Емо не го мъчат зъбите-поне не мрънка повече,от колкото обикновено-но е забавно,как на едното му се пълни устата със зъби,а на другото започват да падат.

Днес на Емо му е е четвърти ден на ясла,защото понеделник беше почивен ден-тоест,още не можем да се похвалим със пълна седмица на ясла,но вече свикнах със положението и не се тормозя много
Давам Изопринозин-мисля да давам 10 дни,после -почивка и следващият месец -пак.Това че още не се е разболял (4 дни си е постижение) го отдавам точно на това.Като чух вчера как кашлят като магарета и им текат сополите на повечето деца,да не говорим че събират две групи вечер и сутрин като ги прибираме-пак малко боледува...
Аз след два месеца ще се прибирам във БГ със децата,надявам се ЕМо да не боледува там и да поукрепне малко докато се върнем пак тук.
Супер питка си спретнала,и аз правих същата,но моята беше много далече като изпълнение от твоята.
в понеделник моята падна и си счупи главата- зашиха я има 2 шева, на края на челото почти до косата. Падна съвсем леко, обаче върху остро камъче. Такъв ужас никога не съм изживявала. Мина де, сега в понеделник ще и махат конците и съм малко напрегната как ще изтърпи. В Пирогов я заведох, голяма лудница е там- някакъв ужас. Първо я залепиха, обаче след 20мин се разлепи и се върнахме, та се стигна до шиене. Притеснявам се че постоянно и непрекъснато тя пада, дори и на равно, много е спъната. Направо ме е страх да я пусна да върви по улицата
Добре че е минало вече. Горкото детенце! И моята е спъната, май възрастта им е такава 
Омръзнала ми е тази сивота и този студ
пиша да ви споделя жалкия си опит с детска кухня Ян Бибиян-реших се да я запиша най-накрая, уж за през лятото, но поръчах за 1 седмица за проба. Е потресена съм! Първото, което ме изуми е, че малката не иска да я вкуси, а не е капризна и яде всичко и постоянно нещо хрупка (лакома си е,или беше до тази седмица
Другото ми дете е на другият полюс,като дойде време за хранене и на двете ни става лошо-мога да изброя храните които харесва,на пръстите на едната си ръка,даже и тях не ги яде всеки път.
Понеже е ясно, че истински козунак няма да мога да направя, а тази питка домочадието я оцени много високо 
Аз съм скарана с техниката, но ако ме светнете как, бих могла и снимка да сложа ( на първи май де, не сега