TERRANOVA & CALLIOPE

• 22 892
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Като се връщахме от предпоследното ни море минахме през мол Бургас плаза - при Теранова и Калиоп имаше ликвидация поради затваряне на магазините. Явно двете марки ги изтеглят от нашия пазар  newsm78

# 46
  • Пловдив
При нас в Пловдив в статиите за новия МОЛ пишат, че ще има Теранова, но дали наистина ще е така

# 47
Като се връщахме от предпоследното ни море минахме през мол Бургас плаза - при Теранова и Калиоп имаше ликвидация поради затваряне на магазините. Явно двете марки ги изтеглят от нашия пазар  newsm78
само от Бургас и по-точно от плаза мол, в другия мол си работи Терановата : )

# 48

Аз пък съм много разочарована от Калиопе, хем не можеш да пазаруваш от техния сайт, хем последните 2 години такива парцали не бях виждала  Sick
Моля те дай линк за сайта им.Ровя и нищо не намирам  bouquet

# 49
  • Пловдив

Аз пък съм много разочарована от Калиопе, хем не можеш да пазаруваш от техния сайт, хем последните 2 години такива парцали не бях виждала  Sick
Моля те дай линк за сайта им.Ровя и нищо не намирам  bouquet

Ето това им е сайта http://www.calliope.style/it/. За момента е само на италиански, пише, че скоро ще има и за другите страни даже и за България Simple Smile.

И нещо интересно от миналата седмица има 50% намаление в Теранова, но аз все пак ще си чакам 70-то Wink

# 50
*Padme*,много ти благодаря  bouquet

# 51
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, вече има до 70% в магазините на Теранова. За съжаление този път аз не получих както друг път СМС. Освен това в магазина има програма за лоялни клиенти и при всяка покупка за 20 лв получаваш 2 лв бонус по една карта, която ти дават от магазина и след като има някаква стойност по тази карта може да се използва сумата, за да се плати или доплати продукт, който сте си избрали за покупка Simple Smile
И един въпрос имам освен чрез СМС има ли и друг начин да те уведомяват, кога ще започват намаленията?

# 52
Аз си накупих доста дрешки от намалението така че бързайте, за да не се изчерпят  Grinning Grinning Grinning

# 53
  • Стара Загора
Има ли намаление в Теранова? Ако да - на какви цени са дрешките?

Общи условия

Активация на акаунт