Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Северозапада
Някой може ли да препоръча витамини за 2 годишно, ако може под формата на бонбон? Благодаря!

# 526
Kaleq, все едно за моето дете пишеш, първата година изкара така. закусваше вкъщи сутрин, а в градината от закуската и обяда - нищо. след градина в колата се качваше подивяла от глад, носехме ѝ банани, солети, гевречета от близката пекарна. едва бяха успели да я прилъжат да хапва по малко хляб, и то защото си го правят на място и лелята я викала да ѝ “помага“, та успяла след това да я придума да опита вкусния хляб, който са направили. след няколко месеца към няколкото залъка хляб, беше добавила и няколко лъжици супа, учителката беше във възторг.  Laughing явно е била гладна обаче, защото беше ходила по двора до учебната зеленчукова градина и си беше късала доматчета и чушки, за да яде. учителката от радост ѝ ги беше измила, та така изяде продукцията на дг.  Crazy прояде чак на втората година, без второто на обяд, него се реши да опита чак на третата година.
грипстоп са капки, които блокират усвояването на желязото от болестотворните бактерии и ги възпрепятства да се размножават. това ми звучи малко в сферата на фантастиката, но пък чувам все повече добри отзиви за тях и това, че нямат аб и ксилометазоли, сигурно ще ме накара да ги пробвам по някое време.
оф, лисе, съчувствам ти, и аз правя възпаления на очите и е отврат просто.

# 527
Грипстоп капките и на мен ми изглеждат безобидни, дано да вършат и работа. Сравнявам ги с Цинабсина - например сега давам цинабсин с надеждата , че ще помогне, пък ако не-поне няма да навреди..

Уми, питам за сверка - на моя му засякох вечерта 37 точно, на граница.. Confused Мерих и моята за сверка, и тя 37 точно.. не ми е отпаднало, иначе ми е ок..

# 528
  • shumen
Тези капки и на мен ми изглеждат безобидни,но дано и работа да вършат.
Уми,а и всички болни оправяйте се скоро.
Лисе,ооф,дано не заразиш и Габи.Оправяй се скоро и ти.
Мраве,за толкова малки деца не знам да има витамини под формата на бонбон.

# 529
Ехиначи витамини за каква възраст ги дават? Те са с формата на лилави меченца с вкус на касис. Към 7 лв са...Те не стават ли за 2 г...?

Редактирам...сега проверих, дават ги над 3г. Confused

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 14:26 от teta75

# 530
  • Северозапада
Благодаря! Реших да питам в аптеката. Онлайн гледах на Алайф някакви дъвчащи и скъпи  Crazy Има и разни Ями беър и др. дъвчащи за 2+. По принцип предпочитам да не са с билки, защото дребната е с алергична астма (поне така се води) и ми се струва, че някои билки и предизвикват реакции. Иначе София всичко гълта - сиропи, хомеопатични хапчета и гранули, прахчета, с което ме услеснява. Понеже давам още сироп Имунобор, сироп от бъз и рибено масло, та затова си мисля, че по-добре за малко разнообразие, бонбони.

# 531
Дани ,то моето е от 2 години близо така ,просто не откриват причината.
Иначе тя сега е експедирана при бабата ,че правим ремонтни дейности.

# 532
  • shumen
Лисе,оф,така е ужасно.Дано открият от какво става така.
Мравче,не знам дали ще ги смуче и гълта София.Моя не иска и това си е.

# 533
  • Северозапада
Бонбони яде, значи и това ще дъвче, предполагам  Rolling Eyes

# 534
  • shumen
Бонбони щом яде и това ще смуче.Моя от бонбони се дави и ме е страх да му давам.

# 535
  • в огледалото на живота
Понеже давам още сироп Имунобор, сироп от бъз и рибено масло, та затова си мисля, че по-добре за малко разнообразие, бонбони.
Мое мнение:не прави мешаница от подобни продукти.
Давай еднокомпонентно и когато свърши мини на друго.
Така хем организма не се насища,хем включваш и нова добавка  Peace

Не съм давала на такава възраст,по простата причина,че не посещаваше ясла дъщеря ми.
Тези ми изглеждат подходящи за вашата възраст:
Скрит текст:

Последните два съм ги давала в периоди на заболяване и детето се повлияваше доста добре и бързо откъм тонус  Peace
Жалко,че не го откривам вече по никоя аптека Шипко сиропа.. Tired

# 536
  • Северозапада
Понеже давам още сироп Имунобор, сироп от бъз и рибено масло, та затова си мисля, че по-добре за малко разнообразие, бонбони.
Мое мнение:не прави мешаница от подобни продукти.
Давай еднокомпонентно и когато свърши мини на друго.
Така хем организма не се насища,хем включваш и нова добавка  Peace

Благодаря!
Аз и давам Имунобор актив, сега правим почивка след първото шише, и сиропа от бъз - домашен, от който също почиваме. Рибеното масло го давам когато се сетя, през няколко дни. Надявам се, че прекалявам, за сега  Rolling Eyes

# 537
ant G, за витамините - на мен ми допада саностол сироп. има и формула за над 1 г. иначе масово продавания го дават по листовка за деца над 3 г., но педиатрите го изписват и над 2 г.

# 538
  • shumen
Силве,Саностола мисля,че и апетита повишаваше.Аз го бях пила преди време,че бях все болна и така ми действаше освен на имунната система.
При нас днеска и снощи ми казват,че в ДГ уж кашлял,а като се прибере нищо няма.Дано не се разболее сега,че да назначаваме в Понеделник дата за операция и да минава и това.

# 539
Стискам палци да минава вече,Дани и да се отдъхнеш  Hug
И ние в отбора на болните-аз от два дни със зверски гърлобол,а малкия от тая вечер със запушен нос,единични прокашляния(сухи уж) и без апетит.Промивам,инхалирах го,но нямам Цинабсин,та утре ще ходим до аптеката най-вероятно и може да взема и Тонзилотрен,защото съм убедена,че и гърлото е червено.Иначе за протокола от 23 септември тръгна на градина т е. две пълни седмици и два дни отгоре...

Общи условия

Активация на акаунт