Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 666
  • 372
  •   1
Отговори
# 270
Шери, много благодаря bouquet Аз съм скарана с техниката, но ако ме светнете как, бих могла и снимка да сложа ( на първи май де, не сега Wink)
Снимката трябва да е качена някъде в нета(аз ползвам http://prikachi.com/).После копираш снимката от там и като натискаш за отговор натискаш първата икона на втория ред(излиза img img със скоби)Между тях слагаш копираната снимка.
Абе,как само го обясних.Като стигнеш до там ,ако се наложи пиши на лични,ще обясня стъпка по стъпка.

# 271
Пак благодаря bouquet Какво бихме правили без теб  Hug Нито прощапулник щяха да видят моите, нито козунак Joy

# 272
Пак благодаря bouquet Какво бихме правили без теб  Hug Нито прощапулник щяха да видят моите, нито козунак Joy
EmbarassedЕ,чак пък толкова.Яд ме е,че темата върви трудно.Много от момичетата явно се прехвърлиха във ФБ и тук замря.Кеф ми е да правя теми(редовно правя в +35г).Много се радвам,ако мога да помогна с нещо.
Скрит текст:
Да покажа какво правя,когато малчо ми остави време

# 273
  • тук и там
Супер си,scherifka! HugМного красиви неща правиш-явно си и много сръчна,а какво търпение се иска за да направиш тези красоти-не ми се мисли!Аз не съм от сръчните мами Embarassed

# 274
Страхотни неща правиш, Шерифка! Аз също не съм от сръчните и винаги съм се възхищавала на момичета като теб. Много ми се иска да успея да събудя въображението на дъщеря ми и да бъде идейна и креативна. Определено не съм пример, но пък ще се опитам да не я спирам Simple Smile

# 275
Браво, Шери! И мен не ме бива в тези работи... А и тръпение нямам Mr. Green Отивам да търся рецептата, ако не я намеря пак ще питам Crazy

# 276
Ето ти рецептата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801049.По моя преценка от тази доза излизат около 2 нормални козунака.Когато правих проба преди да оплета плитките сложих шоколадов чипс
Скрит текст:

# 277
Шери  bouquet, както винаги си полезна! Идеята за чипса е страхотна!

Извинете за спама Praynig

Иначе и мен ме е яд, че темичката пропадна за сметка на ФБ, който аз не харесвам Crossing Arms

# 278
Защо да е спам?Нали и децата ще се радват.За малчо ще направя козунак само със стафиди,обожава ги.А и малко сладко няма да им навреди толкова.

# 279
Шери, аз досега сладко не съм й давала никога Mr. Green Сигурно ще помислите, че съм някоя луда Joy Но козунак ще й дам. Според мен яденето на козунак не е просто ядене на козунак, то е символично! А и моето дете е 12 кг и не ми се иска да я тъпча с излишни калории. Тя така или иначе обича да яде Joy

Как разбирате когато обувките им станат малки? Чудя се над този въпрос вече няколко дни...

# 280
Еми,трудно се обуват.Когато забележиш,че пръстите отпред са свити или просто детето откаже да ги обуе.Поне аз така разбрах за едните обувки.

# 281
Не знам дали заради фейсбук или защото просто не им остава време, но наистина все по-рядко мамите пишат в темата... Аз съм от втората група, но поне се старая като имам възможност да ви изчета  Embarassed

# 282
Между другото - вие водили ли сте децата на стоматолог за профилактичен преглед? Моята дъщеря е на 1г. 4м. и има 12 зъба, но половината са само връхчета (много бавно й растат) и обмислям другата седмица или след празниците най-късно да я заведа на един такъв преглед при зъболекар. В София съм - може ли някой да ми препоръча детски стоматолог (мн е важно първият преглед да мине гладко), мисех си за детския център на Токуда...

# 283
Аз ви чета постоянно, но в общи линии няма какво да разисквам като въпроси. До сега се е разболявала, но рядко и не сериозно. Когато започнахте да разказвате за питки и прощъпулници, ние вече бяхме преминали темата с купена питка Embarassed
Чета ви и си мисля за дечицата, кой какъв здравословен проблем най-често има и стискам палци да се оправяте. Не съм във фб групата и може би ми се струва, че вече много от майките ги грабна работа и странични ангажименти и за това замря темата Simple Smile

# 284
За стоматолог не мога да кажа. Толкова малко дете аз не бих водила. Големите ги заведох за първи път на 6 години. Не казвам, че така трябва да правите, но за мен е рано за подобен преглед. На офталмолог обаче трябва да отидат Naughty

Общи условия

Активация на акаунт