Хайде на кафето

Ама вЕрно есента дойде. Днес при нас е слънчево, но е хладно, направо си мирише на есен.

аз малко съм се предала, защото реших, че за това няма да се разправяме.
. Влачим се пети ден с една гадна хрема, а не ми дава да и дърпам сополите, нещо страшно е, толкова е силна и жилава, че не успявам да я удържа. Аз ползвам аспиратор за уста на Канпол, но може би не е най-добрия вриант за нас. Можете ли да ми препоръчате някой по-добър, този на Маримар по-хубав ли е? А някой ползвал ли е хомеопатичния спрей за нос Еуфорбиум?
така че пак цял ден затворени. А и сами, че на ММ бабата е в болница и свеки се разправя с нея. 

Бързо оздравяване на всички 
30мин следобедно къпане, как е
) от новия ни дом. Вече се събрахме се семейството в Бурса, татко мама и Теди
Детето е адаптивно явно, но пък и яз доста я подготвях, все и казвах, че ще пътуваме със самолетчето и отиваме при тати в новата къща, съответно през целия път имаше ноа къта, ноа куа (кола), като я питам кой е в Турция вика тати и така общо взето беше спокойна по пътя и мнооого приказлива
Абе бяхме си залипсвали без съмнение за тези близо 2 месеца. Тук времето е страхотно, има и площадка до нас, така че се надява да изкараме добре следващите 8-9 месеца. Тази сутрин обаче имаше - баба, дядо, кака, леля и т.н. ще си ни липсват...
Хубав ден
Визирам Енхиначитата и Марсианците (мултивитамини).