"Майчин дом"-Варна тема 8

• 128 804
  • 817
  •   1
Отговори
# 225
При д-р Свраков. Останах много доволна от него, както и от двете акушерки - Росица Грубак и Хубанова.

# 226
  • Варна
Аз съм много доволна от неонатологичните грижи в МД. Разказвала съм многократно и няма да досаждам отново. За жълтеницата мнение не мога да изразя, други бяха нашите притеснения. Бебето беше недоносено, дори влезе в статистиката като най-малкото бебенце, родено в болницата през миналата година.
В последствие ни се наложи да посетим различни детски специалисти, всички бяха единодушни, че за детето е направено всичко необходимо.

# 227
  • Варна
Хора нещо не мога да се ориентирам в тия цени ... Можете ли да ми кажете колко би трябвало да струва планово секцио с избор на екип, в обикновена стая.Не че много съм искала да го избирам тоз екип, ама като ми насрочи дата, предполагам че тя трябва да ме реже. Престоят отделно ли се заплаща, упойката и тя ? Нищо не ми е ясно, а пък Снежи каза, че другата седмица щяла да ми обяснява...

# 228
Престоят и упойката са включени в цената. 1000 и нещо трябва да ти излезе всичко, сега не мога да вляза в сайта да погледна точно Peace

# 229
  • Варна
1140лв. е секциото с избор на екип, там влиза и упойката и престоя в двойна стая.
На мен ми начислиха два пъти по 60лв за някакви " болнични грижи". Така и не разбрахме, за какво точно става въпрос. И аз и бебка имахме консулти със специалист, но дали е за това и защо не ни обясниха, не знам.

# 230
  • Варна
И няма значение каква упойка ще избера?

# 231
  • Варна
Мен никой не ме е питал каква упойка искам, защото раждането започна неочаквано. Но - говорейки си с жената, с която бяхме в една и съща стая - тя ми сподели, че като цяло не са привърженици на пълната упойка и трябва наистина много сериозна причина или много сериозно настояване, за да остане този вариант. Иначе като практика в болницата - спинална упойка.

# 232
  • Варна
Еми то и аз май не искам пълна, проучвам сега кое какво значи, че досега не се бях замисляла, че и от упойки трябва да разбирам  Laughing

# 233
  • Варна
Първото ми раждане беше с пълна упойка.Сега второто също исках да е с пълна но ме разобедиха и бях със спинална,изобщо не съжалявам.

# 234
И аз съм раждала два пъти с  пълна упойка и последния път в МД със спинална. Възстановяването ми беше най-бързо, макар да беше 3то секцио. Аз също много мислих, и се бях притеснила да не се ошашкам и да объркам нещата, но всичко беше наред, при все, че имах и доста неприятни сраствания, които поусложниха нещата.

# 235
Здравейте, страшно съм доволна от отношението на персонала в МД особенно на акушерката която ме направи майка за втори път,казва се Иглика. Моята лекарка нямаше как да дойде, защото се падна неделя и не бе в града.За мое щастие акушерката бе невероятна. Лекарската е Георгиева също много добър специалист.По отношение на цената на мен искаха да ми вземат 540 лв.Поне така мисля, защото лекарската не е успяла да дойде но  аз съм допълнително здравно усигурена и се наложи да пишат избор на екип. Изключително доволна и очарована съм от отношението им.

# 236
  • Варна
Определено искам да си видя бебенцето като го извадят и без друго секциото е шок за бебчетата, поне да си го гушна... спинална ще е . Аз тъпо и упорито още имам някаква лека надеждичка, че може да се обърне, въпреки че имам вече дата за секцио ама... Той вече горкият е много голям,а пък аз съм ниска и дребна и всяко движение го усещам като болка и стягане, може би не трябва да се надявам.
Иначе и аз съм очарована от условията и персонала. В неделя ходих до спешното с повръщане заради тъпия Магнерот и цял ден изкарах там на системи. Чисти и светли стаи, всички супер любезни.. ние бяхме 3 момичета в стаята и всяка звънеше за всякакви глупости през 10 мин. Е как пък една сестра не се начумери или да се тросне нещо, всичките усмихнати, помагат ти, питат те постоянно как си. Аз бях само на стационар, но другите момичета бяха настанени и имаха храна - половин час им изреждаха менюто, от което можеха да избират. Оказа се, че е кетъринг, не разбрах откъде но казаха, че нещата са вкусни. Ходила съм в спешно в няколко различни държавни болници... просто няма място за сравнение. И да се чудиш що, все едно държавното не си го плащаме пак само че от осигуровки и данъци  #Cussing out

# 237
  • Варна
Храната е от "Монахините", наистина много, много прилична Peace

А Иглика ми е любима измежду акушерките и на мен, много лъчезарна и любезна.

# 238
Бебчето като се роди само ще ти го покажат няма да можеш веднага да си го гушнеш.Шест часа след секциото ще те раздвижат и чак тогава ще ти го донесат в стаята.

# 239
Иглика беше и моята акушерка - страхотна! Ако раждам втори път ще искам да е при нея:)

Общи условия

Активация на акаунт