Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 403
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Да се отчета и аз като похваля 020 на Рефан - Narciso Rogrigues For Her - много приятен и много дълготраен. Взех го по препоръки тук и съм много доволна!  Peace

# 691
allforone, има я във всеки Лидъл. Аромата е плътен и първоначално осезаемо се усеща но не е особено траен. Само че, не знам защо, на мен този парфюм не ми се вижда много близък до оригинала  newsm78, имам Мадмоазелата, но не ми е любим, и съм сравнявала с Лидълския ами върху мен са си като два съвсем различни парфюма  33uu 

Благодаря ти, Menervabouquet

# 692
Момичета, тази Лидълска имитация на Coco Mademoiselle има ли я налична в момента...
Може ли да споделите как е трайността като часове ориентировъчно и наситеността при Вас...
Това е един от любимите ми парфюми. Според мен се доближава до оригинала поне на 90%. Трайността му при мен е над 10 часа /върху кожата ми/ и до изпиране върху дрехите ми. Има уникален шлейф,  аромата "пулсира", усещам в него мед, роза, личи, мъх...прелива се...Лятото не е неговия сезон, но ето сега е точно неговото време според мен.
Харесва ми, че са направили имитацията в същия розов цвят, в който е и оригинала, това добавя очарование... Grinning Цената радва - 9,99 лв. за 50 мл.

# 693
  • Karlovo
Момичета ,при нас няма Лидл.Може ли да помоля ,някой от вас да ми вземе имитацията на Coco Mademoiselle и да ми я прати по Еконт с наложен платеж ? Аз взех на Рефан,но искам да сравня и с тази на Лидл .

# 694
За момичетата от Варна - открили са щанд на Баргело в Кафланд до Мол Варна. Дайте да ги нападаме, че да не затворят и те  Laughing И искам да помоля тези, които са по-запознати с марката да препоръчат добри техни имитации. Вече си записах този на Ели Сааб, май се коментираше и Ерме по-назад.

Аз не мога да се наситя на Черната орхидея във версия на Заг Зодиак  Heart Eyes

# 695
  • Варна
За момичетата от Варна - открили са щанд на Баргело в Кафланд до Мол Варна. Дайте да ги нападаме, че да не затворят и те  Laughing И искам да помоля тези, които са по-запознати с марката да препоръчат добри техни имитации. Вече си записах този на Ели Сааб, май се коментираше и Ерме по-назад.

Аз не мога да се наситя на Черната орхидея във версия на Заг Зодиак  Heart Eyes

Той е открит преди повече от половин година. Само че каквото потърся все го нямаше или имаше Рафаела - тоалетната вода, която е нетрайна. Ели Сааб изобщо липсва от листа им и изобщо пълна скръб е. Ако ти трябва нещо от Баргело поогледай се в Базара там има една жена която продава Баргело на цена 14 лева и с доставката става 17лева и стотинки, ама поне тя има всичко каквото я попиташ.

# 696
  • Бургас
Dreems,виж в bazar.bg-продават точно тази имитация за 10лв,вчера я засякох обявата,направо си я поръчай Peace

# 697
  • Karlovo
Bright Crystal newsm51 благодаря .Може ли да ми пратиш линк на лични ,че не го намирам нещо .

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 13:43 от dreems

# 698
  • Бургас
Нямам линка запаметен,просто снощи късно попаднах на тази обява и мисля,че беше нова.Търси и ти,ако попадна на обявата ще ти я копна bouquet

# 699
Dreems,виж в bazar.bg-продават точно тази имитация за 10лв,вчера я засякох обявата,направо си я поръчай Peace
И аз намерих една обява - в ОЛХ - 10 лв - нов, не отварян:

http://olx.bg/ad/damski-parfyum-suddenly-ID5ovQu.html#ddce7aa40a
 Peace

# 700
  • Karlovo
Аз прерових целия Базар.бг  Joy ,то било в ОЛХ ,и името бях объркала .

# 701
  • Бургас
Поръчвай,някой да не те изпревари Grinning после да се похвалиш. Party

# 702
Днес отскочих до квартално магазинче, което продава Роксан, за да пробвам прочутото Манифесто. Ами не знам как да го кажа по-деликатно, не искам да обиждам никого, ... тих ужас. Пробвах и Миракл - на Ланком е оригиналът, понеже го познавам, доста добро копие ми се видя, в крайна сметка си купих отново Бос Интенс, стана ми неудобно да изляза с празни ръце, една млада жена продаваше и малкото й дете беше с нея, обясняваше на баба си по тел., че "работят". И други популярни аромати не харесвам, ама хайде да не разстройвам никого, само ще спомена Лейди Милиън и последното Нарцизо, рекламираха го пред Бюти зоун скоро, ами консервативна съм си аз, това е. Между другото при нас Роксан са го намалили на 10.50, вижда ми се много добра цена.

# 703
  • В един копнеж!
Абе, 1000 жени, 1001 вкуса. На теб не ти харесват, на някои други им харесва.
П.С. Не споменавай за Манифестото, че не е добър, защото в понеделник трябва да пристигне и то точно от Роксан.  Laughing

# 704
И аз ходих да тествам Роксаните тези дни, у наше село са по 7.99лв Laughing Хареса ми Манифестото, но сякаш не толкова че да го купя Rolling Eyes Иначе трайността ми се видя добра, пръснах си на китката и миришеше цял ден.
Имам Миракъл на Роксан, даже го пуснах в размените, защото поразчиствам навалицата Simple Smile
Според мен е доста близо, имала съм оригинала.
Незнайно защо обаче в крайна сметка се прибрах с 041 на Рефан, сладко и трайно, без никакви капки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт