Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 324
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Kaleq, включвам се относно килограмите. Знам, че изглежда ужасно много 1,5 кг., надолу на едно например 15-16 кг. човече, но моя син след един стомашен вирус лятото свали за 2 дни килограм! Щях да припадна като видях кантара, но оздравя и възстанови. Така, че явно и те могат да варират за кратко време с килограм.
 Предлагай любими храни, ако трябва само едно две неща да ти яде, пак е нещо. Моят е средна хубост, някои неща с желание яде, други още с един поглед отказва. На 2,8 г. е и за тази година почти нищо не е качил, но пък е дръпнал мноо на височина. Успех!

# 511
  • София
Калея и моя беше така миналата година, беше станал кожа и косми. Период е. Дерзай.

И по темата-  и аз в момента се опитвам да боря хрема с цинабсин и шс3 и самбукус.  Време беше ..трета седмица на градина - рекорд!

# 512
За вирусът, караме го всички вкъщи, нещо ужасно е. Малкият е по-добре вече, оправи се само с промивки и инхалации. Нищо друго не му дадох. Остана една къртеща кашлица, с която си тръгна от първия ден де. Аз, обаче толкова зле не помня да съм била. 5- ти ден ме държи.

# 513
И по темата - и аз в момента се опитвам да боря хрема с цинабсин и шс3 и самбукус.  Време беше ..трета седмица на градина - рекорд!
Лелеее, наистина имате рекорд!!! Хайде дано да го подобрите скоро!  Praynig

Zoi, пробвай с клеева тинктура няколко дни, на мен лично ми помага да закрепя положението, като се усетя, че ме бори нещо. Ей на, сега покрай вирусите на децата от 2 седмици не съм съвсем както трябва, няма нещо ясно изразено, но не ми е комфортно. Взимам от време на време клеева, гледам поне по 1 плод да ям на ден (не е много, ама по-добре от хич), и за сега спасявам положението.

# 514
  • Перник
Мами, той може да остане в къщи, аз не работя ама тъкмо свикна и се адаптира(което беше много трудно повярвайте ми - всяка сутрин той реве и блъска врати, а когато го оставя и аз започвам да рева), и сега не знам как пак ще свикне ако почива по-дълго.
И аз по темата хремата борим с промивки с физ. р-р, правим инхалации и пие сироп флудитек, че кашлицата е една такава влажна с храчки. Иначе пие Самбукол от доста време ама...
Сега съм направила сироп аз и го чакам да стане и от него да давам пък да видим.

# 515
  • shumen
Калея,моя също яде избирателно в градината и миналата година беше отсабнал,но тази е добре.

# 516
  • Перник
Надявам се момичета да се оправи, че нещо съм обезнадеждена...

# 517
  • София
Ще се оправи много ясно и аз бях даже се уплашила на какво ми е заприличало детето. Можеш да му даваш апетон.

# 518
  • Северозапада
ЛЛ онзи ден изписа на София капки за нос Грип стоп. За един ден капане ми се струва, че има значителен ефект (пу-пу). Има го и под формата на спрей.

# 519
Този спрей нещо ново ли е, не съм го чувала май....Разгледах го сега, няма АБ, нали? Струва ми се, че не лекува обаче, а само облекчава симптомите Thinking Хубаво е, че не съдържа ксилометазолин..

Ние двамата с малчо още сме сополиви, аз днес съм по-добре, но снощи като легнах и като ми се запуши отвред, щях да умиргам...като риба на сухо..отврат. На мен ми се появи и кашлица, а детето не кашля, странно. Никога при сопол и гърло не ми кашля всъщност, само два пъти при ларингит...и това ми е странно, но явно сопола при него се задържа нагоре някъде и не дразни надолу ли, нямам обяснение...

# 520
Тета,радвай се,че не кашля.Мен сополът не ми е такъв проблем,но виж кашлицата... Sad
Малката върти ниска температура.Снощи преди лягане дадох Нурофен.Тръгна сопол.Докторката каза вчера,започващ вирус.Аз вчера препуших ли що ли и тая нощ пак се съдрах от кашлица,сутринта също...Егати вируса  Crossing Arms

# 521
  • Северозапада
Нещо ново е и за мен това лекарство. ЛЛ каза, че е на принципа на имуностимулантите, помага на организма сам да се пребори. Няма АБ. Ще го ползваме 7-10 дни, после ще кажа и крайния резултат. До сега с ксилометазолиновите само отпушвам носа, друг ефект не видях, освен да и увредя лигавицата. Виброцила също не свърши нищо. Тобрекс слагахме - никакъв ефект. От 2 седмици това е първото нещо, което сякаш действа по някакъв начин. Аз ще я заведа да и пусна и МБ, чакам да минат 10 дни след Тобрекса.

# 522
Уми, каква Т поддържа?

# 523
Бързо оздравяване на всички малки и големи в темата.

Мен ме удари в окото пак нещо ,вече ми омръзна взех да слагам тобрекс.
Днес ще си взема и някакви мултивитамини.

# 524
Уми, каква Т поддържа?
37,4-37,6.Сваля я.Вдига я.Играе си.Снощи дадох нурофен,за да не ставам сто пъти през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт