Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • BG-DE
Очаквам с огромно нетърпение да тествате Gucci Bamboo и Olympea Paco Rabanne и да споделите впечатления, че да го поръчваме от сайта на Парфен  bouquet   Hug

И аз така, особено за вторият  Hug  Simple Smile

# 436
  • Варна
Очаквам с огромно нетърпение да тествате Gucci Bamboo и Olympea Paco Rabanne и да споделите впечатления, че да го поръчваме от сайта на Парфен  bouquet   Hug

И аз така, особено за вторият, че мързелът не мори , а мъчи Hug  Simple Smile
Е при вас в София магазини бол, а ние във Варна само  един Рефан  ooooh!

# 437
А за Монтана да не говорим...и РЕФАН не е като хората,каквото да потърсиш все го няма,а да не говорим за новите аромати...а дано,ама на дали. newsm78

# 438
не е като да има избор като влезеш в магазина и в София  Joy
днес бях в един близо до нас, преди имаше и козметика на рефан /исках скраб за тяло/, сега вече само наливни парфюми; купуваше ми се нещо масово, за което няма да дам парите му в оригинал - нямаше нищо, което исках и накрая си взех уоманити, което не много харесвам  Joy
търсих черната рокля, еуфория и т. н., накрая попитах "какво имате"  Crossing Arms

# 439
  • Бургас
И аз искам да пробвам няколко неща на Парфен, но от другите нови, Гучи и Олимпеа не ме вълнуват, въпреки че ми е интересно и за тях дали са ги направили....Лошото е, че тук нямат магазин и трябва да се поръчат големи разфасовки по 20 лв., което не ме устройва ....
Ако може някой, който ходи да ми купи няколко по-малки бутилки и да ми ги изпрати с Еконт, ще съм много благодарна!  Praynig  bouquet
Момичета, разбрахте ли кои ще са новите аромати на Рефан? Тук още не знаят.... newsm78

# 440
  • BG-DE
Да-а, онзи ден ходих до Пловдив и искрено им завидях  Mr. Green дет се вика на една ръка си имат и Рефан и Лорис и Баргело, Зак и Сан сиро   Laughing И точно там си харесах Манифесто но Лорис и се сетих, че в София си закриха магазина Sad

# 441
  • Бургас
Като казахте Лорис,скоро не съм ходила да видя какво ново имат и те,ще отида и ще докладвам Mr. Green и аз нямам търпение да разбера кои са новите на Рефан.

# 442
  • Deutschland
Търся аромат с голяма трайност, не сладникав. Какво бихте ми препоръчали? Като трайност имам предвид Ейлиън оригинала примерно (който не смея да изпръскам, че не мога да си го позволя пак скоро Sad )

Пробвай Нарцизо Родригес. Рефан го имат, други не знам

# 443
"Каква е трайността на парфюмната вода?
Трайността на всички парфюми е над 8 часа върху кожата, като може да достигне до няколко дена. Добавянето на есенция не прави парфюма по-траен, а повишава силата на мириса му. След кратко използване на даден парфюм, човек бързо свиква с него и започва да го усеща много по-слабо. Така бързо идва нуждата от по-голяма концентрация на парфюма за възстановяване на началните усещания.
Какво е оптималното количество капки за определен обем парфюмна вода?
Това количество е собствено решение на клиента, стига получената концентрацията на парфюма да не засяга здравето му. 10 капки есенция добавени към 10 ml парфюмна вода, повишават концентрацията на парфюма с около 1%.
На какво влияят капките /на трайност, сила или на нещо друго/?
Повишават концентрацията на парфюма; повишават силата на мириса му; понякога водят до дисбаланс на мириса на познатия вече продукт.
Има ли добавена есенция в капсулованите парфюмни води?
Не. "
Това е цитат, изваден от пост, публикуван в темата "Рефан" - обсъждане на продуктите им. Съфорумката е написала, че го е копирала от сайта на фирмата.

# 444
  • София
Ходих до Парфен на Скобелев.  Laughing
Имат Olympea и Guci Bamboo. И двата парфюма не познавам в оригинал и не мога да кажа колко добре са изимитирани.
В Olympea усетих сладък дървесен аромат, слаба ванилия, солена нотка и сладък цитрусов плод /мандарина или портокал/. Понеже напоследък се пренаситих от сладникави аромати, този не ме впечатли.
Bamboo ми хареса. Много нежен и ефирен, сладък и леко плодов. Преобладава ароматът на лилия и иланг-иланг /според моя нос/, лек цитрус и в базовите нотки сандалово дърво. Напомня ми на Miracle Lancome.
Ще заредят и другите нови аромати тази или другата седмица. Продавачката не се ангажира с по-точен отговор, защото е трябвало вече да са ги заредили.

# 445
  • София
И аз искам да пробвам няколко неща на Парфен, ...Ако може някой, който ходи да ми купи няколко по-малки бутилки и да ми ги изпрати с Еконт, ще съм много благодарна!  Praynig  bouquet
Парфен продават ли и по по-малко милилитри?

# 446
Здравейте, може ли малко помощ относно парфюми на Зара? Кой парфюм се имитира със зара ориентал и зара фрути? Благодаря предварително! [url][/uhttp://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Oriental-16574.htmlrl]

# 447
  • София
И аз искам да пробвам няколко неща на Парфен, ...Ако може някой, който ходи да ми купи няколко по-малки бутилки и да ми ги изпрати с Еконт, ще съм много благодарна!  Praynig  bouquet
Парфен продават ли и по по-малко милилитри?

Да, продават. 30 и 50 мл.  Peace

# 448
Аз в крайна сметка си поръчах Черната орхидея на Заг Зодиак и съм очарована! Не познавам детайлно оргинала, само от тестери съм го пробвала, но според мен е много добра тази версия! Досега ползвах рефанската, но тя ми идва малко по-сладка, докато тази на Заг е по-опушена някак си. И да подчертая, че на Рефан съм пробвала само капсуловани варианти, че във Варна се оказа много трудно намирането на наливни. Бях си взела Орхидеята в разфасовка 20 мл, а след това и в 125 мл и двете имаха разлика в аромата. Тази натрапчиво сладка нотка я нямаше в малкото шишенце. Но накратко, съм с две ръце за версията на Заг Зодиак. Трайността също е похвална - пръснах се вчера към 16 часа, сега още го усещам доста отчетливо.

А имате ли представа каква е цената на доставата на D&P? В сайта нещо не я намирам.

# 449
  • Варна
Момичета, мисля да пусна една темичка за размяна специално на имитационна парфюмерия и за колективно пазаруване на парфюми. Имам предвид варненци, и други градове естествено - с цел да си спестим разходите за доставка, а и доста сайтове имат отстъпки при поръчка на два и повече парфюма. Какво мислите за това?

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 14:27 от Nell999

Общи условия

Активация на акаунт