Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 236
  • 706
  •   1
Отговори
# 75
Манди, без умаловажавам страданията ти покрай свекървата, за мен жента има заболяване- я Алцхаймер, я някаква деменция или нещо такова. Доктор и трябва.

# 76
  • В градината...
Признавам, вече поропускам 75% от постовете  ooooh!
 просто не мога...

включвам се в картичките
Мира, бъди винаги така спретнато-организирана-чаровно-прекрасна   bouquet

Фокси, бъркаш, ми се струва DHEA с DHA. Прочети инфо и аз така отначало обърках, защото DHEA е противопоказано при бременност  Naughty DHA е много необходимо за развитието на бебчето.

Жане, бъди щастлива и спокойна мама, наслаждавай се на всеки ден с малката си дъщеричка, обичай я, радвай й се, бъдете благословени  Hug Hug Hug

# 77
  • София/Стара Загора
Манди, без умаловажавам страданията ти покрай свекървата, за мен жента има заболяване- я Алцхаймер, я някаква деменция или нещо такова. Доктор и трябва.
там е въпросът, че няма никакви заболявания,
Скрит текст:
просто е твърде голям егоист, който 20 години е свикнал да мисли само за собствения си г.з, дори сина си не е гледала, и сега това продължава, но аз не съм свикнала една майка да не мисли за детето си, а само за себе си, това ме побърква и за мен тя е един паразит, който е свикнал да бъде гледан първо от баща му, после от ММ, но тя вече прекалява...ние не можем да се изградим като семейство вече толкова години с ММ, защото непрекъснато се бърка и ни виси на врата....да, трябва да се грижим за по-възрастните, но тя не го заслужава и няма право да го изисква от нас...както между другото прави...в случая аз съм майката - тя детето

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 17:35 от Mandy~with~luck

# 78
В такъв случай варианта е един- квартира или кредит за жилище. Честно казано колкото и да обичам мъжа си, не бих траяла такава обстановка. Нали утре ще родиш дете, то така ли смятате да го отгледате?
Не, че моя живот е цветя и рози, но се опитвам да го променя  Tired

# 79
  • Пловдив
Манди...
Скрит текст:
ух...страшно е сигурно  Hug Но няма да се предаваш!Не позволявай да се отдалечети задари такава причина,въпреки,че е трудно щото нали е майка на тм Confused
Имах приятелка,живееха със свекървата.До такава степен НМ защитаваше мама,че...да не те натъжавам,но се разведоха.Пренебрегваше я тотално и дума не издумваше да се изнесат.Е...накрая го остави да се гушкат с мама и така.

По-добре кредит и малко жилище,щото парите за свартира за хвълени на вятъра...ние толкова година така изкарахме ooooh!

Мария,благодаря ти!

Магнет,ти по-добре ли си?

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 14:53 от mystic woman

# 80
  • В градината...
Манди, не искам да давам лоши прогнози, но трябва да говорите сериозно с ТМ. Той е този, който трябва да действа.

# 81
умната с кредитите и покупките ....
Скрит текст:
Непрекъснато гледам оценки за лоши кредити. Гадно е .....

# 82
Манди,
Скрит текст:
от описаното и на мен ми се струва, че нищо й няма на жената... Просто такъв й е модела. Но ти не си струва да си похабяваш живота. Ако се финансира изцяло покупката, без да имате някой лев спестен ще ви е адски трудно, скъпи са жилищата. Затова квартира. С две ръце съм, да се отделите. Вярно, че може да ви е трудничко в началото, но действайте в посока към увеличаване на доходите. Сега си вземи на сиропче - мента, глог и валериан, дишай дълбоко, и ти пожелавам спокойни няколко дни. После - ТМ и ти, вземете решение и не си скъсявайте живота. Смятай, че няма да става по-добре с годините...

# 83
Манди, отдавна трябваше да предприемете такава стъпка. Прегръщам те силно и дано да успеете да осъществите плановете с друго жилище  Hug И двамата с ТМ сте свестни хора и не трябва да позволявате да ви тъпче, разиграва и тормози. Успех, и пак ти казвам, горе главата! Махни от себе си всичко, което ти тежи и ти причинява болка!

# 84
  • Варна
Манди, ти знаеш моето мнение отдавна и затова само ще те прегърна...  Hug
Бързо намиране на квартира пожелавам.

# 85
Даре, при условие че ще плащат 400 лева за квартира не бих казала че кредит е по лошия вариант. То вярно, че без някой спестен лев няма да стане, но все пак

# 86
Манди,
Скрит текст:
При така описаните ситуации още предния път те посъветвах да си търсите друг дом. Нервите са по-важни от парите, пари винаги няма, но и винаги се намират според плановете ни. Пожелавам ти една спретната слънчева квартирка, имаш си човек до тебе, и бебето ще дойде по-бързо.Ти си хубав човек и ще си намериш и подходящата работа скоро.  Hug На свека и оставете апартамента да си се шири и да си прави сценки сама на себе си.

# 87
  • Пловдив
Сигма,става,става...ето при нас Wink се получи.

# 88
Перу, вероятно си права. Но с тези, които имам май ще докарам почти до края.

Манди, дръж се, момиче. Ще намерите начин, щом сте двамата, не си трови нервите  Hug

# 89
Сигме,
Скрит текст:
В общия случай банката отпуска ДО 80 % от оценката на имота. Такива изисквания има към оценките, че реално банката отпуска около 60-70 % от продажната цена. Отделно има разходи по прехвърляне и комисионни на брокер (ако ползват агенция). А и в момента регистрираме покачване на цените на имотите - изключително необосновано - няма промяна в икономическото положение в страната. Днес съм гледала двустайни в Обеля 2. Ами няма под 35 000 евро и то за ремонт.
Ето на една от банките какво се получава през кредитния калкулатор. И това за 60 000 лева кредит. Да не говорим, че искат самоучастие (както по-горе писах отива от 30 до 40%)
ГПР %   6.64 %
Фиксирана лихва (120 м.)   6.25 %
Месечна вноска за период с фиксирана лихва (120 м.)   673.68 BGN
Обща дължима сума   81436.52 BGN
Такса одобрение на кредита   380.00 BGN
Месечна такса за обслужване на разплащателна сметка   1.79 BGN
При положение, че след време ще наследедя жилище, по-скоро бих излязла на квартира.

Общи условия

Активация на акаунт