90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 337
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Genni, пълнолунието започва на 28.09 в 05:51, това е нашенско време. Аз питам "великолепната четворка" ние какво ще папкаме или само ще пием newsm78?
Мими, Илианка, newsm78 newsm78
Илианка, разби ме с тази пица. Тъкмо приключих със сладката вечеря- 2 ню-ню парченца домашен кекс, 3 бисквитки Еми - черен шоколад и кокос, 3 бонбона Milka crispelo, и вече ми идеше да се гръмна от сладост и .............о, Небеса,,,пицаааааааааааааааааааа Crazy
Сега пращам дребното да купи на мама черно шоколадче.
Аз в плодов ден също съм хапвала зеленчуци на скара, задушени зеленчуци и съвсем малко овкусени салати, печени плодове с орехи, канела, карамфил и други фантазии....иначе няма заспиване от глад Twisted Evil Така че, Bobinaaa и Мими, плодовия ви ден е решен Party

Сега отивам за кулинарствам за останалата част от окръжението - пилешка супа и ще трябва да измисля нещо с булгур, домати, лук,моркови и чушки. Гадно ли звучи Twisted Evil

# 451
  • Targovishte
Ехо банда  Hug излязох да изпуша една цигара с вас   bouquet

Гени - всъщност тази сутрин излязох твърде сънен от нас и по навик съм тръгнал със старата кола. Иначе веднага след смяната в магазина ходих си ди нас си я смених с новата.

Още съм в редакцията и има голяма вероятност да не се прибера за вечеря. Макар че не съм гладен, ще прескоча до магазина за някой плод.

Илианка - дано бързо отшумят болките. Пицата е страхотна и ще я сънувам сигурно....

Авторът на книгата дето уж я завърших има нова муза и сега трябва да подменя 30_40 %  от готовите страници  ooooh!

# 452
Добра вечер,
Илиянка, кажи моля те, как са станали квадратите така. Исках и аз с пз брашно да правя, но така и не направих. а иначе правя едни много лесни, бързи и вкусни сладки с овесени трици, к. мляко, яйце, какао, масло, ванилия и сода. Стават за 40 мин, с поемането на водата от тиците.
Иринитка, аз не съм от групата на четворките, но мисля да мина два дни на плодов, че много прекалих тези дни и щръкна корема  hahaha

Девойки, по колко грозде ядете на грозде-дей? Мисля да пробвам, вече няма сливи, дините са гадни, прасковите също. Само грозде има, не мис е ядат още ябълки и банани.

# 453
Ох тъкмо приключих с вечерята, сега ям РЧШ, ама бая голямо редче си чупнах, клони към 2   Grinning
Аз си вземам черен шоколад на Лидл 74% какао, не знам дали е ОК newsm78
За утре се двоумя за супата, аз масло сложих преди да прочета. 1 с.л. да речем на 4 л. супа. В страничката с грамажите четох че маслото си е мазнина и не е само в белтъчен ден, както и мазните сирена. Но може би няма да рискувам. Имам много круши, ще оползотворя тях.
Луната ми съвпада баш с водния ден, още един стимул да го изкарам! hahaha
Хубава вечер на всички!

# 454
  • Габрово
Стаси,аз сложих 1чаша и малко от пълнозърнестото брашно и допълних с тип 630 пак от спелта-само такова ползвам,е ръжено и лимец също.Станаха БОЖЕСТВЕНИ.Не се колебай,направи ги,а аз следващия път ще пробвам изцяло с пълнозърнесто,защото днешното количество от другото беше нюню-значи може и без него.
Курдов,тоя се изложи,нали срокове гониш,какви промени са го патили.
А тайната на пицата е ,че запекох на тиган нарязаните гъби,тиквички на колелца и червен лук на полумесеци,тестото е много тънко разточено(направих го от 200 гр брашно),намазах с лютеница,сложих запечените зеленчуци,сурова чушка на ивици(следващия път ще запека и нея0 ,маслини и нарязани домати от консерва.Като се изпече сложих още лютеница тук-там,прясна целина и бял пипер(а и с чубрица поръсих преди да я сложа да се пече)
Иринита,чудя се и аз какво да правя в понеделник.Не ми се прави воден,дали още един плодов,дали на айрян и аз като Гени newsm78 казвайте какво да правим!

# 455
  • Габрово
Стаси,дай рецептата,аз пък правя с овесени ядки и каквото ми дойде,нямам точна рецепта.Много обичам овесени трици,овесени ядки и техните производни.Ох,размечтах се за копривени кюфтета с овесени ядки.

# 456
  • У дома
Стаси, кажи рецептата за сладките с овесени ядки, аз нали вече на ВГХ вечеря ям овесени ядки или нещо пълнозърнесто, иначе Кантарев ми е сърдит Rolling Eyes
Илианка, аз в понеделник съм белтъчен и реших, щом е луната да е на айрян, аз нямам друг избор, добре че не съм варива Joy Дано има хубав резултат, сега била супер луна, или "кървава" луна, щяла да се усети от по-чувствителните хора, по-лабилните щели да бъдат нервни, а ние диетуващите се надяваме на минуси hahaha hahaha hahaha hahaha Незнам дали съм ви казвала, но тук луната е огромна, ние нали сме на север и зимният сезон само два до четири чеса е светло, по-скоро сумрак, та тогава луната е виждаш почти целия ден и е сууупер голяма. Лятото сме с бели нощи, абе време мечта hahaha Joy
Днес зверчето заспа много рано, та мисля да си пусна душ и да лягам , да се възползвам максимално от сън, че не се знае кога ще ме събуди Crazy
Лека вечер на всичкии Hug Heart Eyes

# 457
  • София
ili-ana ,дано по-бързо да ти намерят лек за крака! Ей, това и при вас не е лесно да си със някаква болка - 4 седмици си е бая чакане Thinking
Пицата изглежда потресаващо добре, моля за рецептата Simple Smile не разбрах мая , сода слагаш ли и как точно се прави. Брашно от спелта нямам  Thinking и съвсем се обърках това за пицата ли е или за някакви квадрати - вероятно сладки.
Курдов, бой за такива автори и тяхната смяна на музи #2gunfire
бобина, що не сложиш малко зехтин вместо масло или направо авокадо- божествено е в супи Heart Eyes

Снощи омазах протеиновия в 9,15 ядох черен хляб с масло. Embarassed
Днес на обяд на кръчма- киноа със зеленцуци, вечерта- салата, 2 малки картофа, малка купичка с боб.
ММ още е в Гърция, днес бях като навита на пружина- детски балет  Операта, бърз обяд с приятели, дето си купили нова кола, курс по математика за щеркава в СМГ, търчах до пауър плейта, обаче предната жена се забави, прецених, че няма да свърша преди края на математиката на щерката, не вялзох за тренировка, бегом обратно на да взема девойката, че е само на 8 години и е плашлива като заек - от СМГ излизаха едновременно около 80 деца и ако не ме беше видяла ,рева не ни мърдаше...., маникюр и подстригване и съм ... капнала и без тренировка....

Лека ви!

# 458
  • Габрово
Енита,всичко правя с брашно от спелта,но става с всякакво.Тестото за пицата е от 200 гр брашно,малко сол,малко зехтин,1 пак.суха мая и вода.Не мога да кажа колко вода,само брашното претеглих и другото беше на око.Омесих,престоя 20 мин,разточих и гарнирах- запекох на тиган нарязаните гъби,тиквички на колелца и червен лук на полумесеци,тестото е много тънко разточено,намазах с лютеница,поръсих с чубрица,сложих запечените зеленчуци,сурова чушка на ивици(следващия път ще запека и нея0 ,маслини и нарязани домати от консерва.Като се изпече сложих още лютеница тук-там,прясна целина и бял пипер.А квадратите са тези:
Скрит текст:
ШОКОЛАДОВИ КВАДРАТИ

1 чаша = 240 мл
Продукти:
1½ чаши брашно(аз сложих пълнозърнесто брашно почти цялото количество и малко обикновено)
1 чаша захар
¼ чаша какао
1 чаена лъжичка сода бикарбонат
½ чаена лъжичка сол
1/3 чаша олио
1 чаена лъжичка ябълков оцет
1 прах ванилия
1 чаша вода /замених със слабо кафе еспресо и вода 50:50/
1 шепа стафиди /по желание/; може и ядки
Фурната се включва на 175 º С.
В купа се смесват пресятото брашно, солта и содата. Добавя се какаото, захарта и ванилията. Разбърква се добре и прибавят олиото, водата и оцета. Поръсва се със стафиди и хомогенизира окончателно.
Пече се върху пекарска хартия за около 30 мин., като се проверява за готовност със сухота на клечка.
Оставя се да изстине и реже по желание.
Може да се приготви и във формички за мъфини. Направих доза и половина за 12 -14 мъфина. Тогава времето за пече не е 25 мин.
Могат да се сервират поръсени с пудра захар, кокосови стръготини или залеят с глазура.
Глазура:
3 супени лъжици вода
2 супени лъжици какао
2 супени лъжици маргарин
6 супени лъжици захар.
Изброените продукти се затоплят до стопяване на захарта и се залива охладения сладкиш. 

# 459
ili-ana А сега дай ти пък рецептата за копривените кюфтета hahaha
Умирам за коприва   Shocked
Скрит текст:
Страхотен кулинар си -евала.Не  си падам по хвалби и хвалебствия ама не мога да се стърпя да не напиша ,че няма снимка на храна дето да си пуснала и да не съм я отворила да я видя.Възхищавам се с каква прецизност всичко е подредено и изпипано Hug

# 460
  • Targovishte
ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug Възползвам се докато програмата конвертира страници в pdf да ти кажа нещо, което забравих сутринта: ЧЕСТИТА НОВА КОЛА! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРАШ! ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Този автор не само ще го гръмна, ами заедно с нашия главен редактор живи ще ги заровя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Имам поне още 2 часа работа  ooooh!  Дали да не си оставя малко за утре сутринта  newsm78 Очите ми са вече на понички...

П.П. хапнах си един страхотен презрял пъпеш. Със сигурност не е български по това време  newsm78 Тежеше 1,3 кг с корите и семките - къде го побрах - не знам?

# 461
  • Габрово
Тами, Hug
Скрит текст:
благодаря,а моите рецепти са много трудни за описване,защото повечето са НА ОКО,но... коприва,колкото повече,толкова по-добре,попарена в гореща вода-само да си смени цвета,охладена,изцедена и нарязана на ситно.Според копривата(примерно съотношение 3:1 коприва :ов.ядки),накиснати в гореща вода овесени ядки,но не фини,изцедени.Смесват се копривата,овесените ядки,яйце,лук,джоджен и магданоз,сол,черен пипер.Панират се в брашно,яйце,галета,яйце.Не са режимни,но са мноого вкусни.
http://s2.postimg.org/mjmmejfah/1504558_846038972104640_7244954676589537241_n.jpg
Имам и друга рецепта за копривен пай.
800 гр коприва(запарена,нарязана на ситно)3 яйца-разделени на белтъци и жълтъци.Запържват се пресен лук и пресен чесън,1-2 с.л.брашно,добавя се копривата,след охлаждане и жълтъците.Белтъците се разбиват на сняг и се объркват с другата смес,настърган кашкавал (колкото искаш Wink ),изсипва се в намазана и набрашнена тава и се запича във фурната.
Панирани копривени връхчета ми е друга любима рецепта и още,и още Simple Smile  

# 462
ili-ana Hug
До сега ми течеше носа, сега почнаха и слюнки hahaha
Скрит текст:
Ще се пробва 100% ,ще опитам и да ги трансформирам в режимни-идеята с овесените ядки е страхотна, до сега не ми е хрумвало въпреки че много ги обичам ,триците също.
Сега като бях на рибата имаме приятели местни които са от Троян, та жената прави лучник който  представлява нещо като пица калцоне, но пълнена със зелении/лапад,спанак/,лук ,подправки и ориз.Опитах го в деня за варива ,но не става да си хапне човек на воля иначе е страхотно .Сега съм наумила да го трансформирам вместо с ориз плънката да е с болгур... мисля че може и с овесени ядки  и да стане режимно за въглехидратния ден, и да не е като калцоне а като баница .Ако ми се получат нещата ще споделя.Същото с коприва мисля че ще стане уникално

# 463
курс по математика за щеркава в СМГ, търчах до пауър плейта, обаче предната жена се забави, прецених, че няма да свърша преди края на математиката на щерката, не вялзох за тренировка, бегом обратно на да взема девойката, че е само на 8 години и е плашлива като заек - от СМГ излизаха едновременно около 80 деца и ако не ме беше видяла ,рева не ни мърдаше...., маникюр и подстригване и съм ... капнала и без тренировка.
Енитка, там ли ще кандидатствате, това е моето училище, ако сте решили тамм ГРЕШКА НЯМА! Wink

# 464
  • Габрово
Тами,чакам да кажеш рецепта и веднага ще я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт