Моето мишленце е с хрема,кашлица,сополки...няма мн апетит детето.Даваме и стодал,коризалия и още едно хомеопатично ,но тя реве и се крие не иска ...в чудо се виждам!
Че и зъбки я мъчат...
До сега не сме хванали,но от БГ ми изпратиха някакъв спрей който е за предпазване и мисля да започвам да го пръскам,защото ги събират двете групи и колко му е да се сдобие със тях.В понеделник сме на консултация.Емо е със диария от вчера,давам му ентерол и хидрасек,но утре като го прегледат ще кажат пак дали е вирус.
То такава "хигиена" спазват в тукашните детски заведения, че не е за разправяне 
Имам чувството, че от два месеца само вали 
Това със лошата хигиена е основната причина за тези ентеро-вируси,гастро-бактерии и тем подобни.Лятото в Бг най-много по един такъв да изкараме,тук -всеки месец задължително!Такова чудо не бях виждала-случвало се даже и два пъти месечно..
Емо е по-зле ,започна и повръщане,започна и да вдига висока температура..Вчера ми вдигна до 39,8-9..Добре че имам в къщи лекарства за повръщане,диария и т.н-иначе не знам какво щяхме да правим.За температурата са без рецепта,но за повръщането-само със рецепта.Днес сме на лекар и цяла седмица предполагам,че ще се лекуваме във къщи.
.

Аз затова и отказах рота ваксината, бях сигурна, че няма да има резултат. Аз два пъти в болница съм била с единия от големите и двата пъти не беше рота вирус, ама много зле беше детето 
. Моята девойка със всеки изминал ден става все по щура- отваря вече всички врати, дори и входната за мой ужас, научила се е да се катери на решетката на креватчето и виси-ахаа да падне
качва се по стълбите на пързалките сама,абе въобще опасна е много, постоянно съм под напрежение. За пиенето на течности-моята пие много, давам и пълно шише и докато не го пресуши не го пуска, чак се притеснявам,че се налива. Може би пие над 1л. вода и сок (мешам повече вода с по малко сок от ябълка, че чистата вода не ни е по вкуса) и отделно вечер по 210мл АМ.
Явно ще изкара де що има вирус тук! Надявам се след това да се оправи положението!Хубав уикенд на всички от нас!