Пидисет думата с чушки ръгнах у бурканя, лютиницата в нюанс да стани! - 63

• 31 255
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • Куциндрел
А дубро утру.
Ноу ма мързи и съм гладнЪ.

Ето на кратку спраФка, Чумата да допълва.

Брадърите са наспъпаха пу чирпацити у куфнята, ни ришиха ко да праят плискавици ли, леб с каймъ, ши пеят ли. Кица са убиди, чи ни я уважиха с лещата й и са фръцна кълвейки. Crazy Люси каза, чи ши му стани, ку не яде плискавици.  hahaha hahaha hahaha Фръцлите утказаха да праят на Люси плискавици и той са оцъкли, колабира на дивана, диша тешку, кръвну дигна, Чикагуту ши гу рианимира. ooooh!

Напданаха плеймейткътъ, чи са клепосва, че да дава за пари и т.н. кифленски нища. Накрая на придаваниту таа реши, чи ши напуща утнову. Явно на секи 3 дена фаща грешен факс от кораба майка на Луна и тръгва си оди. Crazy Рев, сополи, грим.
Джурджану напрай качиствен кунтрол как са е буядисала плеймейткътъ, ни я хареса. Ам.... ко да са прай.
Посли випувити си изпувядваха страхувете, нищу интересну не казаха. ББ наръга Ритонката, Плеймейткътъ и ГъмоФ у едни вани и ги заспиваше с разни нища. Най-дубре и най-безстрашну са държа Ритонката. Другите двама квичаха, най-вече Гъмоф.

Поли са указа, чи Кица и Ритонците са нито най-убавити, нито най-умнити, нито най-известнити спуред Иво Танев и естрадите страдат ся ут факта. Crazy

# 316
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Морнинг кукундрелс Hug Hug Hug

Сал да кайм,чи ут нахалну карани ду наглу разстояниету е от тук до кораба майкъ на Луна. Naughty
Не мой мъ натискът, чей мойта кула не е малка ич Naughty Кой туй...ся маркити ли ш'мерим #Cussing out
Аз съм у потрес ут наглустта и тва, чи ем ни мой кара, ем съ бута кат купину прасе. #2gunfire
Тулерантна съм към друити ора на пътя и учаквам същуту. Дажи виднъж утнесох секви поздрави пу утнушении на рудата, чи съм дала път на ина Х-5-ца на широкуту за НДК ooooh! Яз риших съ праа на тулерантна и ут крайну леву, пускам Жипа да мини у десну платно дет съм аз. Убачи на тоз Жип не мой му стигат 5 платна, той искал да мини ут крайну леву ъ крайну десну пучти на сфитуфарчиту #Crazy Crazy Настанъ ино задръствани Shocked ини искат съ включът ут долу, други ут горе, а долу при караулката вечи меле Crazy ни съ знай кой за къдей и за кво съ бори. Уно клаксуни, поздрави, некуй ги сърбяха кунките да наскачат да мъ поздрават щот съм тулерантна Laughing
Идвам съ разбрахми кой на къде тръгнал а Жипа си мина, устай пу себе си Кербала и изчезна безкрайнУ ooooh!
Забрайх да спумена, чи задкурмилнуту устройству на Жипа беши жена Mr. Green
Придпулагам саму, чи дукат съй чудила къде да върви, у леву ли у десно ли...съй гримирала на угледалцету и истискала некоя пъпка...и те така...не мой съ кара вечи тука Naughty

# 317
  • Once there was a Hushpuppy...
Права си, Чумич, най мъ дразни ни спазванету на правилата.
Ас пунеже мноу убичам да има правила и си ги спазвам стриктну, сал дет са научих да карам нахалну Blush Blush Blush Чи, то требе да са уцелее в тас нашта жунгла Party
Ай, ся утивъм да карам Laughing ду фризьоркъта Flutter

# 318
Тъкаааааааа...анализО на Брадъра - Убширну Mr. Green

Начи, у напудрената къща сичку е идилия, съквъртиранти решили да муат леща и Кица сал съ прувиква ...аз, аз, аз...щот грам ни мой блесни с другу усвен със слугинству. Mr. Green развърта съ Кица у куФнята и съ раздаа ут секъде. Иву вечи разбрал чи има сал 100 марки и почвъ да опръжнява кунтрол над прудуктити. Ин дис момент ришаа прай некъФ леП с кайма , ама унез напудренити кикимори сакат плескъвици. Люси га , чи бременен кат виде ко съ канят да праят кифлите и той сал...и за менИ, и за мени... ooooh! га чи умре на мисто аку иде леща. Кица сай възпалила, ТанеФ настъпил каймата и не даа съ прай на Люси плескавица и кай шъ иде леща. Заформи съ скандал и рипанье.  Joy hahaha Как кай Цецуня саал дет Люси не кулабира на диванчиту, чей нема ди иде кот си иска, а той мнооу иска тая пуста плескавица дет кифлите не щът да му напраят. Mr. Green
Нема разказвам за умрелата мисия,чи грам ни беше интересна и ония сал квичат кат свинье на заколение. Чувствах съ кат на Коледа и беш тъпо.
Принасяме съ там дет има друа мисия ''кой е по-по-най?" Mr. Green интереснъ мисия дет Танеф съ прай безуспешну на Къци. Нито имаше кулило, нит разказа виц...прувал ooooh!
Убачи ко разбрахми ут нея. Naughty
1. Ритонците не са тува коету си мислят, чи съ
2. Преса е туй дет не знай чи е...
3. Кица е по-по-най зле и никуй не е чувал за нея...нема сексапил, ней известна, ней успяла...трагедия.
4. Преса мноу скромна и не търпи пухвали.
5. Здравку ощи не са му дали апчита и е мнооу напрегнат. Щел Танеф му развали кунцерта дет бил чак април...чшшшш, альоооо...кой щъ помни ду април бе... Joy hahaha Joy
6. Луна по-сексапилна ут Кица, Кица вечи е у фибрилации и нема параванчи. Laughing
Ше пудмина с насмешка издевателствуту на кифлата Светлана, чей мумия и съ жаса за пари.  Joy ГъмоФ бил мноооу умен и му требваха 2 седмици да стигни ду тва чудо на мисълта. Whistling
Джоджо кат истински топ ъф дъ то ВИП, ич ни ги утразява тия бастуни и си крутува ут страни, щот те не съ дустойни за негу.
Кифлата мнооу убаво рИве...ареса ми...щела си оди...пъ праФ и път, нема да ми липсва изобщу.
Оня куефициент буеца пъ и казва да мисли...абе ейййй...оно мисли кой може бе...па Кифлата мрази да мисли, а кат мисли най съ мрази. Mr. Green Дубре, чи накрая гу усъзна и речи да й пумогне си стега багажа Joy Joy hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 11:32 от НАРЦИС- Чума Влъхоусоева

# 319
 Naughty ааа момиии жунглатъ ни е само у шопско
 Naughty мола мола в майната таун от 15 септември е жунгла с илименти на тъмна индия. Начи сабахлен констатирах /за пореден път/  чи кулкуту е по-скъпу вузилуту толкуз по-зле е задкурмилнуту - та знач кът общу шуфират порлучаваиики сигнали от кораба майка  ooooh! ooooh! Whistling чекат да им кай на къде и те резку завъртът геврека #Crazy #Crazy

# 320
Naughty ааа момиии жунглатъ ни е само у шопско
 Naughty мола мола в майната таун от 15 септември е жунгла с илименти на тъмна индия. Начи сабахлен констатирах /за пореден път/  чи кулкуту е по-скъпу вузилуту толкуз по-зле е задкурмилнуту - та знач кът общу шуфират порлучаваиики сигнали от кораба майка  ooooh! ooooh! Whistling чекат да им кай на къде и те резку завъртът геврека #Crazy #Crazy
Екзактли! Peace

# 321
......
Убачи ко разбрахми ут нея. Naughty
1. Ритонците не са тува коету си мислят, чи съ
2. Преса е туй дет не знай чи е...
3. Кица е по-по-най зле и никуй не е чувал за нея...нема сексапил, ней известна, ней успяла...трагедия.... и умна не е , туй също доста я притесни  Laughing
4. Преса мноу скромна и не търпи пухвали.
5. Здравку ощи не са му дали апчита и е мнооу напрегнат. Щел Танеф му развали кунцерта дет бил чак април...чшшшш, альоооо...кой щъ помни ду април бе... Joy hahaha Joy
6. Луна по-сексапилна ут Кица, Кица вечи е у фибрилации и нема параванчи. Laughing

Joy Joy Joy Joy

Чуме как изкара снощи ЧРД-то  Simple Smile ?

Марки никъв сигнал от както си на пУчивка и ся тази снимка  Shocked Shocked Shocked

# 322

Чуме как изкара снощи ЧРД-то  Simple Smile ?

Никък Crossing Arms Къ ма видиш днес съм в студийцету за красУта(офиса) и ни мужах да жасам хумеопатия....утри шъ праа купооооон... Party Party Party Party

# 323
  • Куциндрел
Кунцерт за сваки и дудук. hahaha hahaha hahaha

Бек вукал Тръната. hahaha hahaha hahaha

В публиката Бобича.

# 324
Кунцерт за сваки и дудук. hahaha hahaha hahaha

Бек вукал Тръната. hahaha hahaha hahaha

В публиката Бобича.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 325
  • Оптимист по принуда
Cec, ф ритъм с дудучиту

Fключвам са и Яс

Хъше, дългата ръка на законя дебни, Фнимаай с нахалнуту шуфир'ни  Crazy

Чуме, кАжи чи фсичкуЙ нареТ

Бобе, сИрвирВъми, идвай

# 326
моми - най - новите услуги на зъбокъртите

кои уткрадна пижамата на мумата

# 327
  • Куциндрел
Хайде на козибера. hahaha hahaha hahaha

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aepxEP5_460sv.mp4

# 328

Joy Joy Joy hahaha hahaha Цецу ма...ти работиш ли въобще Joy Joy

# 329
  • Куциндрел

Joy Joy Joy hahaha hahaha Цецу ма...ти работиш ли въобще Joy Joy
Аха. Ма ся съм пуснала тестуви да върят на аутото и ги гледам. По-късну ши пиша един мейл, чи нщо не е фикснато и гутоу. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт