Остров Тасос /Тема 8/

• 121 139
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Тази година на мен лично ми се видя доста по-скъпо от миналата. Вечеря за двама под 50 евро не сме платили, в сувлакита е малко по-евтино. На Porto Vathy ни искаха пари за чадър и швзлонг. На други места беше основно срещу консумация.

# 376
  • В светлината на слънцето
Много беше пренаселен златния плаж в сравнение с други години. Но и ние преди сме ходили през юни, не през юли. Култовата Капитана ни разочарова, много им е паднало нивото. Но пък Корали са оправили нещата. Наутилус и Крамбуса държат нивото. В любимата ми Акрогиали е все така бавно обслужването и все така неприлично вкусно. Но там ходят предимно местните, които за никъде не бързат. Определено не е комерс, но си заслужава всяка минута чакането.
Параход е права - извън златния цените са си съвсем ОК. Алики и аз не го слагам в сметките, че там е по-гъч и от златния.
Аааа, да, тези от Елена в Панагия много ме ядосаха - абе българска работа, личи че работят нашенци. Мислехме да си вземем няколко порции кокореци на прибиране. Не можело - трябвало да седнем, да поръчаме задължително и пиене, салати... А кръчмата им празна, седят и се почесват.

# 377
Ехееее, Лулумба, къде се изгуби...кръчмата Елена празна Shocked това е нещо ново
Чакам с нетърпение септември да проверя! Обичам си го този Тасос, ужасно Simple Smile

# 378
Мими, много ми е драго. Hug Ние минахме на връщане, тази събота, някъде ранния следобед беше. Може и времето да е било такова междинно, без хора. Подпираха се и се почесваха. Искахме да си купим 5 порции кокореци и картофки, че да имаме за вечеря. Тц, не можело. На връщане от плаж често сме си вземали разни неща за хапване, за сефте ми отказват в Гърция такова нещо.

# 379
И аз съм учудена, то е все едно там ли ще ги ядеш или по пътя, ти и да седнеш пак може салата и пиене да не поръчаш Shocked Дано не я побългарят, тка ми беше любима....
Иначе починахте ли, доволни ли сте?

# 380
Ние там се отбивахме специално заради кокореците. Ама с това обслужване по български, надали ще повторим вече.
Иначе добре изкарахме - хубаво време, кристално море, хубави кръчми, хубава храна, абе кеф. Grinning

# 381
Ние там се отбивахме специално заради кокореците. Ама с това обслужване по български, надали ще повторим вече.
Иначе добре изкарахме - хубаво време, кристално море, хубави кръчми, хубава храна, абе кеф. Grinning
Браво, много ви се радвам....аз чаааак септември....Sad Дано и ние случим хубаво времееее Praynig Утре излизам отпуск....но за три дни, ще ходя до Сф да взема мама малко на море!

# 382
На Голдън бийч чадър с 2 шезлонга е 5 евро. Има няколко места, на които са безплатни срещу консунация, но заведенията са по- скъпи и просто не си струва.

# 383
Много беше пренаселен златния плаж в сравнение с други години. Но и ние преди сме ходили през юни, не през юли. Култовата Капитана ни разочарова, много им е паднало нивото. Но пък Корали са оправили нещата. Наутилус и Крамбуса държат нивото. В любимата ми Акрогиали е все така бавно обслужването и все така неприлично вкусно. Но там ходят предимно местните, които за никъде не бързат. Определено не е комерс, но си заслужава всяка минута чакането.
Параход е права - извън златния цените са си съвсем ОК. Алики и аз не го слагам в сметките, че там е по-гъч и от златния.
Аааа, да, тези от Елена в Панагия много ме ядосаха - абе българска работа, личи че работят нашенци. Мислехме да си вземем няколко порции кокореци на прибиране. Не можело - трябвало да седнем, да поръчаме задължително и пиене, салати... А кръчмата им празна, седят и се почесват.
Може ли да ми дадеш инфо за тази кръчма Акрогиали , къде се намира?

# 384
10 лева за чадър с 2 шезлонга си е направо ниска цена. Сега на Китен ни искаха 15 лв., а петък, събота и неделя е 18 и ни побъркаха от сръбска музика! #Crazy

Аз лично прдпочитам да си платя чадъра , а не да ме карат да ям и пия - това винаги ми се е виждало голяма простотия от гръцка страна. Те си имат техни си изцепки.
На Тасос не сме плащали за плаж, само веднъж ни подгони един човек да ни обясни , че трябвало нещо да пиеме от заведението и тогава да стоим на плажа- а ние стоиме прави , бе з хавлии и бански и снимаме ! Stop Просто минавахме - какво да пия ! Rolling Eyes
Така го отрязах, много неприятно ми станаи си тръгнахме.

А исках да попитам - как се казва този дългия плаж под ИРИС - за бижуте магазина ?
Той си беше чисто празен и няма и заведения даже. На нас много ни хареса. Обаче на картата не мога да се сетя къде точно беше.
 bouquet

# 385
Акрогиали е на централната улица в Потос! Вкусно е , но толкова бавнииии Simple Smile

# 386
  • На брега на реката

Аз пък не знам в Елена да обслужват българи.  newsm78 Не дават така кукуреци, защото не зареждат много шишове и като го продадат в 16ч, до вечерта не могат да станат новите, а какво ще продават за вечеря. На съседното дават за из път, ама чакаш половин час, явно нещо замразено вадят, иначе нямам идея защо да се чака толкова.

# 387
Последния път на Елена имаше българин, нащо като помощник и птеводач, септември, някак доста нареждащо се държаха другите към него, затова реших, че е само помощник Simple Smile

# 388
Акрогиали е на крайбрежната улица в Скала Потамия, не в Потос. Някъде по средата между Капитана и Корали се пада. Най-хубавите миди саганаки там съм яла.
В Елена от години работят българи, не е нещо ново. И сега се подмотваха. Кокореци зареждат по няколко пъти на ден. Това е карантия и тя става доста по-бързо от месото. Специално бях питала предни години, за да знаем кога да ходим и ми обясниха, че постоянно имат, защото сменят шишовете на час-два някъде или веднага, щом видят че мръвката намалява. Просто ги мързеше и опитаха да хитреят. То по тази логика и мусака не трябва никой да продава, защото в даден момент тавата ще свърши. Между другото мои колеги предния месец по същия начин се оплакаха от тази кръчма - но при тях причината бе друга, бяха им надписвали порции, някъде 2-3 отгоре им сложили. Та явно там си има проблеми. Жалко, преди време беше читава кръчма - не чак добра, но ставаше за един път.

# 389
Лулумбе аз съм яла в таверна с такова име в Потос  Rolling Eyes  Joy
Нещо името съм объркала... Joy със сини столчета, до морето Simple Smile А и кокореци не съм яла, че не обичам карантия....Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 17:53 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт