкаш? Мен ма мързи сичку, имам рабута, ма чакам на офисната кикимора. Се пак пУетък е. Naughty
Придлагам ти да излезиш да пафниш идн фас, си чучнеш ино кайве, ку искаш и ина Чери Кола.
Посли си пусни идин римикс на кукумицини от нета и гутоУ. bowuu

Уф, изля'ах преди малку да дръпна фасО с ина лаваца, поседнах, пък ме мързеше и да седа. Посли си влязух и мий тъпУ, ш'пусна ина румантика да съ въстанувя. Сичку зависи ут тва дали ше съ ми точнУ трупувете и литрите кръв Naughty

Ух, днеска петък и посли пучивкя...чей рипнем, чи някулку дни шъ съ тръшкам пу диванити кът преуценена наденица newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Живнъх ут нувината Party Party Party Party

# 119
  • Куциндрел
Пулучаами сигнали ут кораба-майка  Crazy

Ноу хубаф пударък сти напрайли на прекия, ши пристига пръф винаги

Чи как. Ши оди отпуска той другата седмица. Днес кулеШката вика - койт работи в петък му умира началника.
И прекият са убръща и казва - аз ши пътувам с колата дувечира... ноу ти благодаря за пужеланието.  hahaha hahaha

Чумо, я кажи тъй кактъ мързи... Къв е тоа филм у подписа и що сички у ваща тема имате някви филми?

Общи условия

Активация на акаунт