Пидисет думата с чушки ръгнах у бурканя, лютиницата в нюанс да стани! - 63

• 31 034
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Куциндрел
Пущих гу.
Начи.. Джурджнчу гувори, пита Кица "как сте"? Възпитану мумче. На Луна поиска разришениЙЙ да й говори на ТИ, тя вика "можи, щот ма слушаш" hahaha hahaha hahaha
Луна са тръшка, чи ни са й утчели сукманчиту с везани мутиви и как гуворили другите на жаргон.  Таа па джуФка за гулямЪ звизда са има, щот имала писма ут фенуви ут приди 100-200 гудини, ут кугат й е сукманчиту. Mr. Green
Луна пяла дукат Кица са упитвала да заспива. Ся Кица драматизира. Посли Луна са блъснала у Кица. Тея двете ши са зимат май. hahaha hahaha hahaha
Аааа, Джорджану гувори, чува са тук там носовия му меден глас. Naughty Чакам да пупее.
Хахахах, ма Луна му пеее. Вах мама, убиснява му са, чи ни мой живее без Джурджану. Тоа клепа и пръска чар.
Толкоз за ся. Кат са утърся ут картината - Луна вс Джурджану ши пиша пак. Crazy

# 91
  • Куциндрел
Хъше,  Hug Тук за туй сми са събрали са хилим на кило. Party

Цецу, брау каксън Hug
Саму да та успокоя, че у наишио район сичките ДГ са такиви. И нашта, при нас идинтично.
Ас нали ривах тук , у форумо миналата гудина за ония танци, дет го пращаха без да съм го писала, па ми зимат после парити Mr. Green
Вечи ходи саму на плуване и английски от мин. година. Друго им ни ща Naughty

Ба и аз само на плувани и ангилинсед. Дажи и плуваниту му е много, ма да види там ко е басейн. Ку ма изнерват пак, ши го пиша на курсове извън градината.

Аууу, Джурджану и Луна ни спичелиха в играта и ши сидят навън и няя ходят на купон. Тъкму ши имат цяла вечир са убисняват кви са нивируятни. hahaha hahaha hahaha

# 92
  • Once there was a Hushpuppy...
Кат са утърся ут картината - Луна вс Джурджану ши пиша пак. Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Начи, ти глей са ни увредиш нешту от тоя биг брадър Naughty Thinking Crossing Arms ooooh! Laughing Joy Joy Joy Joy

Цец,

Скрит текст:
Плуването в градините на е на световно ниво Mr. Green често не струва. Но, има нещо важно.
Хубаво е за нашите малчовци, дето все боледуват, защото малко или повече се каляват. Събличат се, къпят се, пак се обличат - тоест не се изнежват, имат и в най-студените месеци разсъбличания и къпания. За мен това си е вид каляване.
Иначе ние на почивката му взехме последния път пероснален треньор по плуване и детето се научи да плува във всички стилове за 3-4 дена по 2 астрономически часа, в топъл басейн, при това олимпийски Wink

# 93
  • Куциндрел
хъши,
Скрит текст:
Знам, ма още е малък, че да го водя някъде целенасочено, ся ши стани на 4. Сега поне да види дал му харесва басейна

# 94
  • София
Хелоу, пийпъл  Hug

Ас нали ривах тук , у форумо миналата гудина за ония танци, дет го пращаха без да съм го писала, па ми зимат после парити Mr. Green

Скрит текст:
И при нас така се получи преди години, ходила на народни танци, а аз разбирам на 3-я месец  Shocked Беше се събрала сума, но аз им казах, че не съм я записвала и няма да им платя. В същото време ходеше на още 2-3 неща на които я бях записала и си плащах, защо не казаха цели 3 месеца, че я взимат и на народни  Crossing Arms Не съм дребнава, ама не беше коректно от тяхна страна...

Тенкю, чи мъ инфурмирате за Джурджанчу, рядко гледам брадъра, ама сичку знам покрай вас  Mr. Green   

За срещата съм ЗА, може в Хепито в Парадайс ку искате, само че трябва да е през училищно време, за да успея да дойда  Whistling

# 95
  • BG
Минаам набРЖи, саму да са звиня на Чумиту, чи снощя са запих у хоремага и ни мужах да и напиша биляшката (по-точну - забраИф!)  Embarassed Двечира шса пупрая!  Peace

За плуванету - пращайте ги задължително, щом има къде, защото е много полезно против изкривяване на гръбнака, коет пък от своя страна е много кофти за детето. Мама Бебето му установиха навремето такова нящу, плюс плоско стъпало и препоръчаха плуване, но нямаше къде. При плуването заяква мускулатурата на гърба и придържа колумна вертебралис (сещайте са, де - стълбЪ), дансъ изкривява.

Айде тивам бач! Цуня!  Heart Eyes

# 96
  • BG
НЕ НОГО ВАЖНУ СУПЩЕНЕЕ!
На 29 и 30 съм в Сандански кумандирофка. Некой има ли оттам?  Thinking

# 97
  • Куциндрел
Луна издразни сички и сички са издразниха на Луна.
Джурджану са звиздее няяло да говори с хората, чакал да го заговорят. Ся са убиснява и той в либофТ на Луна. Пригърнаха са, цилунаха са, сал ино излпющявани ги дили ду съвършенствуту. Crazy

Ауу, Джину ши дрънка оня бек ми са струва. А Бого са прай на важин, ма толкоз му е акъла.

Туй то, ипизода свърши. newsm78

За срещата, ам що н инапрайм някъде среща с кръчма с детски кът? Чи ку са случим с дица, да има де да фищят?

# 98
НЕ НОГО ВАЖНУ СУПЩЕНЕЕ!
На 29 и 30 съм в Сандански кумандирофка. Некой има ли оттам?  Thinking

Тц ...ама заради теб ш прескочим колко муй Wink Hug Hug Hug

Цец браус за РС-то Peace

Хъши и ние те обичаме  Laughing Hug

Ели как пък изтърваш тУва явление - Джурдану, ЛунЪта...иначе истината е, че снощи на мисията с рисуването съм се смяла с глас  Mr. Green

Цец и ти ся кво у вашия асансьор може да се возиш само ти така ли  Thinking

Ели сега разбирам защо ходиш редовно по събрания  smile3521

# 99
  • Оптимист по принуда
Хъше, защо тъй млатиш пу свикървата, ощи не е душла жИната  hahaha

Нерка, стига са трепа, сватята няа да идва неска

Цец, евала как биССтрашну са Фърляш У дълбокуту

# 100
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БуенУс диЯс мухеер Hug Hug Hug
Ке паса? Яз пасА трева за ваЗ ни нам Naughty

Тъка, да дупълня Цецуня дет целта у шоковИ ут нИвИруятния дуйет 'ЛуДжо" Mr. Green
Тя забрай спудели най-важнуту с нивируятната мисия..."Тъ буйдисъм да рисуаш" Grinning
Та, мнооу съ пипкаха пу тая мисия сички съкврътиранти, най-дубре съ представи Люси дет с ино търкаляне у канчиту с буята исахарчи целта ooooh! Рисуаха плътна с художествена стойнуст, ну най-дуброто плътно беш на Джоджо дет гу рисуа със задник.
Нъкрая Луна пуйска ут Брадъра и предъде туй чудо на художествената мисАл, дет кай Джоджо я бил фанал ф поза. Кай чи мнооу истинску плътно и ш' си гу бацнИ дома. Дажи излена с дуказателствУ кат напрай същата поза в гръб дет я фанъл бъдещия Салвадор Дали - Джоджо Naughty

Посли му убеща да праят дуйет...тя щала му пумогни на мумчету съ издигни.
Междувременну гу бацна пу вратлету и Джоджо вечИ у транс.

Толку за звездния дуйет...съ прехвърлим у спалнята дет Боги разприделя криватити и насочва ЧикагУтУ с кой да съ гушка. Joy
Обачи, ин дис мумент съ получи лек скендъл щот Чикагуту не иска съ гушка с Джоджо и праща Боги съ гушка с негУ.
Боги не мой убясни на тоя пустиняк, чИ нема къде другъде да легни предвид следнити убстуятелства дет са мега неизвестни на ЧикагУтУ, а именно...:
Има три свубодни мИста...пуфтарям три...иното на Луна, дру'уту на Джоджо и третуту не запомних Laughing
Убаче не мой съ гушка с Луна щот тя си нанка с извънземни и не мой съ събрат на креватя, не мой и с Джоджо щот Луна не даа никуй съ гуши с негУ и ся не знам де шъ спи Чикагуту и тва ми е гулем дерт ви казвам. Whistling
Посли Боги съ издърви на негу, ама съ пази да'н гу предизвика оня бастун и му налети набой, че ш' чупи кунката у ламаринения фейс на Чиакгуту, а той пък ут своя страна не му налитя, чи никой не му пудаде двете бутилки вуда му натроши лейката на Боги.
За ся толкуз, аку съ сещам ощи нещу виднага ш' раСкажа bowuu

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 11:20 от НАРЦИС- Чумата Грей

# 101
  • Оптимист по принуда
Чумеее, умираш си да влезиш ф къщата, ей! Пробвай са на другия Удишън  hahaha

# 102
  • загубено
Хилоу  Hug

Бено,няколко часа о надоле съм аз  bowuu

Вии сириозно гледате Брадъра.
Аз не мога да разбера как събират толкова идиоти на едно място.
По принцип не ми пречи,но не си го причинявам това.
Мое лично мнение е, че трябва да го забранят със закон Mr. Green

Чуме,балонче??Има и бонус  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо,бозичка ? Има и лайд да пазиш снагата.

Цеце,уауууу старашна си била снощи.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Делтич,на тренировка  ли си?

hahaha hahaha hahaha

Пъпи,ти до Париж ли оди да взеемеш свекитата?

Деми,скивай кво ти купих.

# 103
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чумеее, умираш си да влезиш ф къщата, ей! Пробвай са на другия Удишън  hahaha

Тъка е Демс..мноу бичкам съ прибера у нас...напрау с вратата улазям Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
  • Оптимист по принуда

Деми,скивай кво ти купих.

Flutter Flutter Hug
Чакай дъ ти върна жеста   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт