Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 667
  • 372
  •   1
Отговори
# 255
  • тук и там
Супер!Много се радвам за вас!Важното е ,че не е безвкусен диабет,едно притеснение по-малко,а боцкането се забравя. Hug
Емо не го мъчат зъбите-поне не мрънка повече,от колкото обикновено-но е забавно,как на едното му се пълни устата със зъби,а на другото започват да падат. Simple Smile
Днес на Емо му е е четвърти ден на ясла,защото понеделник беше почивен ден-тоест,още не можем да се похвалим със пълна седмица на ясла,но вече свикнах със положението и не се тормозя много Mr. Green
Давам Изопринозин-мисля да давам 10 дни,после -почивка и следващият месец -пак.Това че още не се е разболял (4 дни си е постижение) го отдавам точно на това.Като чух вчера как кашлят като магарета и им текат сополите на повечето деца,да не говорим че събират две групи вечер и сутрин като ги прибираме-пак малко боледува...
Аз след два месеца ще се прибирам във БГ със децата,надявам се ЕМо да не боледува там и да поукрепне малко докато се върнем пак тук.
Супер питка си спретнала,и аз правих същата,но моята беше много далече като изпълнение от твоята.

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 16:17 от Kaisia

# 256
  • Sofia, Bulgaria
Да се оплача и аз Cry в понеделник моята падна и си счупи главата- зашиха я има 2 шева, на края на челото почти до косата. Падна съвсем леко, обаче върху остро камъче. Такъв ужас никога не съм изживявала. Мина де, сега в понеделник ще и махат конците и съм малко напрегната как ще изтърпи. В Пирогов я заведох, голяма лудница е там- някакъв ужас. Първо я залепиха, обаче след 20мин се разлепи и се върнахме, та се стигна до шиене. Притеснявам се че постоянно и непрекъснато тя пада, дори и на равно, много е спъната. Направо ме е страх да я пусна да върви по улицата Tired

# 257
Ох, ледена кралица, звучи ужасно #Crazy Добре че е минало вече. Горкото детенце! И моята е спъната, май възрастта им е такава ooooh!

Радвам се и за Шери и нейното юначе  Hug Само да са здрави децата ни, това е най-важното!

Ние сме добре! Чакаме пролетта, ама дали ще дочакаме не е ясно  Joy Омръзнала ми е тази сивота и този студ #Cussing out

# 258
  • София
scherifka, много се радвам, че всичко е наред при вас! Дано нямате други такива преживявания.
Ledena`Kralica, представям си как си се чувствала  Hug Дано не се случва пак.

Ние сме добре, мога да се похваля, че от 5 дена Боян е отбит и вече не се кърмим. Много съм доволна, супер безболезнено мина отбиването.
Сега са двамата с батко му при баба им, за една седмица и се надявам да успея да си почина и да се наспя. От една седмица се върнах на работа и в петък вечерта бях толкова изтощена, че заспах с Боян в 9ч.  ooooh!
Боян иначе ходи на ясла, успява да изкара по 1-2 седмици. Някаква зверска хрема го налегна и още не може да се изчисти напълно. Изкара една седмица на антибиотик, а сега ще е 20 дена по схема на Изопринозин... Изкара 6ти зъб и половин кътник, което според мен допълнително усложнява положението със сополите. Надявам се сега като поседи при баба си да се закрепи малко и вече както се оправя и времето и да приключим с болестите.
Иначе детето се адаптира супер бързо в яслата и съм много щастлива и най-вече спокойна, когато е там.

# 259
Животинче,поздравления за яслата.Забелязала съм,че колкото са по-малки децата,толкова по-леко минава адаптацията.Да се оправя Боян бързо и вече да не боледува.
Трудно е с бебе и на работа,но трябва да се адаптираш и ти.

# 260
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета Wink пиша да ви споделя жалкия си опит с детска кухня Ян Бибиян-реших се да я запиша най-накрая, уж за през лятото, но поръчах за 1 седмица за проба. Е потресена съм! Първото, което ме изуми е, че малката не иска да я вкуси, а не е капризна и яде всичко и постоянно нещо хрупка (лакома си е,или беше до тази седмица Tired). Отдадох липсата на апетит на един кътник който и избиваше, но какво останових последните два дни- от сряда основното-картофи със зеленчуци огретен или подобно, в четвъртък вече беше млечна супа с овесени ядки който липсваха. Основното от четвъртък спагети с пиле(без пиле, а с кайма) днес го бяха сложили за супа с пуешко месо ooooh! #Crazy. Обедена съм в думите си,първо защото опитвам, второ защото дори консистенцията и вида не е променен. За десертите да не коментирам- млечен крем с мармалад, отварям и какво да видя-подобие на  медуза Joy някаква полужилирана прозрачна смес, без никакъв мармалад и без вкус. Страшно съм разочарована, не заради това че всичко отиде в кофата, а заради това че ни лъжат най-нагло с качеството и продуктите в храната.

# 261
Ледена кралица, благодарим ти, че сподели. Така като го описваш ми прилича на ол инклузив офертите в ресторантите Joy

# 262
  • тук и там
Моят Емил си ядеше всичко от МК,поне докато си бяхме във БГ през лятото.Това лято мисля пак да го запиша.На някаква частна кухня беше записан,не съм от София,така че едва ли има значение коя точно-но описанието отговаряше на съдържанието поне.Опитвала съм му храната-хубава беше,само десертите бяха кофти(според мен)-иначе и тях си ядеше.Не че е критерий  де-той Емо си яде и готовите пюрета и храни от магазина,и домашна и въобще всякаква храна Simple SmileПробвала съм го със лимон-и него яде,макар и по малко и със кисела физиономия.  Laughing

# 263
Кайсия, и моето е всеядно. Онзи ден даже лук й дадох (суров) докато готвех, даже и него смота #Crazy

# 264
  • тук и там
Което е супер! GrinningДругото ми дете е на другият полюс,като дойде време за хранене и на двете ни става лошо-мога да изброя храните които харесва,на пръстите на едната си ръка,даже и тях не ги яде всеки път.
И на моят съм му давала лук-изяде едно парче,не го изплю-но със отвращение Laughing

# 265
Алекс яде зелен лук ,зелен чесън ,абе всичко което е за ядене(и което не е).От както бяхме  болницата ,забелязвам,че отказва готвено(от мен или купешко),пюрета,супи и др.,но за сметка на това пие повече мляко и хапва сухо-кашкаал,сирене ,зеленчуци,плодове и т.н.

# 266
  • София
Аз взимам инцидентно, когато се налага, храна от Хер бебе и съм доволна за сега. Прасето си изяжда всичко.
Ние пак сме в някаква серия. Аман от тия болести... Уж трябваше да оздравява, а пак тръгна на зле... Беше 3 дни на пулмикорт, инхалации, сега казаха още 3...
Лошото е, че от поненделник няма кой да го гледа и ако не се закрепи за ясла, не знам какви ще ги мисля и нагласям...

# 267
Животинче, стискам палци скоро да се оправи малчо Hug Знаеш, в началото е така Wink

Едно въпросче към Шери - смятам да правя твоята питка ( за прощапулник) вместо козунак като сложа повечко захар вътре и малко поръся отгоре. дали ще се получи newsm78 Понеже е ясно, че истински козунак няма да мога да направя, а тази питка домочадието я оцени много високо Mr. Green

# 268
Да оздравяват болните дечица,че и ние сме болни с тях Praynig

Shimbite,тази питка по принцип е сладка.Става и като козунак.Спазваш количеството захар(5-6с.л) и може и стафиди да сложиш вътре.Правих една доза така и се получи доста добре.Чакам да покажеш резултата.

# 269
Шери, много благодаря bouquet Аз съм скарана с техниката, но ако ме светнете как, бих могла и снимка да сложа ( на първи май де, не сега Wink)

Общи условия

Активация на акаунт