Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 383
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
След като не съм добре дошла тук си трия въпроса.

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 19:02 от Алетеа

# 421
Може ли да  напишете кода на Манифесто на Рефан? Peace
Много харесвам на Том Форд орхидеята и Si  на Армани, има ли някой който ги е изпробвал и да е доволен от трайността? В Рефан предлагат ли се?
Наистина не разбирам защо никой не отваря на стр.1 и не си прави труда да прегледа списъците преди да попита.... Sick
324. SI ARMANI/ ARMANI     
039 - YSL Manifesto
031. BLACK ORHID/ TOM FORD     

Всичко това го пише на стр.1 от темата.

# 422
Явно никой не знае отношението трайност/качество.
Мерси!

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 19:03 от Алетеа

# 423
Ама наистина се прекалява с това питане на номера. И аз съм от новите в темата, но прочетох няколко теми назад + при всяко споменаване на хубав парфюм, чета и го търся като номер на 1 страница. Simple Smile Уважавайте труда на другите.
Спокойно, спокойно, ама тя трябва на всеки 2ри пост да праща спокойно на 1ва страница. Grinning Досадно е за всички.

# 424
  • Бургас
Алетеа,айде по спокойно го раздавай и не се обръщай с тоя тон към Солар.Вземи си направи труда и разгледай темата,никой не е длъжен да ти отговори,ако питаш мен.Спрете вече да питате за едни и същи парфюми по сто пъти,а четете.

# 425
Наистина да не разваляме прекрасната тема с такива неща. Момичетата са се постарали да съберат много ценна информация на едно място и е редно да уважаваме труда им.

# 426
  • София
Алетеа, Черната орхидея във версиите на Рефан и на СанСиро е добра. Имат разлика с оригинала. И при двете имитации ароматът е по-остър. Трайността е добра. ДиП също я предлагат, но друго не мога да кажа.
Тествай, при възможност.  Peace
За моменти, когато човек няма възможност за оригинала, имитациите са добри. Всеки сам преценява дали може и дали ще направи компромис. bouquet

# 427
  • Варна
Момичета, за  да няма сърдити и нещастни, предлагам да помислим и и да обобщим информацията за по известните парфюми /или пък по новите/ и да я слагаме винаги в началото на всяка тема. Така някой ако търси инфо примерно за Alien ще види че е най добър на D&P и също не лоши и с добра трайност са версиите на Заг, Сан Сиро  и Сангадо , а примерно не е за предпочитане версията на Рефан и Гардени. Нещо такова.. Какво мислите по въпроса bouquet

# 428
  • Стара Загора
Момичета, за  да няма сърдити и нещастни, предлагам да помислим и и да обобщим информацията за по известните парфюми /или пък по новите/ и да я слагаме винаги в началото на всяка тема. Така някой ако търси инфо примерно за Alien ще види че е най добър на D&P и също не лоши и с добра трайност са версиите на Заг, Сан Сиро  и Сангадо , а примерно не е за предпочитане версията на Рефан и Гардени. Нещо такова.. Какво мислите по въпроса bouquet

Само че повечето, които влизат да питат подобно нещо, никога ама никога не четат и директно си постват въпроса. Първи пост все едно го няма. После започва едно мрънкане защо не сме можели да отговорим като хора, а сме тръгвали с рогата напред. Във всяка тема се случва това.... Whistling

# 429

изобщо не си представям кой ще се заеме в такъв къртовски труд

# 430
Добра вечер, парфюмни! Аз не съм от редовните пишещи, но пък съм от най-върлите четящи. WinkНовак съм в темата, но съм изчела всички предходни теми - от първата до предходния пост на настоящата с огромна наслада и благоговение. И именно от нея разбрах за Ейпъл, Роксан, Мууд, Гардени, Парфен, Рафаела......и много други имитационни марки. Научих за спецификата (аромат, трайност, наситеност, плътност, аура, шлейф) на много от имитираните парфюми.
Съжалявам обаче, че не пишат съфорумките, участвали в предходните теми, особено в началните, чиито постове са повече от изчерпателни и толкова подтикващи към още пазаруване на аромати. Sunglasses Но пък да си напиша честно - нямо по-добър "изобретател" в графично отношение на темата от Маджикджо, няма друга като нея. Grinning А пък Алфороне е един от ветераните, който винаги разполага с "топла" и акуратна информация.
И всяка една от пишещите тук е готова да посъветва, изразявайки личното си мнение или да качи някой актуализиран списък, което заслужава най-малкото просто да бъде отворен и прочетен. Затова............нека четем, дами! Peace И да се постараем добрият тон и добрите нрави да продължават да царят в тази тема. С пожелание за любов, която не умира!

# 431
  • София
SNSR, много благодаря! Трогната съм.  Hug
Предложението на Нел съм го обмисляла няколко пъти, но информацията наистина е много.
Това, което мога да предложа е да ми изпращате на лични своите предпочитания за най-сполучлива имитация на даден аромат или аромати. Ще ги обобщя и в следващата тема ще ги сложа на 1 страница.  Peace
Съгласна съм и с мнението, че винаги ще има и хора, които ще си зададат направо въпроса, без да потърсят предварително информация. Ивченцето е права, във всички тема има такива.  Simple Smile

# 432
Предложението на Нел съм го обмисляла няколко пъти, но информацията наистина е много.
Това, което мога да предложа е да ми изпращате на лични своите предпочитания за най-сполучлива имитация на даден аромат или аромати. Ще ги обобщя и в следващата тема ще ги сложа на 1 страница.  Peace
Това ще е огромен труд, но, ще е много полезна информация, наистина!  bouquet
Мислила съм си също и за още нещо, което ще обогати темата ни, а именно да се обобщят линкове към проверените електронните магазини, в които се продават парфюмите - имитации за които са списъците на стр.1, както и адресите на физическите им магазини. Може да се добави инфо и за цената на която се продават...И тук няма да е малко усилието, но също ще си струва.
 bouquet

# 433
Търся аромат с голяма трайност, не сладникав. Какво бихте ми препоръчали? Като трайност имам предвид Ейлиън оригинала примерно (който не смея да изпръскам, че не мога да си го позволя пак скоро Sad )

# 434
  • Варна
Очаквам с огромно нетърпение да тествате Gucci Bamboo и Olympea Paco Rabanne и да споделите впечатления, че да го поръчваме от сайта на Парфен  bouquet   Hug

Общи условия

Активация на акаунт