Мартенско-априлска седмичка без рима (27.03 - 01.04)

• 11 247
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
Гризка, Лейчка и Шантиклера- осещам че ще си правим форумски събирания по коридорите на клиниката... Mr. Green
Дарилка, аз от кога ви го разправям това - следваща форумска среща в коридорчето при Стаменов  Mr. Green  Mr. Green Чакаме ред за кабинета, а междуврменно чукаме лаф и сърбаме винце  Mr. Green Пък може и дофтора да почерпим - ако заслужава и е свършил работата с бебетата  Mr. Green  Малко е тесничко коридорчето, но нищо - сърце да е широко  Heart Eyes

Сега сериозно - Гриз, за спермограмата му обърнахме внимание на старата още като разказвахме какво сме правили като изследвания и на резултатите от нея. Жоро му каза, че е правил нова при тях и че трябва да е готова и той така й обърна внимание. Даже ги сравняваше двете като резултати. и така...  newsm78

# 181
да ида до аптеката да питам, но като съм във Филибето майна, ще ми е трудно.  Laughing Що не зема да се замета аз до билковата аптека тука  newsm78 да поразпитам за таквизи смески, може да си ги имаме и ние тука на местна почва.

Vera*,
 Моля те като провериш в билковата в Пловдив да ни информираш, ако наистина ги правят много от нас няма да се налага да ги поръчват от София.

# 182
  • Варна
Да съобщя, попаднах на непозната марка тест за бременност - Confirm. Немско производство, представлява лентичка ама не пише какво ниво на хормона отчита.

# 183
  • Atlanta
Вера - за Пловдив освен на аптеката на тунела (предполагам нея прекрасно си я знаеш билковата) провери ако искаш и при Перлата на гарата. Там един чичо продава билки, направо понякога ме е изумявал какви неща има. На самият вход има маса . Simple Smile

# 184
Светли, и аз като другите най-вярвам на шуър чека, та най-добре е утре или в петък повторение на теста. Стискам палци чертичката да стане по-наситена  Wink А този тест немския за пръв път го чувам.  newsm78
Аз да ви се оплача,  Embarassed новините при мен не са добри. За пореден път цикъл без овулация. А тъкмо си мислех, че съм влязла в ритъм, защото последните месеци все си имах ову, макар и късно. Cry
Та сега ще чакам поредния загубен месец да мине,  и после почвам с цветна снимка  Sick и стимулация с клостил .   Rolling EyesА така се надявах да стане работата без тия гадости. #Cussing out

# 185
  • София
Какич, не се ядосвай бе! Ако само това ти е проблема, т.е. овулацията, с едно стимулиране си готова....че и близначета може да дундуркаш Wink Ти кога ходи при Стаменов? Аз към 14 ч. бях там за боц, а утре пак ще гледа фоликулите. А междувременно с мъжа ми се въздържаме, за да съберем повече спермита. Ама така като не знаем кога ще е инсето, докога ли да сме на сухо newsm78
Венковче, браво за хубавата новина! Вече си те представям какво хубава булка ще бъдеш, с голи раменца, може с тен....супер е лятна сватба!
Светли, стискам палци втората чертичка този път да е по-наситена!
Голдънче, защо ми благодариш, бе каке? Аз трябва да благодаря на теб  bouquet

# 186
  • Варна
Девойки направих го този Confirm. Лентичката изглежда досущ като тази на Клиър, никаква видима разлика няма. А за фирмата производител намерих в интернет, че са един от най-големите производители на презервативи в Германия  Crazy голяма комбинация, няма що. Марката е Vitalis.

Сега за резултата - ами или аз съм кьорава, или не знам какво става, ама си има втора бледа розова черта. Не съм мислила, че така ще се радвам на розово  Mr. Green Засега ми писна от тестове  Crossing Arms. Ще си чакам неделята и ако няма лелки ще мисля за лекар.

Леа, как така ви държат на сухо неизвестно докога? Тормоз голям. Дано е ефективно и съберете цяла армия плувци  Flutter

P.S. Моля за извинение, че толкова ви досадих с моите тестове  Blush Няма повече  Embarassed

Последна редакция: ср, 29 мар 2006, 15:46 от svetli

# 187
Какче, не се отчайвай. Аз вярвам, че имайки предвид особеностите на твоя цикъл, още може да станат чудеса. Praynig

# 188
  • BABYLAND
Какче, най-криво ми става точно за такива ИЗГУБЕНИ месеци, но в крайна сметка ги има при всяка една от нас. При теб са малко повече, но пък за компенсация резултатът от бебеправенето може да дойде по-бързо при теб! Стискам ти палци и ти желая късмет. Цветната снимка защо ще я правиш?
   СВЕТЛИ, моля се тази светла чертичка да става все по-дебелашка и по-розова...С теб сме съкровище!
   Едвам гледам, как ще работя още няколко часа - просто не знам.  Къде е Тедито да ни черпи по едно ароматно кафе за разсънване?!

# 189
  • Варна
Не съм Тедито, ама заповядайте  Hug

# 190
Весито и Бимба,  ха дано от чужбината тръгнат двете чертички, че и аз след вас! Grinning
Големи надежди храня този и другия цикъл, да видим. Мъжът ми вече е дресиран и си знае задълженията без да му напомням. Даже вчера предварително си ги изпълни да не съм го занимавала във времето, когато обичал да виси на компютъра. Голям майтап пада с това бебеправене.

# 191
Весито и Бимба,  ха дано от чужбината тръгнат двете чертички, че и аз след вас! Grinning
Големи надежди храня този и другия цикъл, да видим. Мъжът ми вече е дресиран и си знае задълженията без да му напомням. Даже вчера предварително си ги изпълни да не съм го занимавала във времето, когато обичал да виси на компютъра. Голям майтап пада с това бебеправене.

Успех и стискам zдраво палци.Германия се от4ете,сега съседката е наред.(Австрия) Mr. Green

# 192
Какич, не се ядосвай бе! Ако само това ти е проблема, т.е. овулацията, с едно стимулиране си готова....че и близначета може да дундуркаш Wink Ти кога ходи при Стаменов? Аз към 14 ч. бях там за боц, а утре пак ще гледа фоликулите.
Леичка, към 12-12.30 бях там, но понеже имах много работа, и шофьора ме чакаше да ме върне в офиса по най-бързия начин Cry та не ми остана време за моткане.
Благодаря ви сладурки за подкрепата, да ви се връщат позитивните мисли стократно.  Heart Eyes
Розичке, док иска цветна снимка преди стимулацията, че с тая моя операция от апандисит сигурно ще имам сраствания вдясно. #2gunfire Почти постоянно имам болка там, явно са ме зашили с голямата губерка  #Cussing out

# 193
За билките тържествено обещавам - ще проверя  Mr. Green

А иначе сега се връщам от джи пи то, която се оказа много свястна и мила жена. Но пусто като ми е от скоро и не я познавам  ooooh!. Веднага и без никакъв проблем ми даде направление. Сега чакам да стане шест и половина и да отида на преглед. Стискайте палци, че ще съм при нов лекар.

Светли, чертите са две  newsm44, официалните честитки ... знаеш кога  Wink

Оф, сега се кротнах малко  Crazy Четох, че гинекологът, който ми препоръча д-р джи пи е много хвален в Белия списък на лекарите под тепетата
Дано накрая и аз случа на лекар специалист Praynig

Последна редакция: ср, 29 мар 2006, 17:57 от *vera

# 194
Изчетох ви момичета, само да вметна, че лентовите тестове `Уни марк` са по-чувствителни от всички касетъчни взети заедно.
Хубавото при мен е, че днес гледах слънчевото затъмнение . Случайно по работа бях в Астрономическия институт на БАН и го гледах на уредите им - страхотно е.
Иначе съм толкова уморена, че не мога да гледам. прегръдки на всички.  Hug
Дани, успех на ревюто.

Общи условия

Активация на акаунт