X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 46 231
  • 921
  •   1
Отговори
# 120
Оооо Ангелов определено можеше да пее, но си беше труден за изтърпяване.
Той не беше ли на финал?  Thinking Бяха Тома, Нора и той , нали така  Thinking

Него си го изгониха след 3-тия концерт за лошо поведение и отсъствие от концерт. Малко си го употребиха Иван и Андрей, но и той си беше виновен, защото грам не се замисли.
Оф дааааааа сега се сетих, много лигаво се държеше. Бъркам го с Ивайло, който беше на финал с Невена Цонева

Теодор Койчинов, да нямаш предвид?
Господи, ако така си помня задачите както хилядите участвали в предавания, щеше да е супер.  Crazy

# 121
Господи, ако така си помня задачите както хилядите участвали в предавания, щеше да е супер.  Crazy
Joy
Аз помня само тези, които са ме впечатлили. За съжаление, малко са тези, които успяват да се задържат на сцената. Риалити форматите дават много измамни надежди на децата, че ги чака световна слава, а реално след месец-два никой не ги и помни. Не с всички, но с повечето. Боя се, че и с един голям мой любимец ще се случи същото, ако нещата продължават така. Дори името му не искам да споменавам, че още ме е яд. Някои от вас сигурно ще се сетят кого имам предвид. Simple Smile
Аз се радвам, че Иван си е стъпил на краката, май скоро се ожени, ако не бъркам. Но все се надявам тайничко да се яви на кастингите на Х Фактор. Иска ми се един такъв шемет да се падне в отбора на Саня - ще й стопи лагерите. Simple Smile
Malko_Slance
Скрит текст:
Не му е тук мястото, но държа да те поздравя за фенклуба на Ненчо - страхотно местенце е, с удоволствие ви чета.

# 122
По-добре Иванчо да не попада в подобно шоу, славата го разваля. Въпреки, че по онова време и аз бях от групата момиченца дето въздишаха по НАЙ-ГОЛЕМИЯ, на все пак за момчето е по-добре да не попада в тази среда. Ноооо, много искам го гледам и слушам.  Blush
Поздрав с две негови изпълнения, едното май е негова песен...
Скрит текст:

За мен това е X FACTOR. Да си ярък образ и да се помниш. След толкова години Иван още се помни, а много от участниците ще се забравят бързо.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 13:53 от Malko_Slance

# 123
  • Вестерос
А бе имаше един Ивайло , един рус, да не би да е този Теодор. Аз помня само победителите и някой друг, който ме е впечатлил

# 124
  • Bulgaria

Това е Теодор.Ивайло участваше в Стар Академи.

# 125
  • Вестерос
Мерси   bouquet Помислих,че не гони склерозата. Помня някакъв Ивайло . Сега се опитвам да намеря участниците на концертите от 1 и 2 от айдъла.

# 126
Това ли е предаването в което, като пеят журито е обърнато с гръб?  Blush Laughing

# 127
Това ли е предаването в което, като пеят журито е обърнато с гръб?  Blush Laughing
Не  Laughing Онова е Гласът на България  Mr. Green

# 128
Много реалита, много нещо. Омазват, особено последните. Обаче Светльо поне е от първото. Grinning
И от тогава като се почна - пеене, танци, пеене...получи се нова българска професия РЕАЛИТИ ЗВЕЗДА!

# 129
Не  Laughing Онова е Гласът на България  Mr. Green

Ясно, ама много яко са го измислили, само глас да "виждат".  Simple Smile

# 130
  • in Wonderland
ооо, този образ ( Иван) го бях забравила!
Ама какъв стайлинг е извадил на второто парче- след джогинга е решил и да попее Mr. Green Ама пее момчето, да.

Тифани
, мисля, че се сещаш за един сладникав тип от Стар Академи, Ивайло Колев. Той направи една много хубава песен с В. Найденов Моя е и след нея нищо повече ( поне аз не съм чувала).

# 131

За миг си помислих... но после се осъзнах. Беше хубав и кратък този миг.

# 132
Като стана дума за Ивайло, аз първо се сетих за този: http://vbox7.com/play:e50ecf8e
Два пъти в х фактор и май беше и в ГБ.
Да, ето намерих го и в ГБ: http://rutube.ru/video/3104f5eddd925263ffa948efb3f707dc/

# 133
ооо, този образ ( Иван) го бях забравила!
Ама какъв стайлинг е извадил на второто парче- след джогинга е решил и да попее Mr. Green Ама пее момчето, да.

Тифани
, мисля, че се сещаш за един сладникав тип от Стар Академи, Ивайло Колев. Той направи една много хубава песен с В. Найденов Моя е и след нея нищо повече ( поне аз не съм чувала).
Преди месец спечели конкурса "Бургас и морето" - грабна първата награда както на журито, така и на публиката.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4902576

# 134
Ей само връзкари влизат в тия предавания!  Close

Общи условия

Активация на акаунт