Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 685
  • 372
  •   1
Отговори
# 150
Не ви ли е страх с тази сребърна вода? Зная, че случаите на аргирия са много редки и уж трябвало баснословни количества вода, за да се получи така, но аз със сигурност не бих сложила подобно нещо на детето. Иначе с радост ви чета как прохождате, имайки предвид, че ние проходихме преди два месеца и малко и сега сме на етап тичане, удряне, падане. Вчера едва не отидоха няколко зъбки. Падна и си удари доста зловещо лицето навън. Направо се изприщих. Мами, как спят вашите деца? Ние мира нямаме нито денем, нито нощем. Имам чувството, че свикна да спи при нас и стана просто ад със спането. Рита ни, върти се. Не бих казала, че спи качествено нито той, нито ние. Някой пробвал ли е да слепи креватчето за леглото и дали се получава наистина тоя номер или няма как да излъжем малките? newsm78 Praynig

# 151
Прекрасната,става номера.Просто махнахме решетката на кошара и долепихме до спалнята.Малко е неудобно за минаване,но става.
Винаги съм била на мнение,че колкото по-рано се включат алергение,толкова е по-малка вероятността да се получи алергия.

# 152
  • тук и там
Аз не виждам как може да се получи аргирия..Слагам няколко капки  сребърна вода(купена от аптеката) във шише със физиологичен разтвор. Peace

# 153
Здравейте мами,

Шери спирам се на твоята рецепта след губене на време в нета. Изпробваното си е най-добро Wink

Да те питам, вместо хартия за печене мога ли да намажа с олио и да поръся с брашно тавата newsm78. И още нещо - пише, че втасва във фурната на 50 градуса, добре ли съм разбрала? и после се вади и се маже с яйце, така ли? да не спадне? И след това се пече?

предварително благодаря bouquet

Ние нощем не се храним откак е станала на два месеца девойката та не мога да кажа... Сама се отказа, спря да се буди.

Много тъжно за яслата Кайсия, аз затова и не я записах малката, знам, че е доста скъпо, първо на първо, а и честно казано не познавам лично деца, които не боледуват, поне на първо време... Моите големите също поне 2-3 години бяха нон стоп болни, май в последната група ходеха сравнително здрави. Знам, че когато и да тръгне ще боледува, но си мисля, че ако е по-голяма ще е по-добре за нея ( и за мен) Wink Така или иначе догодина тръгва защото повече не мога да се жертвам Mr. Green

Хубав ден на всички!!!

# 154
shimbite аз само мажа тавата с олио,не я ръся с брашно.Напоследък се изтарикатих с тази питка.Меся и оформям от вечерта и я слагам в хладилника и на сутринта е готова,втасала.Само мажа с яйце и пека.

# 155
Някой пробвал ли е да слепи креватчето за леглото и дали се получава наистина тоя номер или няма как да излъжем малките? newsm78 Praynig
[/quote]

Ние така спим от самото начало. Там спи дълбок сън от 8:30 докъм макс 5 и след това се почва въртене и буйстване и го придърпвам към мен. Някои нощи спи много спокойно, други е като вятърна мелница или каратист... А онзи ден бяхме на гости с преспиване в друг град и спа от 8:45 до 5:40 в сгъваемата кошара, отделно от нас, без да гъкне. Що не може така всяка нощ?

Нощното кърмене го махнах без да искам. Едно нощ много ми се спеше и не му дадох цица и нямаше протести. Продължих така и стана без никакви драми. Явно не е бил толкова пристрастен. Обаче сега сутрин задължително суче веднага и то продължително време. Не ме пуска да стана преди да се е насукал.

# 156
Здравейте и от нас. Празнувахме рождения ден на 17 с много приятели и деца. Бела все още я е страх да се отпусне да ходи сама. Мляко й давам само вечер преди застпиване. Вечер заспива към 20:00 часа и спи до към 8 сутринта, като след полунощ,  след няколко будения, я взимаме при нас и се гушкаме до сутринта. Не й взимам кухня, аз й готвя.

# 157
shimbite аз само мажа тавата с олио,не я ръся с брашно.Напоследък се изтарикатих с тази питка.Меся и оформям от вечерта и я слагам в хладилника и на сутринта е готова,втасала.Само мажа с яйце и пека.

bouquet Шери!

# 158
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, мамите в Бг. получихте ли вече някакво майчинство за втората година newsm78 при мен за последно изплатиха някакви 199лв на 19.11 (термина ми беше на 17.11 а родих на 12.11) и от тогава нищо. Влизам в сайта на ной, но и там няма нищо ново. Незнам кога и какво да очаквам. Иначе реших да  направя прощъпулника идната неделя, и правих пробна памук погача (като се има в предвид, че хич ме няма в месенето,пробвала съм 2-3 пъти и обикновенно се получаваше нещо подобно на камък Blush) тази стана съвършенна, и на вид и на вкус  Heart Eyes събирахме се за Никулден при близки приятели с малък Никола и я занесох да се изяде там, всички много я харесаха.

# 159
И при мен е така.Срока за подаване на документите за ноември е 15.12.От там НОИ в срок за 15 работни дни ще ти изплатят остатъка за ноември(17.11-30.11),около 129,52лв.
Радвам се,че памук погачата се е оказала успешна.За мен е много лесна и успешна рецепта.

# 160
Мами, минавам да се похваля...
От два дена заспиваме в кошарката. Вярно, че го държа за ръка и от време на време го скастрям, ако тръгне да става, а и отнема повече време от преди, защото трябва сам да се приспи, но за мен това е една не толкова малка победа, имайки предвид, че заспивахме само на ръце до десет месеца. После почна с гушкане при мен, а сега...САМ!  Hands Clap jumpuu Преместихме и леглото му до нашето и махнахме решетките и за мое най-голямо учудване, започна да спи нормално нощта. Вече не спим по пет минути тук, пет там,  а се буди само понякога за вода и пак заспива. Сутринта му смених памперса и го дадох на баща му да го гушка, за да заспи, а малкия изпълзял от нашето легло и само протегнал ръчичка и си заспал в креватчето. Не можехме да повярваме. Страхотна промяна!  Flutter Party

# 161
  • София
На мен ми го изплатиха на 01.12. Сега чакам декемврийското в края на месеца или началото на януари.

# 162
Мами, минавам да се похваля...
От два дена заспиваме в кошарката. Вярно, че го държа за ръка и от време на време го скастрям, ако тръгне да става, а и отнема повече време от преди, защото трябва сам да се приспи, но за мен това е една не толкова малка победа, имайки предвид, че заспивахме само на ръце до десет месеца. После почна с гушкане при мен, а сега...САМ!  Hands Clap jumpuu Преместихме и леглото му до нашето и махнахме решетките и за мое най-голямо учудване, започна да спи нормално нощта. Вече не спим по пет минути тук, пет там,  а се буди само понякога за вода и пак заспива. Сутринта му смених памперса и го дадох на баща му да го гушка, за да заспи, а малкия изпълзял от нашето легло и само протегнал ръчичка и си заспал в креватчето. Не можехме да повярваме. Страхотна промяна!  Flutter Party

Честито! Simple Smile Моят син също вече спи цяла нощ и му предстои да му отделим леглото. Ще видим как ще заспива, щото не е от лесните - по 45 минути лежа с него да го приспивам и да му преча да става през пет минути.

На прощъпулника си избра счетоводен калкулатор - на татко си ще се метне явно. Simple Smile

# 163
Днес ми изплатиха майчинството-от 08.11-30.11.

Ледена Кралица,сега забелязах,че много малко пари са ти изплатили за първите 12 дни(до 17.11)Не знам по колко си вземала на ден,но за последния месец се взема датата на термина,а не на раждане.

Да се похваля,че отказахме нощното хранене.Сега караме само на вода newsm44

# 164
  • Sofia, Bulgaria
Ще доживея ли и аз да получа нещо преди Коледа Cry взимах мин.майчинство за първата година-360лв. И мен ме очудиха тези 199лв дето ми преведоха. И другито за което се чудя, дали ще има превод за декември преди празниците, или ще си чакаме 05-07.01  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт