90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 320
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Габрово
Курдов,хубаво си похапнал,а концерта откъде го гледаш,че и аз искам.Бях април в Арена Армеец,беше страхотно преживяване,ходеше ми се и сега,но...видях само две песни във фейса.Апропо,браво на жена ти Wink

# 511
  • Targovishte
ИЛИАНА  Hug Hug Hug Hug

Ето линк към концерта. Видеото започва от самото начало, с подгряващата група. Същинската част запова от 48-та минута.

http://bgkef.com/Slavi-i-Ku-ku-bend-vzriviha-stadion-Vasil-Levsk … ndioznoto-sabitie

# 512
  • София
Илианка, това твоето е мъчение Heart Eyes, само като си представя как им ухаят наденичките, а и колко им е хубава бирата. Аз там се научих да пия бира  Grinning и обожавам
Скрит текст:
Курдов, евала на жена ти Hug

# 513
  • Габрово
Курдов, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!
Вангоби,питаш ли ме какво ми е...страдам си тихо с кафето,чая и гроздето и не искам да се показвам навън,но ми мирише,защото прозорците ми са отворени,иначе съм завита с одеалце на фотьойла,а долу дядото е надул парното,не се диша(аз си спирам моето горе,защото парното работи непрекъснато,все му е студено)

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 16:55 от ili-ana

# 514
Здравейте!
Днес - плодов: грозде и диня. На пазарчето близо до работата ни са докарали дини някъде от северна България и са чудесни на вкус. Купихме 3бр, но не са много големи.
Genni, като прочетох вчера за "кървавата луна" и заразказвах на ММ как и аз искам да си изкарам белтъчния ден само на айрян, накрая той ми казва: " и какво, утре от глад срещу луната ли ще виете?"  hahaha Joy  Не се притеснявай, много добре се разбира, че това е твоето лично решение, а не диетата... За себе си не съм решила, защото в петък ми се пада първи воден ден и незнам дали ще мога да издържа като е толкова скоро.
 Hug на всички!

# 515
  • Пловдив
Добър деннн Simple Smile

След ВГХ -0,500гр...ии вече съм в долния кг.  Crazy

Днес плодов,ядки,ябълки
Утре воден.

Hug

# 516
  • София
Илианка,
Скрит текст:
живяхме в Есен една година, като отидохме на 12 август 3 дни беше 32 градуса, а ние от влагата имахме чувство, че е 42. На третия ден всичко разтворено, то не полъхва едва дишаме от жега и като пипнах парното то работи Shocked После застудя и разбрах, защо е целогодишно там парното Grinning Да ти кажа тази една година прекарана там сега я оценявам, като най- спокойната в живота ми. Съпруга ми беше изпратен от работата тук, записахме децата там на училище,  аз домакиня в къщи,  ходех прибирах ги, готвех и беше времето в което можех да ги видя и да поговоря с тях. После ние се прибрахме, а ММ уж трябваше да свърши обеката и така остана близо две години още, а аз тук се върнах на старата си работа и се почна простотията #Cussing out

# 517
  • У дома
Oo извинявам се ако е излезнало,че съм се скаралА hahaha Просто написах с удебелен шрифт да знаят и новодошлите и тези които само четат, хубаво е да се уточни, че ние по някога пишем неща които са извън правилата Whistling
Ние направихме разходката с тантурка, леле това дете откъде тая енергия, при все че е болна незнам.То голямо тичане падна. Сега иска да ви пише. Айде ще бягам, че тука ми се карат hahaha Joy baby_neutral

# 518
  • Бургас
Роси,не се следват фазите,когато си на диета,ние дето се чудим за воден сме в почивка,иначе Е ЗАБРАНЕНО.
Знам, че е забранено, просто се чудех дали някой е пробвал и как му се е отразило...така или иначе и аз май няма да издържа още един ден...този добре, че напредна...ще се ляга рано днес  Laughing

# 519
  • Габрово
Вангоби
Скрит текст:
Дядото е зиморничев,а парното е локално и той си го регулира сам,в дома на дъщеря му не е так,нормално си го пускат хората в зимните месеци.А за жегите-това лято имаше 39 градусови температури няколко дни,Е,щях да умра,така горещо не ми е било никога през живота ми.За разликата в начина на живот няма какво да говорим,но при мен е друго.Аз съм  сама и да ти кажа искам си Габрово,близките,приятелите,че даже и простотията Wink всичко ми липсва.
Гени,не и ли мина вече на Тантурка?
Роси,аз също искам да свършва по-бързо този ден Simple Smile,че да стана утре и да видя какви ще ги върша-на плодове ли,на кисело мляко ли или на СКУМРИЯ,най-накрая си намерих скумрия тук и се облизвам от вчера още.

# 520
  • Бургас
Христинчетооо, Браво за резултата!
Курдов, благодаря и аз за линка!
Скрит текст:
Гледам концерта и настръхвам! Страхотна емоция! Няма да коментирам вокални способности и всякакви жълтини. Важното е, че емоцията ме е хванала за гърлото.
Илианка, представям си, миличка, как ще изпиваш концерта с поглед и сърце!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 19:00 от Irinita

# 521
Ili-ana, понеже разбрах, че си добър кулинар, да попитам как приготвяш скумрията?  Това е най-обичаната риба вкъщи.

# 522
И една чуденка от мен: как да приготвя шаран? Ако може да не е пържен... newsm78

# 523
  • Русе
И една чуденка от мен: как да приготвя шаран? Ако може да не е пържен... newsm78
Цял, във фурната, пълнен със шайби червен лук, домати и лимони. Ако обичаш може и малко орехи...  Flutter  Heart Eyes

По-късно пак ще вляза....

# 524
 izgariashtata във фурната със сол и олио и печеш,става и на скара ако ти се занимава

Общи условия

Активация на акаунт