Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 256
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Umi аз не бих сложила в такъв случай. Да оздравяваш бързо.

# 406
И аз така знам,но понеже я отлагам 2пъти вече-веднъж тя беше болна,после баща й,сега аз...и вече наистина ми писна,щото я мисля и искам да я махам от главата си.Но тоя вирус наистина е агресивен и ще звънна пак да я отложа.То май тая есен/зима няма да я сложим.

# 407
  • Бургас
Момичета,аз съм болна-хрема,кашлица.Някакъв вирус ме събори за половин ден.На Габи утре и предстои ваксина.Да ходя ли изобщо да и я слагат?

Аз бих изчакала.

# 408
  • София
Uni  аз също бих изчакала. Също имаме една ваксина, която все отлагаме. Така като гледам не виждам кога ще я сложим.

Да дам и аз отчет. Вчера вечерта я оставих за 4 часа на свекървата и като резултат отново е болна. Сополи, кашлица...Първо се стичаха назад и цяла нощ спа на ръцете ми давейки се от тях. Сега поне се стичат напред. Подозирам и червено гърло  newsm78. Всеки път като я гледа се разболява...

# 409
M...обикновенно едно разболяване се развива за 3-4 дни. Така, че ако търсиш причина за разболяването то я търси в миналата сряда или четвъртък. Със сигурност не е от вчера.

# 410
Ако свекърва ти не къпе детето и не го извежда след тона голо навън,в което сииилно се съмнявам,то причината не е в нея.

# 411
  • София
Лошото е, че я оставя боса (въпреки цистита, който направи август), и между две отгорени врати, а в нас е доста хладно... Момичета, не ми се говори по темата,защото такова чудо не вярвам да сте срещали.
Тази седмица се връщам на работа, а детето няма да го пусна на ясла в това състояние. Според нея няма проблем и да съм давала АБ профилактично да детето  #2gunfire когато не е болна.

# 412
Боже, АБ профилактично...такова чудо за първи път срещам #Crazy

# 413
О даа, има опасни свекита от личен опит знам Close
Да се оплача, че и аз се гътнах болна-явно наистина е някакъв вирус, а не е от Бронховаксома. Ей като малка много рядко боледувах (уви малкия не се е метнал на мен), а сега всички болести с него го карам  Sad
Обаче сега ще видим по каква схема ще го давам-дали да е 1м. всеки ден-интензивна терапия, или 3 месеца по 10 дни в месеца.

# 414
  • Sofia
Според нея няма проблем и да съм давала АБ профилактично да детето  #2gunfire когато не е болна.
Shocked
нямам думи

# 415
Lucky, не съм я чувала тазо интензивна терапия, лекаря ли я предписа?
 АБ профилактично е глупаво, но не по- малко и Панадол. Чувала съм да се дава, че не може да заспи, че е нервно детето, че по-голямото е болно. Дори и след ваксина не го приемам, но поне е малко по-обяснимо.

# 416
  • shumen
Леле,ама тези свекита.Думи нямам.Това за АБ профилактично не бях го чувала и аз.
Уми,аз бих изчакала.Не бих сложила ваксина,ако има болен човек вкъщи или детето е болно.

# 417
Zoi, лекарката му прецени, че понеже късно го почваме, затова така 1 м. нон стоп. Ама ще видя и ще преценя.
АБ профилактично-абсурд! Обаче като му изпишат-давам, защото веднъж го поотложих и едва не влязохме в болница пак  Confused
С панадола единствено съм си позволявала като беше в болница да му мажа венците, защото тогава вадеше зъби и в съчетание с бронихита и инжекциите беше ад! Е и при Т над 38,5 го редувам с Нурофен.
А иначе 3 дни преди и 3 дни след ваксина ми казаха Туя, обаче не помня дозата.
За ваксините и болестите внимавайте-моя позната след 3 часа висене пред кабинета, ѝ биха на детето ваксина. Обаче то явно е лепнало нещо от някой болен там, че получи усложнения, едва го оправиха. Аз затова отлагах тази на 1,6г. дето беше-че все беше болен (понеже не можах да мина метъра да не му я бият) и чак на 2,3г. му я биха.

# 418
Никъде не видях сходство в мненията за туята.Едни казват 3дни преди,други 2,трети еднократно след ваксината,четвърти преди и след по веднъж..Същото и с потенциите-5,15,9цх...

# 419
Аз я давах 3 дни преди и 3 дни след последна ваксина и не е вдигал Т. Нашата беше 9 CH, обаче не поня дозата за деня  Sad

Общи условия

Активация на акаунт