ОКТОМВРИ иде, време не остана, бебче скоро ще се гушка в мама! - еп.16

• 34 775
  • 676
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
Привет  Hug
Честито на новите мами и благодаря за разкошните разкази  Hug
Досега поне 1-1,5ч. добавях новите мами на първа страничка.
Да пожелая леко раждане на всичк, на кито им предстои скоро  Hug

# 631
  • София
Здравейте и от мен!
Честито момченце S73lla, да е здрав, щастлив и безгрижен!
Скийтър, благодаря за разказа- много хубаво че веднага са сложили бебка при теб и не ви разделят! А болката съм сигурна че си забравила вече!
От утре започва пак бебевалеж, има много планови секции, а съм сигурна и че много бебоци са си харесали идните дни за да дебютират Wink
Чоко, готова ли си за срещата:)

# 632
Привееет 😘
Аз да ви се похваля,че утре ще ни изпишат няма да е във вторник ☺️
Много хубави разкази имате всички,но това е прекрасен момент така,че няма как да е друго.Бебките са много добре,толкова са ми мънички,че ме е страх още като ги гушкам 😍 Имам много кърма и даже като се приберем ще замръзявам сигурно 😃
Пожелавам успех на мамите със секцио утре 😘😘 А и на другите,които ще бъдат изненадани ❤️
Цунки 😘😘

# 633
Привет мамита,честито на всички гушнали своите бебчета   bouquet
Не ми остава много време с моите мъници да влизам да ви чета,но имам един въпрос по скоро към опитните мами - възможно ли е бебчета да и боли коремче от АМ което им давам,понеже нямам достатъчно кърма за двамата и ги дохранвам с Aptamil Premature.Много ги боли коремче след ядене педиатърката каза колики,но все пак да си питам и вас  newsm78
Аз също не съм много компетентна но защо не пробваш да смениш АМ? На нас примерно ни препоръчаха на Хип комбиотик но аз още не съм давала понеже успявам все още скърменето. Пробечвай мислв че нищо не губиш. Още нещо се сетих сега...в болницата какво мляко са им давали?

# 634
Честито на всички мами! Бебчета та да бъдат здрави и щастливи!

# 635
Аз си искам вече бебораната! Някоя от скоро родилите мами да сподели какво е правила в деня преди да роди или същия, моооля Simple Smile Не съм спряла да се разхождам, постоянно вдигам дъщеря ми на ръце, готвя, чистя, люто ям, къпя се с вряла вода.. освен подготвителни контракции друго нямам, остават 3 дни до термин. Започнах да се сдухвам.  Embarassed

# 636
Niana същото мляко им даваха и в болницата аз за това направо от него взех,но може би наистина трябва да сменя да видя дали ще е същото положение

# 637
Привет, честити нови бебчета! Стискам палци за предстоящи е планови секции и непланирани раждания  Simple Smile!

Ili89 моят син също имаше колики от АМ-    започнахме тогава с Аптамил, Фризовом, Фризопеп, Лактана и какво ли още не, докато накрая не се спряхме на Био комбиотик на Хипп. Него го понасяше добре. Кърмихме се с дохранване 7 месеца, след което той сам се отби, не искаше да суче повече.
Хубав ден на всички!

# 638
Здравейте и от мен! Покрай малкия почти не ми остава време за форума  Cry Изпуснала съм толкова хубави новини, но наваксах с четенето!

Вени, браво, голям герой си! Да родиш две бебки нормално, не са м кувиоз и ги кърмиш, наистина майка героиня! Много се радвам за вас!!!  Hug

Skeeter-че, честито бебче и на теб! Да е живо и здраво!!!

Ако пропускам някой, съжалявам, но от телефона е много сложно.

Сега малко щъркелови вести от днес - мама Kraspeto_89 роди своя син Константин, 3400 гр, 51 см, секцио и мама denise78 също има син - Виктор 3810 грама, секцио. Да са живи и здрави малките юнаци, да растат здрави, смели и щастливи  Heart Eyes

При нас нещата са добре голе долу. Малкият Крис слуша - хапва добре, спинка, но и него го почнаха коликите. Не плаче много, само мрънка и се превива от болка. На мен ми се къса сърцето  Sad Гледам да не го приемам много навътре, но честичко си поплаквам с него. Даваме му капки Инфакол и Биогая. Много гушкане и топло на коремчето. Много се надявам скоро да отшумят.

# 639
Здравейте мами, честити бебенца, няма да изброявам, че да не пропусна някой  Hug
Добре дошла Миленче, радвам се, че ме послуша и се придъедини във форума  Hug Hug
Днес съм доста по-добре, няма я гадната кашлица и гърлото не ме боли, малко съм хремава, но и това ще мине и вече утре или вдругиден най-късно пак ще почна да кърмя беба, горкото мъниче  Sad измъчих я с този АМ мръщи се не го иска и трябва на сила да я карам  ooooh!

# 640
  • Пловдив
Честито на всички мами, които са гушнали своите бебки. Аз още се подготвям психически, майстора, който трябваше да ни прави един гардероб много се бави и се дразня, но каквото такова, дрехите са ми по сакове, за да мога да освободя място за дрешките на беба. Но казах си каквото-такова.
Скийтърче, много се радвам за теб и малката Мила, благодаря за разказа, съпреживявам го с теб, вярвам, че колкото и да е боляло, си е заслужавало, разбира се, а и все пак е раждане, аз психически гледам да се настроя, че все пак ще боли.

# 641
Soulmate - хайде, чакам и теб с нетърпение вече!  Heart Eyes Сигурна съм, че ще мине супер!

И тук да добавя - аз бях чела прекалено много позитивни разкази май, как не боли толкова  и така нататък и обяснявах как едва ли не влизам в болницата и след 4-5 часа излизам с бебето и съм пушка, изобщо не ме беше страх и съжалявам, че не се приготвих малко и за другия вариант психически. Сигурна съм, че такива леки раждания има, но моето не беше такова. При мен боля много, НО в крайна сметка се издържа и бях готова точно 30 минути след като всичко свърши да родя отново, обяснявах им на акушерките как ще се видим "следващия път"  Mr. Green

# 642
Аз пък съм чела (а и слушала) прекалено много разкази за трудни раждания и страхотии и като резултат съм супер паникьосана, което не мисля, че ми помага. Опитвам да се да се настроя, че няма да е чак толкова ужасно, но ми е мноого трудно, така че и моето не е добър вариант  Naughty

# 643
Честито на всички нови мами, да са ви живи и здрави съкровищата им, да растат в много любов и хармония!
И аз все още съм в очакване, последните десетина дни ми е доста тежичко и ставането и клякането и обръщането, трудно ми е да се храня, явно ми притиска хранопровода и други органи, постоянно имам усещането, че ми е приседнала храна, дори и само вода като пия, но няма как, предполагам ще отмине. До вчера като че ли исках да излиза по-бързо, но днес някакси се пренастроих мисливно, че колкото по-дълго стои на мама в тумбака, толкова по-добре за него, аз ще изтърпя някакси неудобството, та така, има още 8 дни до термина, като че ли и аз като Скийтърчето имам усещане, че ще родя на термина. Абе Божа работа, важното е всичките дечица, които чакаме да са живи и здрави, а пък когато-тогава. Всяко нещо идва в най-добрия момент.
Пожелавам ви хубава и спокойна вечер момичета и леко раждане на всички мами, на които им предстои тази седмица най-хубавото събитие

# 644
Здравейте и от мен Simple Smile Нека и аз да се разпиша с новината за бебчо.
Той се появи на 29.09. ,3.280кг. ,50см. с непланувано секцио.

Общи условия

Активация на акаунт