Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 675
  • 372
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia, Bulgaria
И аз не съм я записала на кухня все още, но го обмислям,защото започна да отказва готовите пюрета, предпочита манджа сготвена Laughing. Или аз трябва да и готвя или кухня  newsm78. Моята все още си пие сутрин към 7:30 АМ 210мл. и после към 10:30 и давам попара, кус кус, печен сандвич или и мажа филийка ( хапва малко от филията и започва да се лигави да чупи и ръси из цялата къща #Cussing out) понякога минава с 2-3 обикновенни бисквитки или (знам,че не е хубаво шоколад)ама моето мре да яде миражки та и давам 1 и издърпвам по-рано обяда. Вечер също заспива с мляко, има случай когато заспива преди да яде обяд и също и давам докато спи да пие поне млякото,че пропуска обяда. На 12м. беше 10,400кг (и не е като да се е родила 4кг, роди се 2,750кг)

# 121
Аз сутрин като се събуди също и давам 210мл АМ,към 10:30ч правя закуска-попара,кус кус или кис.мляко с бисквити.После заспива към 12ч и се събужда към 15ч.Тука май малки ми се объркват нещата защото като яде към 15ч после последното и хранене идва в 18ч и накрая и давам пак АМ.преди да заспи.

# 122
  • тук и там
И аз давам АМ.Сутрин ми се буди към 5 или 6 часа и тогава давам.Вечер ако е ял късно,минаваме само със чай.Заменям понякога и със вода..При нас е по-скоро за да заспи по-бързо,за да не мрънка-за такива работи,не че е гладен.В понеделник му сложиха две ваксини,големи писъци бяха..Лекарката отдавна беше приключила със боцкането(за 1 минута беше цялата работа) но Емил не плака,а пищя буквално поне още 10 минути след това. Crazy.Мерките на 1 година и 10 дни-10,800кг и 83 см.Аз само мога да си мечтая за Детска Кухня,тук няма такова нещо.

# 123
  • Sofia, Bulgaria
Мами наближава коледа и съм в голяма чуденка, какво да вземем на дребната? Някакви предложения?

# 124
Ледена кралица,ако не сте си направили коледна фотосесия е добра идея...
После ще има снимки и за календари на бабите за подарък Wink

# 125
  • Sofia, Bulgaria
Много досадна станах вече, но не мога да не се похваля- днес малката проходи САМА и неочаквано за мен. Както си седеше на едно детско столче, стана и започна да обикаля из къщата #Crazy Joy . Изпаднах в шок, тъй като от доста време иска да ходи, ама не можеше и голяма мъка ( нито в количката седеше,нито искаше да я водя за ръце), много мило ми стана и се разплаках... ама от както родих много чувствителна станах- първо зъбче,аз рев,първо сядане-аз рев... откачена история hahaha

# 126
Ледена Кралица,честито ви ходещи крачета.Нека водят твоята принцеса към много върхове в живота.

# 127
  • тук и там
Честито,Ледена Кралица! Hug Колкото до сълзите-предполагам,че всички ,или поне повечето сме така..Сигурно нещо ни се разбъркват хормоните и си остават така,щото аз още от първото съм си така,второто направи положението по-зле даже Simple SmileЕдно време се чудих на майка ми-как може да реве на филми,да не може да гледа такива със много кръв и т.н-то аз взех,че станах същата,че и по-зле..През лятото ревнах на някаква анимация на Дисни,на която бях завела 5-годишната си дъщеря Crazy Мога да ревна за всяко нещо и аз..Абе луда работа е това майчинство Simple Smile

# 128
  • София
Честито, Ледена Кралица! Ако знаеш само как ти завиждам... Онзи ден от детската градина ми заявиха, че трябва да отложа тръгването на Боян, защото не може да ходи... А аз си спрях майчинството и т.н. Всички планове ми провалиха Sad
А той, маймуната, седи прав от месеци, обаче не иска да ходи. Като му дам ръце, или го хвана под мишници, директно сяда. Преди 10тина дена му купихме една количка за бутане от ИКЕА, и с нея ходи много стабилно, обаче почти не проявява сам желание да я бута. Ако му я дам и му кажа да бута - да, ама иначе само я подминава...
Той може да си кара така още месеци, а аз какво?

# 129
  • Sofia, Bulgaria
И аз мислех, че доста време ще се мъчим с ходенето, но ето как ме изненада. Но тя има дразнител Laughing едно съседче момченце по-голям от нея с 4 месеца, обаче изключително палав и активен-много бързо се развива това дете Shocked та той я дразни много(много се обичат и търсят един друг,ама егоистчета) понеже я водя във тях да си играят, а той не си дава нещата-взима и всичко от ръцете и бяга. От инат проходи в тях- да може да му надвие Joy

# 130
Честито прохождане Ледена Кралице!
Момичета,искам да ви питам във вкъщи пантофки ли им слагате,по чорапки ли сте?Защото ние почти през повечето време сме боси.Сама си сваля чорапите и обувките и много на пръсчета ходи... ooooh!

# 131
В началото повечето ходят на пръсти(особено,ако сте ползвали проходилка).Оправя се с времето.И ние сме вечно боси,за това слагам чорапогащник.В началото много се нервеше,че не може да го махне,но свикна.Пантофи и обувки,когато сме в количката не слагам.Прегрига 2 чифта обувки,дори на повече чорапи ,изгриза "големите пръсти".Направо съм се видяла в чудо с това гризане ooooh!

# 132
Аз съм най-лежерната майка - ако си е свалил чорапите, нищо не правя. Същото и с шапката. Доерявам му се напълно, че ако му е студено, ще си каже. Много лесно прегрява и почва да се оплаква, ако е навлечен.

Ходи от около седмица и в събота ще правим прощъпулник. Непрекъснато пада и се удря, има синка и на задника даже... Това било да си майка на момче...

# 133
  • София
Нашият ходи в къщи с пантофки на Ненито. От баткото ги знам и много ги харесвам. Ако е по чорапи само много се пързаля по ламината и постоянно пада. Пантофите може да си ги събува сам, но рядко го прави.

# 134
  • тук и там
И моят ходи по чорапи,и аз търся подходящи обувки.Купих два чифта пантофи-но не са удобни за ходене,кривят се отзад.Проблема при нас е че има големи крака...В момента носи 22 номер,а бебешките буйки са май само до 22 номер.Обувките по-големи номера са за вървящи деца,не са подходящи за току-що проходили.Свекървата ще идва за Коледа,мога да поръчам от БГ,освен Ненито,други какви ще ми препоръчате?(и да имат големи номера) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт