"Златна есен се задава, февруарче все по-диво става" - Тема 16

• 61 702
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • NE
Безобидничка Точно за това говоря. Аз съм харесала американския вариант.

# 76
  • София
 Freyda  аз купих това : В България не го намерих, а в немския амазон го намерих най евтино. Аз четох много коментари във френския амазон, че там им разбирам и много го похвалиха. Аз лично съм много доволна. В Бг има едни друго, но навсякъде коментарите са много лоши.

Флаърче аз си купих готов сироп от бъз на Хармоника. Давам от време на време. Но да ти кажа гледам по аптеките имаш много хубави сиропчета с бъз за деца. Гледам един , който ми изглежда много надежден, но не съм взимала, че си купих от Iherb  един друг и още давам от него от време на време.
Току що ти си го показала, точно този имам. А между другото го има и тук, та може и да не поръчваш чак от Iherb.

Ако искате леко да минете за сополи аз препоръчвам ШС 6. Даваш през устата и отделно си правя капки (в 20мл ФР слагам една таблетка ШС6 и капя в нослето по 3-4пъти по около 4 капки). Значи този път третирах само с ШС, инхалации и ФР . В четвъртък го взех от яслата със сопол, в събота вече сополите спряха. За първи път ни спряха така бързо, явно е добра комбинацията. Сега ме посъветваха да давам няколко дена номер 12, че те помагали да не се върнат сополите пак.

За ехинацеята се чудя. Нямам време да проуча и разпитам. Но дано не забравя като ида до ЛЛ да я питам.

Днес дребното много не слуша и ме пощури. Отделно луда ставам с това ядене  ooooh!, ако не е кюфте, пържолка или друга мръвка прави луди фасони. А ако може само риба и агнешко да яде ще му е най добре.

Лека от мен

# 77
  • NE
Гери Записвам си и това. Инхалации как правиш? При нас морския въздух поне добре ни действа и на него се моля.
От аптека ще взема този път сиропа от бъз. Долара е много скъп. Щеше ми се да си набера защото видях няколко храста, но ме е страх да не стане беля.
Добре, че споменаваш че и Влади прави фасони. Ние ядем само плодови пюрета, днес успях и рибка да пробутам. А поведението е ужасно, магарии само по неговата да стане. Реве за всичко. Полудях днес, толкова да не ми се подчинява не е било. Приемам че ме наказва, но можеше и да е още по-лошо.

# 78
  • Varna
Хайде, и аз да се запиша в новата тема, че докато намеря време, и да не вземете да я изпишете! Благодарности на Къти за темичката и само хубави неща да пишем в нея, ама гледам, че малко сте се заоплаквали.
И да не остана и аз назад- моето водолейче НЕ ИСКА ДА СЕ КЪПЕ. Ще пАдлудея. Като види легена и изтерясва- рев, тича на обртано. Иначе не се плаши от водата- къпем гумените риби, по сто пъти на ден си мием ръцете, но като настане време за дупарата и става ужас. Оф, дано мине този период. Някоя от вас минала ли е през това?
Иначе другото ни е наред- ядем, ползваме гърнето по предназначение с думата Ако за всичко- но винаги имаме успех и почти цял ден е сух памперса, щото пиша в гърнето.
Вече казва, че се казва Бобо и понякога така повтаря думите след нас, че от имитация ще вземе да го докара на професионализъм.
Май толкова засега. Лека и спокойна от нас с Бобо.

# 79
  • София
фейчка аз не посмях да бера бъз, защото четах че е хубаво да е от дървесен бъз, а не от този от храст. После ако не е узрял бил отровен и тн и тн и не посмях да правя сама, а и къде да го търся този дървесен бъз. За това купих готов и така.
Инахалации правя с инхалатор, имам един стар от сестра ми, но върши чудна работа.
При вас с морския въздух сте екстра, но според мен инхалатора е едно от най нужните неща в къщи.

# 80
  • NE
Гери Инхалатор ще взема, но гледам да не стигам още до там защото педито ме предупреди, че води до обратен ефект ако го ползвам често и при най-малкото, а баща му е асматик и го пазим. Ама пък зора учи.
Дървесен бъз си е бъз. Баба ми правеше лимонада от бъз, но не са ме лекували с нея.
Тачи Браво на Бобо! За дупата аз нареждам до мивката биби или четки и докато мия и той играе с тях.
Тели Браво на Теди! Голямо момиче си имате вече, цели изречения прави.

# 81
Цветенце, не го приемай лично. Фаза е и ще мине. Липсвала си му, трябва да си покаже магариите. Виното помага доста Simple Smile
Мойто диване днес е малко по-спокойно и даже си хапна. Пу пу пу. Иначе вече й личи като ми прави нещо напук - поглеждаме с една дяволита усмивка и прави това, което знае че не трябва.
Аз мисля за имунитет да й взема Имунобор сироп. Някой има ли впечатления?

# 82
Гери, това ли е цената 135 евро  #Crazy . Ще го пропусна  Joy

Нели Н и ние имаме такива чорапчета с кожа от долу и са и най-удобните пантофки, здрави са, но се пързалят. Аз ще търся да и купя пак такива, но да са с гумички или нещо друго против плъзгане. А за яслата купих пантофки от Хиполенд с кожена стелка, много са и удобни, не спарват, някакви полски за 16лв.

Към варненските мами, в момента организират много интересен базар в Спортна зала "Между приятели", където може да занесете всякакви детски неща за продажба или да си купите такива. Освен това има и благотворителна инициатива за едно детенце Павел, може да занесете нещо, което като се продаде парите да отидат за детенцето. Ето ви инфо за базара, може да кажете и на друи мами, на мен лично ми хареса идеята за базара.

http://mejdupriqteli.4stupki.com/

# 83
  • София
привет,
фреида да скъпичък си е доста, аз за това сериозно проучване му направих. Аз съм доволна и въобще не съжалявам че дадох тези пари. При нас сополите са често и в доста големи количества, явно на мен се е метнал за това , че аз съм същата.

Моята идилия с пантофите продължава. Ако харесам няма номера, този 23 номер е най купувания май, а 22 да взимам няма смисъл, че ще го носим още някоя и друга седмица и край. Лошото е че и 24 не намирам. Чудя се вече да поръчам от Некст, че май други по читави на горе доло нормална цена не намирам.

Аз пък за инхалаторите четох друго, но различни мнения колкото искаш. На нас определено ни помага много при настинки. Но тук в София и въздуха е ужасен.

# 84
Привет!
Включвам се да ви кажа, че утре в Лидл ще има гумени ботушки и по-малки номера, спомням си , че Фрауст си търсеха други, също долнища и якета  непропускащи вода и вятър Simple Smile ето линк :  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=806#

Браво на Бобо , че си знае името Simple Smile Боряна казва, че се казва "Боди" хах. Иначе се опитва и тя да прави изречения, повтаря вси-ЧКО, което й кажа и си подбирам много внимателно думите Simple Smile
Всички болнички да оздравяват бързо! прегръдки от нас със Борянка :*

# 85
Ехо! Здравейте и от нас с Дамянчо. Позагувихме се за някой и друг месец, но отново сме на линия.
Диването от днес тръгна на ясла и е голяма драма ... сутринта послушах съвета на лелките и се измъкнах без да усети, но после 4 часа не спрях да се притеснявам. Като отидох на обед да си го взема го чух още от двора как се дере и направо ми се скъса сърцето. Чаках 15-тина минути докато ми го изведат, през което време той яко се раздаваше и все по-силно плачеше. За капак - като ме видя лелката и вика "Ми той цял ден е така...". Нищичко не е хапнал, буйствал ... абе трагедия.
Аз имах голямо желание да го дям на ясла, защото много ми се струпа напоследък и ми се искаше да си почина малко от него, за да може времето, което прекарваме заедно да е пълноценно, а не да се чудя как да се скатая. Но вече съм разколебана. Обяснявах му аз от сумати време, как ще си играе с другите дечица, колко нови играчки ще има там, колко хубаво ще му готвят, ама ... не помогна. То пак - докато има отпуска - добре, ама като тръгна и на работа ...
Тегава работа било това яслата! Гледам малко от вас са си пуснали дечицата и на другите не ви е актуално, но трябваше да споделя с някого  Cry
Честито на всички бременни! Мноого ви се радвам (и не особено) тайничко ви завиждам!   bouquet

# 86
  • NE
Лимонка Дай му време. Децата са повече адаптивни и и от нас, но стреса му идва в повече. И аз стигнах момент в който исках да се откъсна от детето, но още след първата седмица почнах да чувствам вина за това и честно казано по-хубаво от това са гушкаш детето си просто няма.
Копче  Hug

# 87
Дуче, мерси за инфото Simple Smile инструктирах наште за пълно бойно снаражение.

Лимонке, защо не пробваш пак. Може да е въпрос на настроение на детенце, а може и да усеща, че и ти не искаш да го оставяш Simple Smile силно гушки, каквото и да решите.

При нас е някакво затишие, да видим до кога.

Спокойна вечер :*

# 88
  • София
Лимонке не се отказвай. Някои деца са така, особено като тръгват по късно. Тези дето тръгват направо на детска пък са още по трудни. Но свикват.
Моето ходи от март на ясла и въпреки, че му е добре там и нямам никакви драми, пак ми е гадно, така че не се притеснявай нормално е това.
Имах приятелка която имаше голям проблем с нейното дете така. Месеци изкараха с рев, той беше голям и говореше и се пазареше всяка сутрин да не ходи, ревеше, чудо беше. Един ден тя купи една играчка, даде я тайно на лелката и я помоли да го дръпне в страни от другите деца да му даде играчката  и да му каже, че това е специално за него от нея и другите лелки, защото той е много специален за тях и те много искат да е с тях там. От този ден натам проблеми нямаше повече и спря реването. Може да пробваш нещо подобно ако по натам не свикне.

И аз мисля утре да отскоча до Лидл да видим дали ще се доредя за ботушките, че тук при нас майките изкупуват всичко рано рано. Та ако сваря да има и ако ми изглеждат добре може и да взема едни.
Тъкмо ще взема и стикита, че ние голяма игра играем с тях Simple Smile

# 89
Добро утро! (Добър ден вече)
 Ние се доредихме за ботушки и панталонче и сега си седи с тях вкъщи Grinning много си ги харесва Simple Smile
Ето я http://prikachi.com/images/158/8373158l.jpg Grinning

Лимонке, ако ви е първо отделяне един Пт друг е нормално да е тежко. Не се отказвайте, както е казала Феичка, наистина децата свикват бързо с промените Simple Smile
Боряна някаква гладна стачка ми е обявила... Не давам никакви боклучки- бисквити, солети, вАфли и т.н и пак не яде... Хапне коричка хляб или малко сирене и друго не иска.

Успешен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт