Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 844
  • 372
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мами!
Моето мишленце е с хрема,кашлица,сополки...няма мн апетит детето.Даваме и стодал,коризалия и още едно хомеопатично ,но тя реве и се крие не иска ...в чудо се виждам!
Че и зъбки я мъчат...

# 226
  • тук и там
И ние сме със 16 зъба.За постоянното ядене от масата-същата работа..Постоянно тъпче нещо в устата си и аз съм в чуденка със какво да го залъгвам.На  яслата им дават едни кракоти гледам,и аз купих -но нещо не ми се получава само със тях.Въшки пак имат във градината-при по-големите деца.Мине се не мине една-две седмици и ни сюрпризират,че в групата на големите имат въшки #2gunfireДо сега не сме хванали,но от БГ ми изпратиха някакъв спрей който е за предпазване и мисля да започвам да го пръскам,защото ги събират двете групи и колко му е да се сдобие със тях.В понеделник сме на консултация.Емо е със диария от вчера,давам му ентерол и хидрасек,но утре като го прегледат ще кажат пак дали е вирус.

# 227
Кайсийка, бързо да се оправя Емо Praynig То такава "хигиена" спазват в тукашните детски заведения, че не е за разправяне #Crazy

Аз пък тъгувам по слънцето Sad Имам чувството, че от два месеца само вали Cry

# 228
  • София
Жорко е с 8 зъба, но мисля че скоро ще избиват кътници. Тъкмо изкарахме една седмица без биба и сега пак е нонстоп с нея, иначе много ми нервничи. Голяма лакомия е. То няма как да се вечеря нормално, ако не приготвиш нещо да му буташ в устата през това време.
За говорене никакъв го няма, издава звуци постоянно.
Взех от пантофките Ненито преди 2 месеца, много съм доволна. Не се изпотява крачето, защото са с пришита вълнена стелка. То и на Атипаските дето купих можеше да сложа стелка, че много запарват, ама те почти омаляха. Ето още един сайт за детски пантофки и обувки, който ми препоръчаха наскоро https://www.zeazoo.com/shop/

# 229
Ние казваме само Гага, Баба, Каки, Кеке и това е! Голям речник, голямо нещо! Мама я няма в никой списък!  #Cussing out Зъбите са 8, с тенденция да се увеличат скоро... Joy

# 230
  • тук и там
Кайсийка, бързо да се оправя Емо Praynig То такава "хигиена" спазват в тукашните детски заведения, че не е за разправяне #Crazy
Аз пък тъгувам по слънцето Sad Имам чувството, че от два месеца само вали Cry
Благодаря,Shimbite! HugТова със лошата хигиена е основната причина за тези ентеро-вируси,гастро-бактерии и тем подобни.Лятото в Бг най-много по един такъв да изкараме,тук -всеки месец задължително!Такова чудо не бях виждала-случвало се даже и два пъти месечно.. CloseЕмо е по-зле ,започна и повръщане,започна и да вдига висока температура..Вчера ми вдигна до 39,8-9..Добре че имам в къщи лекарства за повръщане,диария и т.н-иначе не знам какво щяхме да правим.За температурата са без рецепта,но за повръщането-само със рецепта.Днес сме на лекар и цяла седмица предполагам,че ще се лекуваме във къщи.
Този дъжд и на мен ми скапва допълнително настроението.

# 231
Кайсийка, стискам палци всичко да е наред и Емчо скоро да е добре  Hug.

Да споделя - при такива вируси аз давам физиологичен разтвор да пият, вода с лимон или вода със захар, но чистата вода трябва да се избягва защото още повече повръщат от нея. Ама то не ви е за първи път, та сигурно си знаеш... Аз докато разбера как се лекува това чудо и на два пъти в болница бях с единия от големите.

Хубав ден на всички. Аз духам с пълни гърди, та да видим и ние слънцето Joy

# 232
  • тук и там
На нас ни излязоха резултатите от пробата-ротавирус.Емо вече е добре,но много тежко го изкара.Три дни имаше температура над 39 градуса,да не говорим че  4 дни не хапна нищо и само го разнасях на ръце по цял ден.На петия ден започна да се пооправя и хапна малко,вчера вече си беше добре.През цялото време го наливах със чай лайка-от гранулирания,нито вода,нито сок,нито АМ(специално за диария ни изписаха) искаше,и не се обезводни .Интересното е че има ваксина -Ротарикс...Според лекарката би трябвало да кара вирусът много по-леко...Да,ама-не!Което ме кара да се замисля за ефекта на ваксините-до колко го има наистина..
От вчера каката   е със болки в корема и вдигна температура,но тя до 38,5 докарва ..Едното се оправи,другото се разболее Crazy
Хубав уикенд на всички!

# 233
Каисиа,много се напатихте с тези боледувания HugДано вече не боледуват и ти да си поемеш въздух Praynig

Да ви питам-по колко вода/течности пият вашите деца за около 24ч?

# 234
Ох Кайсия, ужасно е непрестанно да боледуват децата ooooh! Аз затова и отказах рота ваксината, бях сигурна, че няма да има резултат. Аз два пъти в болница съм била с единия от големите и двата пъти не беше рота вирус, ама много зле беше детето Sick

Шери, много малко вода пие моето девойче. Добре че още мляко й давам - сутрин 240 мл, вечер към 150 и през деня изпива една чаша айрян. Предлагам й често, но много по малко пие.

# 235
  • Sofia, Bulgaria
Бързо да оздравяват всички и повече никакви боледувания Naughty. Моята девойка със всеки изминал ден става все по щура- отваря вече всички врати, дори и входната за мой ужас, научила се е да се катери на решетката на креватчето и виси-ахаа да падне ooooh! качва се по стълбите на пързалките сама,абе въобще опасна е много, постоянно съм под напрежение. За пиенето на течности-моята пие много, давам и пълно шише и докато не го пресуши не го пуска, чак се притеснявам,че се налива. Може би пие над 1л. вода и сок (мешам повече вода с по малко сок от ябълка, че чистата вода не ни е по вкуса) и отделно вечер по 210мл АМ.

# 236
Честита Баба Марта.Бъдете бели и червени,винаги засмени.

# 237
Честита баба Марта на всички и от нас! Да сте румени и засмени!

# 238
  • Sofia, Bulgaria
Честита баба Марта и от нас! Бъдете живи и здрави Heart Eyes

# 239
  • тук и там
Ние сме пак болни-нищо ново!Тези ясли са си развъдници на вируси,бактерии и всякакви гадости!Не е до дете-Емо си щъка напред-назад и със температура(акое под 39)-в смисъл че е силно дете,не се дава лесно-но пак го преборват-лепва или веднага- един след друг вируси,или едновременно.Сега е със бронхит и отит,не се храни(нещо което се случва само ако работата е сериозна),температура-39,3 която трудно се повлиява от температуро-понижаващи,нося го вече няколко дни на рамото си,в момента в който го сваля и започва да плаче истерично.На АБ+Вентолин+Атровент+АБкапки за носа+Нурофен...Направо го отрових това детенце SadЯвно ще изкара де що има вирус тук! Надявам се след това да се оправи положението!Хубав уикенд на всички от нас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт