90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 332
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Илиянка, Гени, ето я рецептата:
http://purvite7.bg/kakaovi-biskviti-s-oveseni-tritsi/
Но аз не слагам канела, а кокосови стърготини.
Скрит текст:
Пробвах да не слагам какао, а ядки, други есенции, бял шоколад на парчета, от този готварския, ами... Най-много ми харесват по рецептата и с кокос.
Ето ми я първата партида, но кафявата захар беше на бучки, не я бях разбила и потече. Сега се изхитрявам като затопля маслото, да бъркам захарта в него  hahaha И не слагам 1/2 чаша, че първите ми бяха много сладки. Слагам 1/4 някъде.
Ето и снимка:

Никой не ми казва колко грозде може за грозде-дей  newsm78

# 466
Стаси  Яж колкото душа ти иска съмнявам се да трябва ограничение за гроздето след като има банана дей

# 467
Здравейте!
Прочетох това, което сте писали днес. Май и аз се пристрастявам, някак не мога да си легна, без да съм се "срещнала" с вас.
Поздравления на pe6exodka  за новата кола! Да си я караш с удоволствие!  Hug
kurdov, прекрасно разбирам състоянието ти. Да си до такава степен в несвяст, че да правиш всичко абсолютно машинално. Явно си много организиран човек, правиш много неща на бързи обороти, но това буквално те изцежда. Редовно сме така с ММ, защото имаме малък собствен бизнес (продаваме спортни стоки) и все нещо се налага да се направи неотложно. Веднъж като се връщахме от зареждане спряхме на прелез и бяхме първа кола до бариерата, но сме заспали, докато чакаме влака. Той е минал пред нас и не сме чули.  #Crazy  Събудихме се от клаксоните на шофьорите зад нас.  Joy  Вярвам ще се справиш с натоварването, на което си подложен. Дано да имаш време и за релакс.  Hug
Да си напиша и за днешния въглехидратен ден...
Бях на работа до 19ч и  хапвах:
З - 1 банан
О - 1бр. чибата с маслини + 1бр. пърленка (купени естествено от магазина, защото няма време да правя нещо вкъщи)
В - 1бр. чибата с маслини + РЧШ (вечерята беше още към 17.30ч.)
Нямах никаква салата, но в магазина е невъзможно да се хапват салати в събота. Има си хора непрекъснато и е неприлично аз да си изкарам салатата и да ям. Тайничко между клиентите си хапвах само сухотиите и изпих около 1.5л. вода. Обаче не си мислете, че като имам много клиенти и оборота е голям. Зависимостта брой клиенти - оборот не е правопропорционална. Те си вървят и си мерят...  Mr. Green
Леле,  прекалих с писането  Sick.
Желая ви спокойна нощ!  Hug

# 468
  • София
или-ага, супер си! на мен готвенето обикновено ми е  малко насилено, правя го заради децата обикновено и когато за мен трябва да приготвя нещо ме домързява.
Мими,
Скрит текст:
Да , мила, там ще кандидатстваме след 4 клас. Големият беше в СМГ от 5 до 7 клас и съм много доволна.
Хора, вече втора вечер тъпча черен хляб в 21 ч. Досега през живота си не помня хляб да ми се прияждал. Как се спасявате от такива капани? Embarassed
Стаси, не знам колко може, ама ти едва ли повече от 1 грозд на едно ядене боже да изядеш, newsm78 то насища, поне според мен

# 469
ЕсияИмам решение за твоя проблем със салатите--зелев сандвич
Избираш си 2-3 хубави големи листа прясно зеле ,изрязваш внимателно дебелото на листата,  слагаш в средата краставица ,морков, домат,маслини които ще заместят солта олиото и оцета може и маруля --въобще каквото душа ти иска,подправки .Увиваш листата като палачинка ,омотаваш със стреч фолио или нещо друго подходящо и воала имаш си нещо  удобно за хрупане плюс сухоежбините.Същото става да се добави  и месо ,кашкавал или пържено яйце за белтъчния ден-сигурно и сирене на някой може да се понрави ,но аз не понасям комбинация зеле и сирене.Това съм го яла като бях се отказала от хляба ,пък душата ми умираше за сандвич. Hug

# 470
Taмаrа, идеята е страхотна! Непременно ще я приложа! Благодаря!   bouquet
Точно поради работата ми не съм започвала режима по-рано. Все съм на път, все с купища хора, но сега "прекроявам" режима.

# 471
  • Русе
Ама много сте писали....ууууу докато прочета...
вангобиииHeart Eyes   Heart Eyes къде да съм... На сеУо... От снощи.. Честита ти работа!!! Много успехи и удовлетвореност! Браво за минуса от ориз, аз само мога да си мечтая за минус от ориз... Crazy
Тамс отново благодаря ти за изключително полезните постове! Hug ..Значи мен ще ме харесаш мнооого  Joy
 Аз нали съм в почивка и мноууу отворена,  Grinning мисля да се пробвам и аз в понеделник на плодчета, ейййй откакто съм в почивка само мИсо муам.. Явно ми е липсвало...
Та днес з- грозде и кафе, о-мекици на свеки, в- агнешко печено, салата
Менютата ми засега се определят в движение...  Flutter
Илианка, уникална пица Heart Eyes
Мниго, много  Hug на всички

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 00:31 от Juliette14

# 472
Благодаря за хлавебствията, ама тя колата стара. Просто ходи да я пудрят и правят красива, нали един льольо много бързаше и отнесе половината предница.
Аз скромно предлагам да се натоварим в новите коли и да хващаме пътя за Ерфтщат, то иначе няма даопитаме гозбите на Илиянка. /Ама нали може малко да ме изчакате, че правя торта на снахата/
Утре ми е въглехидратен и с тази гъбена каша ми подпалихте чергата, та мисля да я подкарам на гъбена каша с полента. За понеделник и на мен не ми се прави воден, то лятото мина забравих си пояса на село , не мога да плувам Mr. Green Включете ме в групата на плодуващите.
И сега да изпреваря Ирка

how to screenshot on windows 7
И ако не стана на време за закуска
imagehosting

# 473
  • Калифорния, САЩ
    Илианка, мила, стискам палци всичко да отшуми по-бързо и лекарят да ти даде точните съвети, лекарства и да е ТВОЯ лекар този път   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed! И закуската  след кафенцето е специално за теб – грозде ( и за другите, де  Wink).
    Пешеходке, честито ти ”ново”  возило – бързо, безаварийно и сигурно да е оттук нататък   newsm10! Що ме изпреварваш, пък, не си давам аз кафенцето и плодчетата, нищо че преди малко се прибирам от работа!
    Тамарке, супер идеи, както винаги  Peace Peace Peace. Това със зелевия сандвич страшно ми хареса, ще се прави скоро! Hug

Кафенцето:

И закуската:

# 474

image hosting services
А добро утро! Ама много спитеееее! Май ще започна с по шумно събуждане.
Днес сте на грозде това сме ви избрали аз и Ирка.

# 475
  • София
Добро утро!  Hug
Днес си върнах качените 600 гр и реално съм на 0.  Wink
Днес съм на протеини.
З: диня
О: пиле със зеле + салата + хляб
В: пиле със зеле + салата

Успех на всички!

# 476
  • Targovishte
Добро утро банда   bouquet
Снощо се прибрах твърде късно и много уморен и не ви нагледах. Извинявайте  Hug

Ирка  Hug Hug Hug сипвам си от кубинката

Пешеходката   bouquet  bouquet  bouquet

Днес съм пак на работа   ooooh!  Иначе съм на моно грозде.

Много се замислям обаче дали да не хапна нещо друго днес а утре да съм на плодове вместо вода  newsm78 Вие какво ще ме посъветвате ?

Приятен ден на всички  Hug  bouquet Hug

# 477
  • София
Добро утро,
Ир, Пешеходке, благодаря   bouquet
Курдов, според мен карай утре плодов, както почивка нямаш ще се разболееш Hug
Аз вчера омазах нещата, вечерта ядох хляб и луканка, днес естествено бях наказана за дяволията Embarassed и върнах всичко свалено за тази четворка Sick, колкото бях мотивирана в оставащите ми 20 дни да ям само храни от които свалям, накрая....  #Cussing out
Днес плодов, надявам се да го изкарам и аз на моно грозде, но ще видим.
Гени, утре освен айран салати ще хапваш ли newsm78
Приятен ден на всички  bouquet

# 478
Добро утро!
Цялата съм схваната......и познайте защо, снощи никой не ни завива, Курдов тихичко си легна.... Hug Hug Hug
Пешеходчееее аз разбрах че е старата поправена кола по изречението Ни лук яла, ни лук мирисала hahaha hahaha, хайде дано няма повече такива инциденти Hug Hug Hug
Ирка, мерси за кафенцата..........вече и Курдов знае какво е кубинка Joy Joy Joy
Такаааа сле безумната гъбена каша и вечеря две филиики хляб със салата резултата е плюс 800 гр #2gunfire #2gunfire
Ето за това ги мразя въглехидратите....представям си да бях яла пица Shocked Shocked
Сложила съм моите печени плодове, не удържах и им сложих една лъжичка мед, че вчера карах колело, до Сарафово и не можах да купя ни фурми ни фруктоза Simple Smile

# 479
Добро утро от мен!
Днес, втори ден - варива, още не съм измислила какво да ям за основно

Закуска - два банана  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт