Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е овулаторно кървене?
Какво е овулация?
Какво представлява лутеалната фаза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е овулаторно кървене?
Овулаторното кървене е леко вагинално кръвотечение, което може да се появи по време на периода на овулация. Това може да се дължи на хормоналните промени, които предизвикват разкъсване на фоликула и освобождаване на яйцеклетка. Обикновено е свързано със средни или леки болки в корема и може да бъде признак за плодородни дни.
-
Какво е овулация?
-
Какво представлява лутеалната фаза?
-
Каква е високата стойност на пролактина и какви са възможните последици?
-
Какви са разликите между лекарствата Бромкриптин и Парлодел?
Много съм спокойна и положително настроена, въпреки сутрешното гадене... което ме съсипва меко казано....
Това са толкова хубави моменти.. Виж има и няколко сайта и форуми за сватби, които ще са ти от полза.
). Моля ви не изпадайте в еуфория, искам само мнението ви:
Това сега положително ли е? Вярно, че се появи в указаното време, но очаквах повече "цвят" за 4 дни закъснение
Може ли Шуър Чек да греши и да дава фалшиви линии?

гледане вече я нямаше. При тебе пък е станала по-наситена. 
А пък аз съм толкова шашната и притеснена. Сега като ходих до WC-то и пак имам зацапване, само че по-силно от това в понеделник, а ми е 15-ти ден.