За Павел- Моля, помогнете със знанията си с информация за евентуално лечение !!!

• 61 747
  • 359
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Браво за събраните парички! Когато сме много и сме заедно правим чудеса. Засега поне семейството да е спокойно поне за финансовата част и да мисли само за оздравяването на малкия боец. А както виждам много тежка битка предстои. Аз вярвам, че всичко ще завърши щастливо и Павчо пак ще е весело игриво дете.

# 121
Има ли нова информация, какво е състоянието на Павел!?

# 122
  • Телиш/Плевен
Ето новините (от страницата във Фейсбук): Cry

"СКЪПИ ХОРА,

От снощи мисля как да поднеса новината и така и не мога да подбера подходящите думи.
Получихме резултата от биопсията – туморът е много агресивен и с най-висока степен на злокачественост (Мултиформен глиобластом IV ст.). Проблемът е първо размерът му и най-вече това, че е абсолютно невъзможно оперативното му отстраняване, тъй като е сраснал със здравата тъкан. Изключително рядко срещан е този вид тумор в гръбначния мозък, а още по-рядко – проявата му у деца.
Онколозите в клиника Шнайдер са категорични, че лечение няма. Прилагането на лъче- и химиотерапия само евентуално леко биха забавили процеса, но не могат да го спрат.
Прибираме се в България... У дома...

МОЛЯ ВСИЧКИ КАМПАНИИ ПО НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ДА СПРАТ!

Благодарим ви от все сърце за всеки дарен лев, хора с прекрасни сърца!
След последния ми отчет са събрани още 55 000 лв, т.е. огромната сума от общо 475 000 лв.!!!
Изразходваните до тук средства за операцията и болничния престой от 17 дни са 35 000 $.
Оттук насетне средствата ще бъдат замразени. В този тежък момент просто нямаме решение за какво и как да бъдат използвани. Моля да ни разберете...

Оттук насетне само Господ има думата! Оставаме в Божиите ръце и въпреки всичко, не спираме да вярваме в нашето чудо!
Молете се за нас!

"Аз няма да умра, но ще живея, И ще разказвам делата Господни" (Псалом 118:17)"

# 123
Няма думи, които могат да изразят тъгата и съжажалението ми.
Никому не пожелавам такава безпомощност, казват че надеждата умирала последна...

# 124
Милички, Бог да е с Вас!

# 125
  • Телиш/Плевен
Аз дори не знам какво да кажа, все си мислех, че има надежда и нещата ще се оправят... Cry
Дано Господ помогне на Павел и семейството му! Praynig

# 126
О, не, сърцето ми се къса... Sad А така се зарадвах като разбрах, че тази огромна сума е събрана навреме. Бях уверена, че всичко ще бъде наред...Но нима родителите няма да поискат второ мнение, нови изследвания, някъде другаде. Непременно трябва второ мнение!

# 127
  • Русе
Ужасна новина, аз отказвам да повярвам, че няма начин да се излекува детето. Парите са събрани, да не спират да търсят, да не се отказват, да не се предават............

# 128
Боже мили .....  smile3518

Албена, Мирослав .... думите са слаби ....

# 129
 Не може това да е последният вариант...

# 130
  • София
Не знам какво да кажа просто  Cry
Много сили и..Бог да е с вас  Cry

# 131
Вярвах, сигурна бях в добрата развръзка!!! Защо, защо?! Confused

# 132
Чух по новините и се разплаках. Много кураж на родителите, просто не мога да си представя как се чувстват.

# 133
Сърцето ми се скъса! Но това не може да е последния вариант, последното мнение! Събрани са добри пари и трябва да се пробват и други алтернативи, дано се случи чудо!  Cry

# 134
  • Варна
Безмълвна оставам. Не искам да повярвам,че няма лечение.

Общи условия

Активация на акаунт