90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 323
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • У дома
Даммм, тук дните, особено зимните са супер гадни, ставаш сутрин тъмно, лягаш вечер тъмно, като цяло зимата тук е светло от 10.30-11 до към 13.30-14, към 15 часа е сумрак а в 17 е направо тъмноо hahaha Чужденците тук не са избрали Норвегия да емигрират заради хубавото време със сигурност hahaha Joy Лятото пък точно обратно, няма нощ, от края на април до края на агуст горе долу няма нощ, през нощта е сумрак, към 23 часа, ако е ясно има слънце, е не е топло 17-18 градуса примерно, но е слънце hahaha
Мими, какво да ти кажа, толкова бързо ми минава деня, че чак не ми стига времето, за развлечения и приятелки, имам само една българка с която си допадаме и излизаме всяка седмица един-два пъти на шопинг, и един път си ходим на гости, за да поиграят хлапетата. Иначе съм си напълно достатъчна и сама, на солариум ходя, вкъщи докато управя и то станало обед, да потренирам, да хапна, да направя нещо на дребното и към 14.30 я взимам от детската, хайде после игра с нея, понякога и навън ходим, докато се приберем и то станало време за къпане и лягане. Сериозно съм се взела в ръце и работа си търся, другата седмица започва и магистратурата, норвежки доучвам, абе все не ми стига времето пък незнам, тия жени с професия "домакиня", не им е лесно да знаете Peace
Хайде отивам да джуркам на дребното нещо за обед baby_neutral

# 496
  • софия
Здравейте! След бобовия - 100 гр..Днес закуска два банана, за обяд спагети с лютеница, вечерята не съм я измислила.

# 497
Привет, банда  Hug
Прибирам се туко що с малката от един детски приключенски лагер в планината. Малееее, що дъжд валя. че и гръмотевици. Днес ВГХ:
З: банан
О:салата с 2 ФПХ и две лъжици макарони с домати
В: нещо многооо шоколадово ми се яде и РЧШ. Идеи за нещо вкусно и бързо? newsm78
Наближава водният ден и съм доста ентусиазирана Mr. Green

# 498
  • Бургас
Никой нищо не каза за моята идея за лунуването след воден... newsm78

# 499
Здравейте и от мен  Hug Дъжд, дъжд, дъжд и пак дъжд  Confused Не се наваля значи.

Следях ви през телефона и някъде видях снимка на една много вкусна пица. Мисля, че беше на ili-ana ако не се бъркам.  Hug

Момичета с четворките, прочетох предложение утре да караме воден, тъй като съвпада с луната. Ще го правим ли или ще си бъдем на белтъчен ден?

Аз днес съм на круши, една ябълка, а довечера ще правя тиква.

# 500
  • Русе
Здравейтеее,
Аз под асмата,  Flutter
Илианкааа  Heart Eyes , много добре се чувствам в почивката, основно заради подвижното меню, лесно го измислям, не трябва да се съобразявам с една група храни.  Crazy
Та днес з- кафе Ир, пешеходке, unforgottenche, Илианка, обядът- агнешкото се доизяжда, малко хапнах,  и салата домати, мисля като се приберем да вечерям плодове..
Утре мислех да плодувам, но ще видим...
Гени, ми то много гадно с тез почти целите тъмни зимни дни, но вие сте посвикнали сигурно... Лятото компенсирате..
вангобиии  Heart Eyes споко.. И аз много обичам хляб и луканка  Mr. Green
Хайде хубава неделя,  Hug

# 501
  • софия
Измислих вечерята.Ще е същата като обяда.

# 502
  • У дома
Takaa, дамите на режима, дните в 90ДД не се сменят, това че някой е решил да комбинира деня си с лунуването, ако е възможно е лично негово право и решение, това не значи, че всеки може да си разменя дните, за да си изкара луната и след това да си продължи на режима. Това тук не е лунна диета, надявам се го обесних правилно .
Аз на моя си глава ще правя ден на айрян, но ако бях на варива щях да си ям варивата, просто реших да не "плюща" мръвки, а да пийвам айрян, ЛИЧНО МОЙ ИЗБОР. Дано съм била полезна и дано сте ме разбрали правилно Hug
За режимните 4-ки, ако днес ви е плодов, завършете режимните 4-ки с воден, зада си ги съчетаете с луната, правили сме го много пъти в режим "Почивка" Peace

# 503
Takaa, дамите на режима, дните в 90ДД не се сменят, това че някой е решил да комбинира деня си с лунуването, ако е възможно е лично негово право и решение, това не значи, че всеки може да си разменя дните, за да си изкара луната и след това да си продължи на режима. Това тук не е лунна диета, надявам се го обесних правилно .
Аз на моя си глава ще правя ден на айрян, но ако бях на варива щях да си ям варивата, просто реших да не "плюща" мръвки, а да пийвам айрян, ЛИЧНО МОЙ ИЗБОР. Дано съм била полезна и дано сте ме разбрали правилно Hug
За режимните 4-ки, ако днес ви е плодов, завършете режимните 4-ки с воден, зада си ги съчетаете с луната, правили сме го много пъти в режим "Почивка" Peace
ААА аз воден няма да правя....не мога два дни подред да гладувам Simple Smile Simple Smile

# 504
Гени, скарА ли се, душо  hahaha. Ама и ти си за бой, яж млякото с краставица и ще си и режимна  hahaha
Мимонче, ела сложи катинари, моля те  hahaha. Днес ще ходим по Молове, Декатлон и Бриколаж и мисля вярно да взема един и да хвърля ключа. А, и аз на глад не мисля да карам. Ще видя резултата от грозде-дей и ще видя утре смесен-дей ли ще е, грозде-дей или пък банана-дей  hahaha
Пропуснах да пожелая много радост и служебни успехи на Вангоби на новата работа. Седна да пиша и се чудя кого пропускам, постна, изчезна и се сетя. И така от снощи  Embarassed

# 505
Мимонче, ела сложи катинари, моля те  hahaha. Днес ще ходим по Молове, Декатлон и Бриколаж и мисля вярно да взема един и да хвърля ключа......
Неее прати ми го в Бургас, аз ще го пазя....
Мадами и Курдов отивам на Сарафово, в промеждутъците сготвих и нахут....сутринта пих кафе с колелата на Морска гара, сега ме зове Сарафово.... hahaha hahaha

# 506
  • Бургас
Genni, аз скоро правих воден и за това ще ми дойде множко. Ще си карам белтъчен-кисело млечен.
Пък нали и Мими, каза че съм ок. Crossing Arms Пък и огледалото тъй вика, а как няма да му вярвам на огледалото, мигар да не лъже, я hahaha hahaha hahaha
Мими как ти завиждам за колелотоооо. Аз това не го умея Embarassed , но има време, ще го усвоим и това умение.  Joy
Моят гроздов върви по план: кафе, грозде, чай, чай, грозде, кафе....познайте къде съм честичко hahaha

# 507
  • София
Стаси,  Hug благодаря ти!  bouquet
Гени, аз питам, за да знам и аз какво да правя да рупам ли салати утре с айрана или не Grinning, ама ще се възползвам от предложението на Стаси към теб та и краставица ще добавя  bouquet, че само на течности без твърдичко, доказано вече не издържам Mr. Green
Илианка, радвам се,че е по - добре крачето, ама нали няма да се откажеш сега от доктора?
Juliette Heart Eyes чак ти завидях, че си в почивка и ми подейства успокоително, че голямо шубе изпитвам от нея да не върна килата пак. Да ти призная сигурно от месец мрънкам на ММ колко ми се яде луканка с хляб и вчера стана тя каквато стана Embarassed
Да ви кажа какво установих, когато има фаза на луната Спаска едва я удържам, Илианка спомняш ли си един плодов с какъв зор го изкарахме. Не знам има ли зависимост или си въобразявам, но newsm78 те това открих.
Хайде до после и  Hug за всички.

# 508
  • Габрово
Вангоби,помня,как да не помня,бяхме освирепяли от глад,и май не само ние двете,и други се бяха оплакали от същото.А на пълнолуние как задържам течности,не е истина направо.Качвам по 1,5-2 кила-ЧЕСТНО!!!За крачето -ако така не ме боли както днес,може и да не отида,сякаш никога не ме е боляло,не мога да разбера как така изведнъж изчезна болката,до снощи куцах(под секрет - една приятелка ми направи рейки-може да е от това)
Аз бях на грозде дей...до обяд  hahaha т.е.закусих само с грозде,като дойде 12 часа и като си спретнах една голяма салатаааа,стой че гледай как я ометох.После отново минах на грозде дей до...вечерята.За вечеря ще е отново салата.Ми не издържам само на плодове и това е,а за воден утре  newsm78 мноого се съмнявам,че ще успея.Питах,питах,а накрая аз не зная какво искам да направя,бе то зная,но дали ще мога.Преди 5 години правих 12 дни на плодове-по-точно 9 дни плодове и се захраних за 3 дни,а не за още 9.Сега си се чудя как съм издържала.
Роси,не се следват фазите,когато си на диета,ние дето се чудим за воден сме в почивка,иначе Е ЗАБРАНЕНО.
Ох,Вангоби,аз от сега съм гладнааааа,а какво остана за утре  ooooh!
Да се оплача-тук вчера и днес има ОКТОБЪРФЕСТ-как мирише на скара,музики,фойерверки....а аз дъвча грозде,пфууу,гадост Crossing Arms

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 16:26 от ili-ana

# 509
  • Targovishte
БАНДИЧКА  Hug Hug

Успях да си отида до нас. Оня с музата явно вече не бърза, след като оцапа гащите и видя свирепия ми поглед. Та си отидох и си хапнах - пилешко бутче на фурна и огромна салата от розови домати с червен лук и магданоз и ФПХ. За вечеря ще е: свинско със прясно зеле на фурна и салата. Та значи грозде-дей става утре. Няма да правя воден. И без това жена ми каза че си е поръчала голяма сопа от село  hahaha

И сега пак съм се заредил в редакцията и чакам. И гледам концерта на Слави на запис. Оффф, искам да си ходя, да се изкъпя и да си играя с малката. Тя и без това ми се сърди заради пропуснатите разходки днес.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт