X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 46 219
  • 921
  •   1
Отговори
# 90
Мене малко ме е яд на Жорето. Такъв талант е това момче, а така се изложи. Супер ми е любимец, но беше пренавит и не се получи. Дано напред покаже какво може, защото е много.

# 91
  • София
Георги никак не ми хареса. Дано Венци Кътов не е тръгнал по стъпките му.

# 92
  • Вестерос
Не съм гледала Музикална академия и нямам предишни впечатления от момчето. Като цяло не ми хареса особено, имаше откровено фалшиви моменти и прекалено театралничи в изпълнението си  Confused
Това е и моето мнение. Фалшиментото пак беше в повече. Най ми хареса момичето от миналата година. Много добре беше, а хич не я помня пт миналия сезон. Като дадоха ретроспекция се сетих другото момиче, с което отпаднаха заедно, но не и Волена.

# 93
Мене малко ме е яд на Жорето. Такъв талант е това момче, а така се изложи. Супер ми е любимец, но беше пренавит и не се получи. Дано напред покаже какво може, защото е много.
Може да е обратното на Мирян от миналата година. Почва зле и постепенно прогресира Wink

# 94
  • София
Балерината не става за пеене. Хубавка е, не е мега зле като другите фрийкове, но не става.

Георги е върнал назад, за съжаление. Парчето на Адел беше в отвратителен аранжимент, Васил Найденов му беше по-добре, но очаквах значително повече от него.

Откачалката с ваденките навсякъде - явно психически не е добре жената. Не е чудо невиждано някой да не може да пее, не е и невиждано някой да си вярва прекалено, обаче нейните циркове са ненадминати  ooooh! Laughing

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 00:16 от Атти

# 95
  • Вестерос
Фрийкове  hahaha hahaha

# 96
Тоя балет Нова- една се явява във Фактора, другата се явява за адреналинка в Господарите  Tired

# 97
  • Gotham City
Защо това дете разказа същата история като Рейчъл от Х фактор USA 2011

дали е сценарий или нейна идея се чудя  Thinking то 1:1
А и песента я пя Карли Роуз (много по-добре според мен)

Еййй тази Рейчъл много сладка Heart Eyes

Тази вечер никой не ми беше кой знае колко грабващ

# 98
  • in Wonderland
Тоя балет Нова- една се явява във Фактора, другата се явява за адреналинка в Господарите  Tired

Mr. Green Mr. Green И аз ги гледах и от показаните кандидатки снощи една не можеше да танцува  ooooh! Супер дървета, къде отиват не ми е ясно.
Изобщо не ми хареса балерината. Мисля, че я пуснаха за пълнеж просто. Явно, че тази година сериозно им липсват пеещи участници.

# 99
Видяхте ли и Наско от Женени от пръв поглед?
Да, поздрави Волена

# 100
За Георги и участието му в Музикална академия - слагам в скрит текст, на който не му се чете да не наднича  Laughing
Скрит текст:
Във визитката си за МК Георги каза, че много си е повярвал, смятал се е за велик едва ли не, звездоманията го е гонела, че всичко може да изпее. После в някаква депресия е изпаднал (говоря по спомени).
Песента на Георги за кастинга на Музикална академия. https://www.youtube.com/watch?v=r42gLDeHf8s
Тук също доста ги къдри, но следващите му изпълнения са доста по-различни и изчистени. Промяната лично за мен се дължи на менторът му Рут Колева. В следващите си изпълнения ги няма тия насечени изрази, пее по-изчистено, изобщо... много по-различно. А сега на кастинга на хфактор се престара да маниерничи и да къдри песните с импровизации.
Георги достигна до финал в МК. Лично на мен много ми харесва как пее.
В един клип песните, които пя в МК:
http://www.dailymotion.com/video/x18kbw1_%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%8 … D0%B8%D1%8F_music

# 101
  • Gotham City
Аз хич не съм впечатлена от това момче. С мен ли нещо не е наред, всички харесват Анджела, Георги, танцьорката, а на мен са ми не и не  Laughing

# 102
  • DE
Цитат
Аз хич не съм впечатлена от това момче. С мен ли нещо не е наред, всички харесват Анджела, Георги, танцьорката, а на мен са ми не и не
Не си сама  spoko

# 103
Много мъчно ми стана, когато човек е дарен с много талант, но заради труден или слаб характер нещата не му се получават. Примерите са не малко и то основно на мъже. А българската музика има много нужда от мъже, че жени пеещи бол. Такива примери са и Светльо и Георги. Единия заради несериозно отношения, другия заради слаб характер и депресии. Като стане така, много се ядосвам.
Друг такъв ярък пример е Иван Ангелов от втория айдъл. Също ужасно талантлив, но характера го провали. Дано и Георги и Светльо имат достатъчно воля да направят нещо в този фактор, защото таланта им го заслужава. Стискам им палци и на двамата.

# 104
Друг такъв ярък пример е Иван Ангелов от втория айдъл. Също ужасно талантлив, но характера го провали.
Голяма слабост ми беше този човек, ужасно съжалявам за него. Разкошен глас има - мек, топъл... Пеещи девойки у нас си имаме в излишък, но интересните мъжки гласове се броят на пръстите на едната ми ръка.

Общи условия

Активация на акаунт