X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 46 221
  • 921
  •   1
Отговори
# 105
Оооо Ангелов определено можеше да пее, но си беше труден за изтърпяване.

# 106
  • В царството на игрите:)
Много сте изписали....Ще ви гоня:)

# 107
  • София
Иван Ангелов си беше просто един велик мързел и несериозен лигльо, който си проигра шансовете.

# 108
Иван Ангелов си беше просто един велик мързел и несериозен лигльо, който си проигра шансовете.
Факт. Но имаше талант  Peace

# 109
Ангелов в момента е оперен певец май в София. Случиха му се доста трагедии и му дойде акъла в главата. На всеки кастинг тайно се надявам той да се появи. Просто го дадох за пример на голям талант, който си проигра шанса. Дано тези двамата, които имат пореден шанс за нещо, не го проиграят отново.

# 110
И аз знам, че Иван Ангелов постоянно е по турнета - пее само опера и категорично не иска да се занимава с поп пеене.

# 111
  • София
Аз не отричам, че Иван Ангелов има огромен талант и се надявам наистина вече да е узрял и да ни радва с него.

# 112
Като видях, че сте споменали за Иван Ангелов, тъкмо щях да ви кажа, че той е певец в операта, но са ме изпреварили. Мъжа ми е музикант и се познават. Той казва, че за класическите музиканти тия формати са абсолютен майтап. Даже като се запознахме, той не гледаше телевизия и доста време мина докато разбере, че приятеля му Ангелов бил участвал в Мюзик Айдъл, и чак след като му казах му просветна защо другите му колеги му викали "айдъла"  Joy Та според него Иван е отишъл ей така за гаврата с формата, и каза че по принцип той си бил такъв..  Grinning

# 113
  • Вестерос
Цитат
Аз хич не съм впечатлена от това момче. С мен ли нещо не е наред, всички харесват Анджела, Георги, танцьорката, а на мен са ми не и не
Не си сама  spoko
E как танцьорката сравняваш с Анджела и Георги, тя не може да пее

# 114
Танцьорката беше доста зле и ако не беше от балет Нова доста критика щеше до отнесе...журито не беше обективно и леко се издразних от коментарите им.

# 115
  • Вестерос
Той не беше ли на финал?  Thinking Бяха Тома, Нора и той , нали така  Thinking

# 116

Него си го изгониха след 3-тия концерт за лошо поведение и отсъствие от концерт. Малко си го употребиха Иван и Андрей, но и той си беше виновен, защото грам не се замисли.

# 117
  • София

Него го изгониха за нарушаване на правилника. Не се явявал на репетиции и даже не дойде на един от концертите.

Мисля, че Ясен беше на финал.

# 118
  • Gotham City
Цитат
Аз хич не съм впечатлена от това момче. С мен ли нещо не е наред, всички харесват Анджела, Георги, танцьорката, а на мен са ми не и не
Не си сама  spoko
E как танцьорката сравняваш с Анджела и Георги, тя не може да пее

Сравнявам моето с хорското мнение, и тримата не ми харесаха, танцьорката  най-зле. Само като им видиш страницата във Фейса, че е озаглавена Baletut Nova .... голяма работа са

# 119
  • Вестерос

Него си го изгониха след 3-тия концерт за лошо поведение и отсъствие от концерт. Малко си го употребиха Иван и Андрей, но и той си беше виновен, защото грам не се замисли.
Оф дааааааа сега се сетих, много лигаво се държеше. Бъркам го с Ивайло, който беше на финал с Невена Цонева

Общи условия

Активация на акаунт