TERRANOVA & CALLIOPE

• 23 206
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е онлайн от сайта на Теранова?

Аз съм поръчвала

# 31
  • София
Някой поръчвал ли е онлайн от сайта на Теранова?

Аз съм поръчвала
Доволна ли остана?За колко време дойде пратката и цената на доставката каква е? Simple Smile

# 32
  • Пловдив
Аз харесвам Теранова и особено това, че след като в реален магазин съм установила, че примерно за блузи ми става М, значи спокойно мога да си поръчвам М и ще ми станат. За цената на доставката, ако успееш да направиш 60 лв е 10 лв, а ако е 100 и повече е безплатна. След като направиш поръчката до 1-2 дни я пращат (аз обикновено ги правя вечер и на следващия я обработват и на другия получавам мейла, че са я пратили). Пращат с UPS пътува около седмица (можеш да я следиш), доставят я на адреса, който е посочен. Общо взето е това Simple Smile, ако имаш други въпроси питай Simple Smile

# 33
  • Благоевград
Аз харесвам Теранова и особено това, че след като в реален магазин съм установила, че примерно за блузи ми става М, значи спокойно мога да си поръчвам М и ще ми станат. За цената на доставката, ако успееш да направиш 60 лв е 10 лв, а ако е 100 и повече е безплатна. След като направиш поръчката до 1-2 дни я пращат (аз обикновено ги правя вечер и на следващия я обработват и на другия получавам мейла, че са я пратили). Пращат с UPS пътува около седмица (можеш да я следиш), доставят я на адреса, който е посочен. Общо взето е това Simple Smile, ако имаш други въпроси питай Simple Smile

Става дума за доставка в България, нали? Аз попитах в един магазин в Mall of Sofia и там момичетата ми казаха, че в България не правят доставки  newsm78 Аз също искам да си поръчам някои неща, но все ме отказва това и сега чувам, че е друго  Laughing

# 34
  • София
Благодаря за отговора bouquetВсе пак да попитам,има ли опция да плащам на ръка на куриера,като получа доставката или само с карта по банков път става?

# 35
  • Пловдив
Аз съм от Пловдив и са ми доставяли нещата, незнам за малки места от фирмата доставяща пратките да не прави някви проблеми, защото не са от най-любезните. Иначе ето и снимка на пратката ми

http://prikachi.com/images/529/8861529S.jpg

Плащането става при поръчката, няма как на куриера, пращат ги от Италия сложно е ако не е с карта

# 36
Някой знае ли дали доставката от Теранова до Англия или Германия е на същата стойност? Или има вариант да е безплатна до там?

# 37
  • Пловдив
Здравей, като избереш коя страна иска и ти излиза и каква ще е стойността на доставката за Англия над 40 паунда е безплатна, над 20 паунда е 5 паунда
http://www.terranovastyle.com/en_en/woman/new-collection/new

За Германия е над 50 евро безплатна и 6 евро за поръчки над 30 евро
http://www.terranovastyle.com/de_de/damen/neue-kollektion/new-1

# 38
Много благодаря. Очертава се, че до България е най-добре.

А имаш ли впечатления за качеството на дрехите от там? Тук в последно време са големи боклуци и надеждата ми е, че от там ще е "по-читаво".

# 39
  • Пловдив
Мисля, че са еднакви. Аз много им харесвам блузките, летните винаги са 100% памук, а когато са на намаление са много изгодни. Скоро не съм си купувала дънки, но имам едни, които доста носене видяха и вече им личи де, но са добри.

# 40
Скоро не съм пазарувала от там, поради това, че последните покупки се скъсаха след няколко месеца.

Иначе от по-старите още си ги нося и не са мръднали. Говоря за дрехи на по 3-4-5 години. Имам И още по-стари, които са здрави с непроменен цвят, но не бих тръгнала с тях по улиците  Joy И дънки и блузи/потници.

За това намаление ли става въпрос? http://www.terranovastyle.com/bg_en/woman/sale

# 41
  • Пловдив
Да, това е намалението отстрани може да променяш какъв вид дрехи (в смисъл не са само тези две страници).
Аз пък съм много разочарована от Калиопе, хем не можеш да пазаруваш от техния сайт, хем последните 2 години такива парцали не бях виждала  Sick

# 42
Да, това е намалението отстрани може да променяш какъв вид дрехи (в смисъл не са само тези две страници).
Аз пък съм много разочарована от Калиопе, хем не можеш да пазаруваш от техния сайт, хем последните 2 години такива парцали не бях виждала  Sick

Калиопе отначало бяха добре. След известно време, както ти каза, такива парцали и аз не бях виждала... От цял магазин нищо да не си харесам, не е реално  Laughing

# 43
  • Стара Загора
Тъй като при нас вече няма Теранова и Калиоп на връщане от морето минахме през Плаза мол в Бургас и влизах и в двата магазина. В Теранова нищо не харесах, от Калиоп си взех две поли за по 5лв. всяка, блузка с дълъг ръкав за 7лв. и дълъг панталон за 20лв. - доволна съм  Sunglasses Все още се надявам тук да открият отново магазините  Sad

# 44
  • Пловдив
*Sisi_91* и при нас в Пловдив затвориха Терановата, но се надявам, ако се окаже това вярно за МОЛ-а, който строят няколко години, че ще го пускат и уж там щели да я преместят.
Иначе аз си поръчах няколко неща през Интернет, но за жалост Калиопе нямат тази възможност  Sad

Общи условия

Активация на акаунт