(Био)зеленчукова градина - тема 31

• 94 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Регистрирана пратка с Еконт до 1 кг от офис до офис е 3.20лв. По-добре от лъжливите и крадливи бг пощи.

# 406
Еконт взимат и процент върху наложения платеж (2,4 или 2,5%) т.е. не отчитат само теглото.

# 407
Както решите ще направим,само по скоро да се организираме,защото краставиците ще сея на 18 или 21 февруари.

# 408
не е ли твърде рано за краставици или ще са в оранжерия ?

# 409
Да и за мен краставиците са важни по рано да дойдат.
Някой няма ли Южна наслада да ми продаде две три семчици да я пробвам,никъде не я намирам.

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 08:01 от skela

# 410
Да и за мен краставиците са важни по рано да дойдат.
Някой няма ли Южна наслада да ми продаде две три семчици да я пробвам,никъде не я намирам.

1-2 страници назад пише от къде да се поръча.

# 411
Скела,Алис ще ти каже откъде да купиш Южна наслада,но те не стават за ранно засяване.Разболяват се и не могат да преодоляват лоши климатични условия.Подходящи са за по късно производство,например април-май!                            Евриала,аз садя готовия разсад на краставиците в края на март,затова никак не е рано!

# 412
Скела, ето тук чети за краставиците http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=872847.375;topicrefid=20.

Кой ще поръчва семената? Ако желаещите за домати сме малко, можем да поръчаме само моркови и двата вида краставици, които предложи Рени. Дотук сме аз, Рени, Герундия, Скела, Куркума, Wonderr, ⅞ ...and Happily Ever After (?), евриала (?), други желаещи има ли? - пишете по-конкретно кой какво иска или ще делим по равно?

# 413
Аз да нахълтам с един въпрос, някой знае ли краставиците Сандра Ф1 на коя фирма са?

# 414
Аз да нахълтам с един въпрос, някой знае ли краставиците Сандра Ф1 на коя фирма са?
                    ГЕОСЕМ

# 415
Много ти благодаря bouquet

# 416
Скела,Алис ще ти каже откъде да купиш Южна наслада,но те не стават за ранно засяване.Разболяват се и не могат да преодоляват лоши климатични условия.Подходящи са за по късно производство,например април-май!                            Евриала,аз садя готовия разсад на краставиците в края на март,затова никак не е рано!

Ще ги пропусна за ранно,ще ги пробвам за навън от чисто любопитство.Благодаря Рени Hug
Алис  Hug
За семената аз съм за да ги делим по равно.

# 417
  • София/Варна
За семената и аз съм за да се делят по равно.
Искам краставици,домати и моркови.

# 418
Аlys, и аз искам да се включа със семената, ако не е късно!

# 419
Аlys, и аз искам да се включа със семената, ако не е късно!
Не е късно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт