TERRANOVA & CALLIOPE

• 22 894
  • 53
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте, видях, че точно за тези магазини няма тема, а точно от тези два магазина имам много качествени купени дрехи с доста добра кройка. А когато дойде финалната разпродажба наистина могат да се закупят на доста добри цени.
В последно време колекциите лично за мен са им малко странни, но въпреки това може да се намерят разни неща.
Има ли и други привърженици Simple Smile?

# 1
Лично аз харесвам CALLIOPE, да моделите сега са странни! Мисля, че се отнася за повечето марки, нали на мода е цветното и разкроеното.

# 2
  • Пловдив
В последно време наблюденията ми са върху Теранова, защото в Пловдив затвориха магазина на Калиопе Sad

# 3
  • Стара Загора
Аз харесвах повече Calliope, но тук (Стара Загора) също затвориха магазина си. Въпреки това продължават да ми изпращат sms за намаления. При последното ми ходене в Terranova си взех панталонки на Calliope.

# 4
  • Пловдив
Sisi да не би да са ги обединили в Стара Загора, защото аз често ходя в Теранова, но досега никога не съм засичала неща на Калиопе. Преди когато имаше outlet продаваха общо, даже имаше още една трета марка, но за съжаление и него затвориха

# 5
  • Стара Загора
Не са обединени, само магазин на Terranova си е, но съм виждала и други стоки на Calliope (не много) да се предлагат там.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 19:32 от ❇Sisi_91❇

# 6
  • Пловдив
От събота има Есенно намаление в магизините на Теранова.

Все още не съм ходила и нямам представа дали си заслужава нещо, но от опит знам, че е прекалено рано още и едвали намалението ще е осезаемо.

# 7
  • Стара Загора
Тя есента тепърва започва... още от сега есенно намаление?
Между другото миналата година в магазина тук и есента имаше дрехи на ниски цени (не само летни) - не им лепят няколко етикети все едно няколко пъти намаляни, а направо залепена ниската цена и се чудех да не са го направили като аутлет. Сега не знам как е, много рядко ходя до този мол.

# 8
  • Пловдив
Sisi_91 това, което аз съм засичала при тези есенни намаления са на дрехи, които са пуснати някъде края на август началото на септември и те са по-скоро нещо като летни, но в по-тъмни цветове.
Все пак нали понякакъв начин да привличат хората Simple Smile

# 9
http://www.terranovastyle.com/bg_en/woman  - онлайн можете да видите колекцията, цените са в лева ( като ибзерете държава Б-я) , това е същото, което има в магазините им в момента. Лично аз не съм впечатлена от стоката в Калиопе и Теранова тази есен newsm78

# 10
  • Пловдив
choose joy както бях писала и по-горе от известно време и на мен са ми малко странни моделите, но като гледам и по другите магазини нещата стоят горе-долу по същия начин

# 11
choose joy както бях писала и по-горе от известно време и на мен са ми малко странни моделите, но като гледам и по другите магазини нещата стоят горе-долу по същия начин

Да, наистина и в Бершка, Ню Йоркър  и в много други ... нещо стоката ми се струва ,че не е от тази година Wink Затова момичета , да поръчваме от китайския сайт  Laughing

# 12
  • Пловдив

Да, наистина и в Бершка, Ню Йоркър  и в много други ... нещо стоката ми се струва ,че не е от тази година Wink Затова момичета , да поръчваме от китайския сайт  Laughing

hahaha  hahaha  hahaha hahaha

# 13
От дамските дрехи на Теранова съм доволна, детските също, но мъжките са пълен боклук- на първо обличане с дупка.

Калиопе- рядко си харесвам нещо...изобщо в последно време трудна работа  Confused

# 14
  • Стара Загора
Днес бях в Теранова (в Стара Загора) - все още имаше летни дрехи на доста ниски цени - потници/тениски 2.99лв, рокли 4.99лв. и т.н. Есенни/зимни дрехи имаше много малко и пак с доста намалени цени. Как е в магазините в другите градове? За мен някак си е странно почти средата на октомври да се продават все още летни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт