90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 331
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен в неделя сутрин!
Аз днес след въглехидратен съм -500 гр. Това ми се случва за пръв път. По ваш съвет ядох само пълнозърнести неща - спагети на обяд и две филийки на вечеря с постна супа и салата. Сладките вечери ще ги изключа май май от режима. РЧШ ми е достатъчно да укрото звята в мен. Днес плодов закусих с банани, за обяд и вечеря ще са круши.
Във вторник след воден ще се тегля пак, очаквам поне килце от плодов+воден ама да видим.
Хубава неделя фиданки и фидан  Party

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 09:53 от Bobinaaa

# 481

Добро утро  Heart Eyes Желая ви един спокоен, приятен почивен ден.

mimi.7299, добре ли се получиха печените плодове?

kurdov, според мен нямаш нужда от воден и излишно ще се мъчиш, и без това постоянно си на работа и имаш нужда от презареждане на батериите.

пешеходке, честито возило! С радост да си я караш колата, пожелавам ти да посетиш с нея много красиви и екзотични дестинации  Crazy

Ир, мерси за приятната закуска и ободряващото кафе!

А иначе за всички, които са на въглехидрати днес, препоръчвам горещо един кекс, който вчера сготвих лесно, стана чудесен. Рецептата я има на скрития линк по-долу, но към брашното аз добавих и 3 лъжички какао:

Скрит текст:

# 482
Светле, защо си станала толкова рано моето момиче Joy....днес нали си почивка Hug Hug Hug
Плодовете са почти готови, на слоукукъра се готвят три часа....докато аз се опитвам да чистя и пиша из форума Simple Smile
След малко ще ги опитам Simple Smile

# 483
Мимка, гузно ми е, че вчера спах до обяд и днес съм по-ранобудна. А и имам да пиша 1 текст и искам да ми остане повече време  Simple Smile И мен ме чака страшно чистене, квартирата прилича на стадион след концерта на Слави  Crazy Нали си имам една домашна зайкиня, че и котка броди тук, та често чистя.

Желая ви прекрасен ден   bouquet

# 484
  • Бургас
Добро утро,
След вгх - 400, малко, но от сърце.
Днес - грозде, благодаря Ирка!
Светле, чудесен колаж, но аз обичам лятото и слънцето. През есента ми е тъжно Sad
pe6ehodche, много сладък пискюлчо Hug

Спокоен ден на всички, Курдов, лека работа ! Онзи автор разбра ли се с музата си? Да не му дойде нова идея, че тогава аз ще го #2gunfire

# 485
  • Габрово
Добро утро!
Ир, Hug благодаря,днес съм по-добре,май крачето се уплаши от чичо доктор или пък зелевите компреси помагатм,защото връзвам всяка вечер.И за гроздето благодаря.Май днес много сме на гроздедей Simple Smile
Пешеходке,ще те изчакат,къде ще ходят,без теб не ги искам Crossing Arms
Светле,твоите кафета са винаги толкова топли,уютни и романтични.Кафетата на Ир са стилни,а на Пешеходка винаги със закачка.Ето едно за вас,момичета,но как ще си поделите чашитееее Wink
http://s15.postimg.org/ngk15szbv/12032245_1057191734326140_50240 … 52328847287_n.jpg
Курдов,по-добре не прави воден,съвсем ще се изтощиш,хапни днес нещо друго,а утре плодов.
Мими,пицата можеше да ти донесе минус,пробвай другия път.А ние какво ще правим утре?Иринита,Мими,не казахте,и после ще продължавате ли с четворките.На мен ми се върти идея някаква-утре пак плодов,а после нова четворка.
Бобина,много хубав минус имаш Simple Smile
Стаси,Тамара,много ви благодаря за рецептите,този сандвич ме спечели,нищо че съм вкъщи,ще си направя и ще си го гризкам с кеф,а сладките...нямам търпение за другия въглехидратен.
Жулиете,как се чувстваш като си в почивка,освен че залиташ към мръвките?
Вангоби, Hug
жгмъц,продължавай,ще се махнат,не го мисли.
А Лаура не се е появявала тези дни?Пак обикаляш,момиче,завиждам ти Simple Smile
Какво хубаво време е тук,как ми се излиза,но няма още да си назорвам крака.Гени,при теб как е времето?Студено ви е,нали?
Отивам да гладя,лесно ще си готвя днес,само на дядото ще метна две тенджери на котлона и хайде.
Лек ден,приятели! Hug

# 486
  • У дома
Добро утро банда, ние тази вечер спахме с едно будене от 4 до 4.50. Като цяло спахме добре.
Днес плодчета: З-кафе и половин банан, не съм гладна, но ще си хапна салата на поне едно ядене днес.
Вангоби, ами нали е луната утре, само на течности е хубаво да е, затова само на айрян, защото съм белтъци Rolling Eyes Незнам дали ще има хубав резултат, но определено ще е по-хубав от това да плюща пържоли hahaha Joy Ако беше плодов щях да го изкарам на фрешове, правила съм го тоя номер, ами мноого хубав резултат съм имала, аз само от воден нямам хубав резултат, като цяло тялото ми не възприема водните дни и не свалям много hahaha Joy
Кафенцата са просто чудесни, благодаря ви момичета че се грижите за нас Hug
Аз шетането в къщи го оставям за дните, когато дребното е на детска, т.е. утре ще е моя ден за чистене, нас ни е страх от прахосмукачка и изпадаме в някакви луди кризи, реве та се къса това дете, и вече не чистя когато тя е вкъщи да не я стресирам baby_neutral
Курдов, лека работа, дано до довечера не искочи нова муза hahaha Joy
Лек ви ден, мисля да се облечем и да излезнем докато не е заваляло hahaha
Да допиша: Илианка, тук е много студено. Вечер е към 4-5градуса, сега е 9градуса, засега не вали, иначе валя цяла седмици до снощи, днес май ще се задържи, дават го довечера да завали. Тук хората вече са със зимни дрехи.

# 487
Добро утро.
GenniЩе има хубав резултат  Peaceв "Зоната" постоянно практикуват айрянен лунен ден.

В тоя дух какво ли ще стане ако се падне въглехидратен ден и се кара на боза--няма да понеса толкова сладко  иначе бих пробвала.

# 488
Жени, как издържаш това ужасно студено време....??? Какво правиш по цял ден в къщи като Лили е на градинка, имаш ли приятелки там?
Илянка Иринитка аз утре ще си карам нормален  Б ден, няма да мога след гладуването днес още глад Simple Smile
Печените плодове станаха божествени, миришат на канелка, особено крушките са чудничики!

# 489
  • Бургас
Илианка и аз се замислях за втори плодов, но мисля, че и на мен ще ми дойдат тежко 2 плодови един след друг. Достатъчно ми е депресивно, за де се подлагам на допълнителен стрес от глад.
Утре ще е белтъчен и ще се опитам да го изкарам на кисело мляко, та да видим.

# 490
  • Targovishte
Момичета, благодаря за съветите и може и да ви послушам. Ако се прибера на обяд - ще хапна друго.

Бобина  Hug Hug Браво за минуса. Но нещо не ми излизат твоите сметки, нищо че никога не съм бил силен по математика. Ти не почна ли режима съвсем скоро  newsm78, кой ден си. Водния се прави на 29-тия ден.

ИЛИАНКА  Hug Стискам палци, дано да не те боли вече крачето  Praynig Praynig Praynig

МИМИ  Hug Извинявам ти се лично за снощи. Но толкова ми се спеше, че чак и в банята не влязох, направо легнах   bouquet  bouquet  bouquet

Моят автор, дето музата му работи не когато трябва, сигурно сладко спи и попръцва, не си вдига телефона, а аз го чакам, за да приключа.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 491

Бобина  Hug Hug Браво за минуса. Но нещо не ми излизат твоите сметки, нищо че никога не съм бил силен по математика. Ти не почна ли режима съвсем скоро  newsm78, кой ден си. Водния се прави на 29-тия ден.

От 31 август съм на режима, по-късно се включих тук затова вероятно ти се струва, че ми е рано за воден. Но не е!  Joy

Аз за утре сега мисля ако много ми стане зле какво да правя - да пия един фреш и да го мина за втори плодов или да пия айрян и да го мина като белтъчен  newsm78
Това ще е много крайна мярка, но ще съм сама с малкия вкъщи и не мога да рискувам да припадна някъде  hahaha

# 492
Добър ден,
То си е ден направо. Станах преди час, насъбра ми се неспане, та от 12 снощи до 10 тази сутрин, кеф  Heart Eyes
Благодаря за напътствията за гроздето, приготвила съм едни 2 кг, може и да стигнат. И аз на грозде-дей, гледам много народ се е наредил. Утре мисля пак плодов, но не знам на грозде ли ще е, на всичко ли ще е, аз на фрешов - не. От това само повече огладнявам.

Пешеходке, ама тя нова била колата. Да ти е честита  Hug
Илиянка, пробвай. Стават супер бързо, аз съм доволна. Черпя и един бивш колега, дета не иска да яде захар и сладко, много е доволен  hahaha
Светле  Heart Eyes, трябва да си поспиваме, ти става супер рано, не като мен, в 7  Rolling Eyes
Гени, дълги зимни дни при вас Sad

Оф, аз се оядох тези дни, днес се престраших да се кача на кантара и 54.200. Пфууууу... Както вика ММ, ти "гладува" (да се разбира диетува) 12 дни и сега бързаш да си върнеш. Ами вчера ядох 2-3 пъти повече от него. И вечерта у нас претараших шкафа със сладкото  hahaha

# 493

Оф, аз се оядох тези дни, днес се престраших да се кача на кантара и 54.200. Пфууууу... Както вика ММ, ти "гладува" (да се разбира диетува) 12 дни и сега бързаш да си върнеш. Ами вчера ядох 2-3 пъти повече от него. И вечерта у нас претараших шкафа със сладкото  hahaha
Стаси ще ти пращам кагинар за сладкия шкаф.... hahaha hahaha
Отивам да карам колело, докато не е заваляло!

# 494
  • Бургас
Ехооо, на линия съм, макар и нередовно да се включвам Simple Smile Значи, днес реших да пиша, защото ми е първия воден и ако го заявя тука, някак ще ми е по-съвестно да го наруша  Laughing Не че имам такива намерения, но например сутринта мислех, че ще устискам и без кафенце, но нещо ми стана много абстинентно и на.... Laughing  Ама това да е само, второ решила съм утре да лунувам и тогава да почна с белтъчния, не знам колко е правилно, но нали чакам чудеса лунни-...  Laughing 
Успехи и спокойна неделя на всички!

Общи условия

Активация на акаунт