"Майчин дом"-Варна тема 8

• 129 407
  • 817
  •   1
Отговори
# 150
Аз наскоро родих в МД, близо месец по-рано, спешно секцио. Много съм доволна от грижите за малкия. От втория ден беше при мен, защото се наложи кратък престой в кувиоз, но не са го тъпкали с АБ, както често правят, а освен това въпреки, беше в кувиоз ми го нониха за кърмене. Аз бях в самостояхелна стая, добре беше - само с ТВ-то са зле Simple Smile Иначе за болницата бях взела само пижами, чехли, бельо и козметика за мен. За малкия нищо не ми искаха. Успех мами Simple Smile)

# 151
  • Варна
Момичета какво трябва да си нося за болницата при раждане и вие ли се обаждате на лекаря или от болницата и се обаждат когато дойде момента.
Вие нали бяхте в Майчин дом, ако да-само лични  и тоалетни принадлежности е нужно да носите.

# 152
  • around the world, where the heart belongs
Те се обаждат на лекаря. За принадлежностите - препоръчвам вземането на големи превръзки, може и бебешки кърпички, техните не са особено добри, общо взето от най-евтините на пазара.

# 153
Да ясно благодаря ви. Simple Smile

# 154
Забравих да ви питам хавлия за мен и за детето  да си нося ли. Че в АГ като раждах преди две години си носи абсолютно всичко.

# 155
  • Варна
За теб да, за бебчето не.

# 156
  • Варна
За теб да, за бебчето не.
+1

# 157
  • Бургас
Здравейте,
Първо да се похваля, на 13.01.2016 г. Се роди синът ми Мартин, 2700 г., 48 см. Още съм в МД, изписват ни утре. Нямам думи да опиша колко съм благодарна за грижите и вниманието, които получихме с бебето.
Искам да направя личен подарък на Георгиев и Георгиева,в който мисля да включа някакъв  хубав алкохол, ама какъв?

# 158
  • Варна
Честито бебче!

# 159
Поздравления за всички смели майчета и за техните рожби! Бих искала да ви попитам, при вас ражданията по Здравна каса ли минаха? Някоя от вас има ли Застраховка? А може ли да ми кажете дали сте наясно за това може да се комбинира пътеката по Здравна каса едновременно със Застраховката?

# 160
  • Варна
  По здравна каса минаха моите раждания, обаче по 1140 лв ми излязоха (секцио с избор на екип, без избор- 900), нормалното май е около 730 лв... Струва ми се, че застраховката няма да ти я признаят, но все пак зависи каква е. Аз имах пакет допълнително осигуряване с безплатно извънболнично и болнично лечение, но тази болница не беше сред сключилите с осигурителя договор  Rolling Eyes

# 161
И аз имах допълнително здравно осигуряване, от което ми върнаха 700 лв от платените около 1000 за нормално раждане.

# 162
  • Варна
Аз също съм с допълнително здравно осигуряване и съм говорила с компанията, ще ми върнат 300лв от ЖК и 700лв от раждането, просто събирам документите и накрая се предоставят, а аз още не съм родила.

# 163
Аз също съм с такава карта,зависи по договор колко поема ДЗО при мен е 1200 лв. Вече ако сумата е повече е за моя смедка.Казаха ми,че си плащам, събирам документите относно раждането и те ще ми ги възстановят, защото нямат договор с МД. Преди 2.6 раждах в АГ те работиха с тях и нищо не съм плакала само си дадох картата.

# 164
Аз родих в Майчин дом без избор на екип .Доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт