X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 46 236
  • 921
  •   1
Отговори
# 60
Много маниернечене, много нещо  Confused
не ми харесва

# 61
Добре, че го накараха да изпее втората песен. Къде, къде по-добре беше  Blush

# 62
Не съм гледала Музикална академия и нямам предишни впечатления от момчето. Като цяло не ми хареса особено, имаше откровено фалшиви моменти и прекалено театралничи в изпълнението си  Confused

# 63
  • DE
Този прекалява с импровизациите  Rolling Eyes

# 64
Поне Люси е обективна, евала  Peace

# 65
  • До морето
Изобщо не ми хареса

# 66
Жоро ми хареса на мен и с двете песни. По-добър е от много, където ги пуснаха. Люси малко се направи този път... Rolling Eyes

# 67
Не съм впечатлена от Жоро. Дано да разкрие потенциал.

# 68
Така я накъдри "Болката...", че ме накара да намаля звука. Импровизациите трябва да са с мярка, като са в повече, дразнят.

# 69
  • София
Този ако се взема толкова на сериозно ще си тръгне по-рано отколкото се надява.

# 70
Люси е права - в Музикална академия пееше много добре, беше ми един от фаворитите, но днес не ми хареса никак и с двете песни.

# 71
  • through the wormhole
Мислил е, че ще ги впечатли с първата песен, но го попариха. Сигурно това му повлия при изпълнението на втората. Личеше му по физиономията. А и хвърли много енергия за нея. Ако беше изпял само българската може би щеше да я изпълни много по-добре.

# 72
Замириса на кебапчета и шопска салата  Laughing

# 73
Ай, ай. Това момче направо удари Славин в земята - ей така се пее тази песен. Аааоооо, уааааааааааа. Simple Smile

# 74
Ай, ай. Това момче направо удари Славин в земята - ей така се пее тази песен. Аааоооо, уааааааааааа. Simple Smile

Жумръ! Много чалга!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт