Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 838
  • 372
  •   1
Отговори
# 240
Кайсиа,напатихте се с Емо двамата HugНямат ли край тези вируси при вас.Масово майките от чужбина се оплаква,че децата масово се водят болни на ясла.Дано ви е последното боледуване Praynig

Аз сега съм в паника.Алекс е със съмнение за безвкусен диабет и на 24.03. влизаме в болница във Варна за повече яснота.Дано ми е напразно тревогата.

# 241
  • тук и там
Да,водят се болни деца-тук е практика.Кашлица,сополи и други неразположения не се броят,както и температура под 38,5-отиват си на ясла децата.Нашата лекарка пита всеки път има ли възможност да остане във къщи и за колко дни,ако кажеш че няма-отива на ясла,ако е сериозно-   най-много  след два дни.Ако кажеш че има възможност да остане във къщи-съветва да остане цяла седмица.Тук е така-поне се надявам,че ще придобие имунитет -то на това каране на вируси нон-стоп,за една-две години ще изкара де що има щамове и видове-ако не стане хронично нещо.Каката беше по-зле и от Емил,въпреки че тръгна късно-на 2 гд,лошото е че нейното стана астма(със която вече почти се справихме,нейната е така наречената детска астма).

Шерифка,стискам палци всичко да е наред със Алекс! Praynig
 Наистина силно се надявам,всичко да се оправи-изследванията да излязат добри и тревогите ти да са били напразни!Мога да се представя как се притесняваш..Кураж,Шери!:hug: Hug Hug

# 242

Аз сега съм в паника.Алекс е със съмнение за безвкусен диабет и на 24.03. влизаме в болница във Варна за повече яснота.Дано ми е напразно тревогата.

Шери, няма да се притесняваш предварително. Полза никаква! Ще е добре детенце, ще видиш! Позитивизъм трябва! Стискаме палци! Дръж ни в течение  Hug

Кайсийка и на вас пожелавам да спрете най-сетне да боледувате Praynig То яслата си е такова място - в България, в Белгия... все тая. Но тук наистина водят много болни деца, така ми казват и на мен.

# 243
  • София
 Ох, аман от болести Sad
И Боян изкара един бронхит миналата седмица. Толкова сополи не бях виждала никога!

Шери, стискам палци всичко да е наред и напразно да сте се тревожили.  Hug Praynig

# 244
  • София
Ооо, дано да останат само съмнението и тревогата...

# 245
Благодаря ви за подкрепата момичета.Ще ви държа в течение.

# 246
Как бързо минава времето.Кога се родиха ,а скоро ще станат на 2 годинки.
Здравейте от мен.Май от както родих не съм влизала във форума.Едвам ви изчетох постовете.При нас е както при всички - имаме 8 зъба и чакаме още 2 всеки момент.Откакто избиха зъбките яде много малко.Караме основно на кис.мляко.Не иска да си спи и в леглото.То ако спеше там,аз нямаше да мога да си легна.По цяла нощ се върти,спи на пряко на леглото,отвива се,мрънка. Иначе вече ходи.Направихме и прощъпулник- хвана мешката на

# 247
Ейййй нищо свясно не мога да напиша от телефона , за което се извинявам.и така хвана мишката на компа. С ходенето малко ме притеснява, че стъпва
навътре с крачета.Водих я на ортопед и уж било рано да се каже дяли има проблем.Походката тепърва щяла да се променя.Дано е така.Вкъщи ходи само по чорапи ,а за навън сме взели буйки на К и К.

# 248
Вземи и обувки с твърда подметка,да не може да криви ходилото

# 249
Благодаря ти,но лекарите ме съветват да са с мека подметка.Ако проблема продължи, ще я заведа при специалист в София

# 250
На мен пък точно ортопед ми каза да вземам с твърдо ходило за стъпване на вътре.Аз имах същия проблем като дете и се оправих като обух токчета Mr. Green

# 251
  • Sofia, Bulgaria
Включвам се с мнение за обувките. От личен опит и да имам второ дете няма да му купя никога Колев и Колев- масово майките не са доволни вече. Дете което расте пред очите ми и ходеше вече от 4 месеца като му обухме К и К не можеше да ходи и падаше Shocked. Моята като започна да прохож и купих буйки от тях и тя кривеше крачетата, купих и маратонки и си проходи детето. Обувката според ортопеди и от моя скромен опит в продажбата на обувки, за прохождащи деца са най- подходящи с твърт форт и високи до глезена за да го държат стабилно. Такива има на Капчица доста добра изработка, но не много красиви на външен вид.

# 252
Да,трябва да поддържат петата и глезена.

# 253
  • тук и там
scherifka,как сте?Минаха ли изследванията на Алекс?Надявам се ,че всичко е наред при вас! Hug

Ние няма със какво да се похвалим-Емо ходи на ясла от време на време,но всъщност доста по-голяма част прекарва във  къщи.Поне времето във БГ е хубаво,благородно ви завиждам за което.Тук се "радваме" на 9- 10 градуса температура,ако не вали си е голям късмет...
На Емо му останаха още две зъбчета да пробият,за сметка на това- на каката вчера и падна първото млечно зъбче Mr. Green

# 254
Днес официално ни изписаха от болницата.Диагнозата е отхвърлена на 100%.Алекс се поизмъчи с тестове и изследвания,но важното е,че е добре.За 24ч го боднаха 10 пъти,а единия ден се наложи 4ч да бъде на гърне.

Благодаря ви,че ни мислите.

Кайсиа,да ги извади Емо тези зъбчета без проблеми,че на вас много ви се струпа.

Ние най-накрая направихме прощъпулник.Ето питката
Скрит текст:

Алекс с едната ръка хвана мишката,с другата химикал.

Общи условия

Активация на акаунт