Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 379
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Ами аз доскоро работих в магазин на Рефан и тази информация ми е от колежката ,предполагам ,че е вярна.

# 466
  • София
KDS, видя ли тази информация - Вече можете да се насладите на ароматите на PARFEN и в Бургас на ул. Шейново 106?  Wink

# 467
  • Бургас
KDS, видя ли тази информация - Вече можете да се насладите на ароматите на PARFEN и в Бургас на ул. Шейново 106?  Wink

О, да, не съм видяла, но приятелка от другия парфюмен форум ми писа за магазина, защото прочела, че се интересувам. Даже днес тя ходи, но пълно разочарование. Няма нищо от новите, включително Олимпеа и Бамбу Гучи. Момичетата в магазина въобще не знаели нищо. Не са чували за нови аромати и нямат представа кога ще ги получат.  Sad Тя каза, че ще проверява редовно, но аз нямам търпение да дочакам  Laughing

# 468
  • София
Добре, остава план Б за следващата седмица.  Simple Smile

# 469
Здравейте, момичета! Искам да изкажа благодарността си към всички вас за необятната информация, която споделяте. Аз доскоро освен за Рефан, не бях чувала, че има и други имитационни марки. Не бях ползвала нищо подобно, но надъхана оттук си купих Брайт кристал и Коко Моадмоазел и 2 мъжки за детето от Рефан, понеже друго в града няма. Ами впечатлена съм. Първият аромат не познавам в оригинал, но много ми хареса, втория, както сте писали, доста се разминава с оригинала, но също много ми харесва. А мъжките са направо невероятни. И четирите са много трайни. Вече и аз съм фен на тази фирма. Набелязала съм си доста други аромати, а и като купувах помирисах много, но носът ми тотално се обърка. Понеже сте невероятно компетентни, искам да помоля за съвет - какво препоръчвате за зимата? Харесвам свежи, не сладникави аромати. Благодаря предварително!

# 470
  • Бургас
Добре, остава план Б за следващата седмица.  Simple Smile
Да  Hug

Здравейте, момичета! Искам да изкажа благодарността си към всички вас за необятната информация, която споделяте. Аз доскоро освен за Рефан, не бях чувала, че има и други имитационни марки. Не бях ползвала нищо подобно, но надъхана оттук си купих Брайт кристал и Коко Моадмоазел и 2 мъжки за детето от Рефан, понеже друго в града няма. Ами впечатлена съм. Първият аромат не познавам в оригинал, но много ми хареса, втория, както сте писали, доста се разминава с оригинала, но също много ми харесва. А мъжките са направо невероятни. И четирите са много трайни. Вече и аз съм фен на тази фирма. Набелязала съм си доста други аромати, а и като купувах помирисах много, но носът ми тотално се обърка. Понеже сте невероятно компетентни, искам да помоля за съвет - какво препоръчвате за зимата? Харесвам свежи, не сладникави аромати. Благодаря предварително!

За зимата не се сещам за нищо свежо и несладникаво, защото аз харесвам точно сладникави  Grinning. Нека се включат любителите на свежаци през цялата година.  Peace

# 471
Понеже сте невероятно компетентни, искам да помоля за съвет - какво препоръчвате за зимата? Харесвам свежи, не сладникави аромати. Благодаря предварително!
Вчера влизах в магазин на Рефан да си взема от захарните ексфолианти. Докато чаках да платя, слушах, че собственикът/продавач обясняваше, че имат нов аромат - Refan № 174  "Aquawoman" Rochas. Не знам доколко е нов, май е обсъждан от доста време в темата, но със сигурност е свеж и несладък. Но не знам дали влиза в категорията "зимен" newsm78 Имах преди време оригинала и съм го носила всесезонно, но е въпрос на усещане. Но може да се пробва Peace

# 472
  • Варна
И аз да се похваля. Малка черна рокличка не намерих, но отнесох едно рефанско манифесто. Мноого съм доволна! Много ми хареса. Душих и Black opium   Y.S.L и той много ми хареса, но защо така много ми заприлича на Нощния трезор на Ланком? Иначе не познавам оригиналите нито на нощния трезор, нито на черния опиум. newsm78.

# 473
  • София
"Aquawoman" Rochas се предлага от години от Рефан. За мен е летен аромат. Лично аз не го нося през другите сезони. Студен ми е, ако мога така да се изразя. Simple Smile
Нел, честито.  Simple Smile

# 474
да, студен, с леко мъжки уклон и изобщо не е нов

# 475
Откакто ви питах за онази имитация на Лидл, попрочитам това онова в темата и се изкуших да си взема нещичко и аз!
Поне не са скъпи, а и има на кого да го подаря, ако реша, че съм мноУ специална и нещо не ми допада аромата.  Flutter
Пък аз не съм чак толкова специална и може би ще си ги нося с удоволствие, ако си харесам и си купя и други.  Blush
Та сина ми тръгна да разхожда кучето и да си изпрати приятелката на метрото, и от прочетеното си избрах R170 Raphella - Hypnose Lancome, защото само тази марка има в Кауфланд до нас. Пръснах на ръката и много ми допада ароматът. Познавам го в оригинал, но тогава беше времето, в което не понасях толкова ванилени парфюми. Сега обаче ми е просто чудесен! Смятам сега като изляза от банята, да го водя с мен на работа довечера, за да видя как ще се държи.
Благодаря, че се озовах в тази тема и научих доста тук! Grinning Hug

# 476
  • Бургас
По принцип свежаците са и летни парфюми,аз бих ти препоръчала Версаче-Versense/летен е обаче/,но не ти пречи да го пробваш.Другите,които предлагам са Лондон на Бърбъри ,Зен на Шисейдо и Шанса на Шанел Peace.Бижу,аз лично чета мненията ти в другата тема с огромен интерес и доста пъти,когато съм била на кръстопът дали да си купя или не някой парфюм са ми помагали в избора bouquet.Само можем да се учим от хора като теб bouquet

# 477
"Aquawoman" Rochas се предлага от години от Рефан. За мен е летен аромат. Лично аз не го нося през другите сезони. Студен ми е, ако мога така да се изразя. Simple Smile
Нел, честито.  Simple Smile
Да, титулован е като летен аромат и масово се носи като такъв Peace
Но аз така и не се научих да си деля ароматите на летен, зимен и пр. И си нося това, което ми се иска в момента. Точно Aquawoman най-харесвах в по-хладно време - тогава  акватичните и цитрусови нотки не са толкова изявени и парфюмът поне при мен придобиваше съвсем различно "звучене" - много по-мек, свеж с цветни и мускусни нюанси.
А доколко е нов, възможно е да не е бил зареждан до този момент във въпросния магазин, но е факт, че човекът го промотираше с много ентусиазъм като новост на всеки влязъл в магазина Grinning

# 478
  • София
Продължавай да четеш тази и темата за парфюмите и ще видиш как ще започнеш да ги делиш.   Laughing
Да, и аз имах предвид, че Аквата е новопредлаган във въпросния магазин.
На моя мъж сестра му носи целогодишно Байт блу. Но на мен ми е слабичък и по-лек. Харесвам го и го нося само през лятото.

# 479
  • Karlovo
Цитат
От днес в магазин " Рефан"
Нов аромат на дамски парфюм
Olympea Paco Rabanne. 335
от страницата във Фейсбук на магазин Рефан в Казанлък.
И аз се усещам напоследък, че деля парфюмите на летни и зимни .Взех си Versace Bright Crystal ,ами не го усещам. Предполагам ,че трябва да е по топличко . Вие кажете ,според вас това летен аромат ли е ?
Другия ,който ми е лекичък вече 1881 Черути .

Общи условия

Активация на акаунт